• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

75 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın..)

kızlar ne güzel iradelisiniz.yaptıklarınıza ek olarak ben de fikir vermek istiyorum.şimdi mevsimiyken lahana suyu için.bir bardak sabah bir bardak akşam için.gün boyu da 3 4 litre su.ben denedim 2 haftada sporla birlikte 6 kilo gitti.internette 4 dakikada göbek eritme hareketleri var.gerçekten çok fena yakıyor.sonunu zor getiriyordum ben.tavsiye ederim.hem mekikten daha kolay hem de daha az zamanınızı ayırıyorsunuz.çenem düştü pardon:oops:.
Yeni mi verdin cnm lahana suyuyla. Yaaa onun kokusuda çok kötü oluyo nasıl içicez bilmiyorumki

kızlar ne güzel iradelisiniz.yaptıklarınıza ek olarak ben de fikir vermek istiyorum.şimdi mevsimiyken lahana suyu için.bir bardak sabah bir bardak akşam için.gün boyu da 3 4 litre su.ben denedim 2 haftada sporla birlikte 6 kilo gitti.internette 4 dakikada göbek eritme hareketleri var.gerçekten çok fena yakıyor.sonunu zor getiriyordum ben.tavsiye ederim.hem mekikten daha kolay hem de daha az zamanınızı ayırıyorsunuz.çenem düştü pardon:oops:.
lahana suyunu aç karnına mı içiyoruz canım birde kiloların nerenden gitti basenden de verdin mi yani sadece göbek mi çalıştın

kızlar lahana suyunu geçen kış yaptım.sabah aç karnına bir bardak akşam da yemekten bir saat önce içtim.sporu da basen ve göbek çalıştım.ikisimde de belli oldu yani.

Dw
canım içine limon sık bikerede iç.faydasını görünce içersin tatlım[/QUOTE Deniyeceğim canım. Sabahlarımı içiyoruz? Annem geldi yanıma. Bu akşam poğaçalar kurabiyeler tatlılar yaptı. Bir dilim bile yemedim. Normalde dayanamam. İçtim karbonatlı suyumu. Ohhhh. Gidicek bu kilolar. Başka yolu yok. Birbirimize destek olalım kızlar

Ben de bu gece günlük plan yapıcam.yarından itibaren plana uygun hareket edicem.birden olmasa da yavaşça da gitse razıyım.yeterki gitsin bu pis yağlarr.....................

Ben de bu gece günlük plan yapıcam.yarından itibaren plana uygun hareket edicem.birden olmasa da yavaşça da gitse razıyım.yeterki gitsin bu pis yağlarr.....................
Kesinlikle gidicek cnm. Yapanlar nasıl beceriyor. Bizim neyimiz eksik onlardan. En çok kendime istediğim kıyafeti alabilmek göbeğimi saklamak zorunda olmamak için istiyorum zayıflamayı. Ama tartıdan korkar oldum. 2 gün önce gram kıpırdamayınca

arkadaşlar bu videoyu internette buldum beni acayip motive etti var ya şuanda mükemmelim birazdan uyuyacağım bi kaç fotoğraf paylaşıp motivasyonumuzu arttıyorum hemen arkadaşlarım

Bence tartıyı göz önünden kaldır.eksiklik oolmayınca canı sıkılıyor insanın.

gerçekten çok azimlisiniz kızlar.haydi bakalım önce kim liko verecek.en çok kim verecek acaba.............:KK49::KK49::KK25::KK25::KK66:

Bence tartıyı göz önünden kaldır.eksiklik oolmayınca canı sıkılıyor insanın.
Doğru sölüyosun cnm. Enazından 1 hafta daha tartılmıyayım. Ama belki zayıflıyorum diye daha çok hırslanırım düşüncesi vardı içimde. Ama hüsran oldu. Arkadaşlar bi öneride bulunucam. Hergece ve her sabah uyanınca olumlama yapın. Ben yapıyorum. 60 kilo ağırlığında sağlıklı ve zayıf bir kadınım diyorum. Bir kitapta okumuştum. Buna inanarak 21 gün boyunca devam edicem. Bişey kaybetmeyiz. Sizde deneyim bence

Merhaba kızlar Nasılsıniz ben biraz yemegi kaçırdıM iki gündür ama spora aynen devam ediyorum bugunde karın eritme hareketleri yapacagim

canlarım merhaba çok üzülerek dün akşam patates diyetimi bozdum yani bozdum derken eve bi gittim annem yöresel yemeklerimizden keşkek yapmış bilenler bilir :) Allahım dedim bana yapılan bir eziyet bu ekmek yemeden iki tabak yedim çok aç hissediyordum kendimi napim iki gündür patates patetes midem bulanmıştı artık :( ama ekmek yememeyi başardım bundan sonra da çok dikkat edicem şuan kahvaltı dan önce iki bardak su içtim üçüncüye de götürürm sanırım bi portakal yerim yeter bir de akşamları egzersiz yapmak şart oldu yoksa bu bölgesel kilolarımdan kurtulamıcam o_O

canlarım merhaba çok üzülerek dün akşam patates diyetimi bozdum yani bozdum derken eve bi gittim annem yöresel yemeklerimizden keşkek yapmış bilenler bilir :) Allahım dedim bana yapılan bir eziyet bu ekmek yemeden iki tabak yedim çok aç hissediyordum kendimi napim iki gündür patates patetes midem bulanmıştı artık :KK43: ama ekmek yememeyi başardım bundan sonra da çok dikkat edicem şuan kahvaltı dan önce iki bardak su içtim üçüncüye de götürürm sanırım bi portakal yerim yeter bir de akşamları egzersiz yapmak şart oldu yoksa bu bölgesel kilolarımdan kurtulamıcam o_O
önemli olan kaçamaktan sonra zaten bozdum diyip diğer yiyecekleri de yememek sende öyle yapmışsın ufak bi kaçamak moralini bozmasın sakın ben keşkeği biliyorum biraz yağlı bi yemek bu gün daha dikkatli beslenirsin dünün vicdan azabı gider tatlım

önemli olan kaçamaktan sonra zaten bozdum diyip diğer yiyecekleri de yememek sende öyle yapmışsın ufak bi kaçamak moralini bozmasın sakın ben keşkeği biliyorum biraz yağlı bi yemek bu gün daha dikkatli beslenirsin dünün vicdan azabı gider tatlım

evet tatlı üzerine normalde tereyağ dökülüyor ben tereyağ koydurmadım ama yedim yni napim :)) şuana kadar 1 litre su içtim bir portakal yedim başka bişey yemedim öğlene de maydonaz biraz zeytin biraz peynir getirmiştim evden onu yicem kepek ekmeği ile :) akşama da bişey yemem inşallah çünkü işten 6:30 da çıkıyorum yemek süresi 7 yi geçiyo o yüzden akşam yemek yemicem aç aç artık :)) geçicek gidicek bu kilolar :)

tumblr_n3vq6qFyQy1rjf3ito1_500.jpg
tumblr_mffnboIeD61rmd2mto1_500.jpg
tumblr_nfq9k8SlMG1rf7bl1o1_400.jpg
tumblr_mekd63hr1l1rmd2mto1_500.jpg
tumblr_n5zoafjhCa1tcv5avo1_500.jpg
tumblr_n720fiIi6O1tnkrkwo1_500.jpg

Valla bu resimler iyi oluyor insanlar ne hallerden ne halleere geliyor benim bu kadar aşırı değil allaha şükür deyip fazlalıkları da veremezsek yazık olur bize :)

Back