Mrb cnm. Tartıldım gram fark yok. Aslında yediklerîmede dîkkat etmiştim. Ama hiç fark yok kilomda. Çok moralim bozuldu. Off ya veremicemmi bu kiloları ben ya. Zayıf olmak istiyorummbide biberiye yağı aldım yağ yakması için.göbeğine basenine sürüyorsun bide sitreçle sarıp korse giyersen oda güzel yeğ yakıyor.su içinçede gidiyor yağlar.
tebrikler tatlım.hedefin kaçGünaydın kızlar bugün diyetimde 7 gün bir hafta boyunca 16 km yürüdüm yemeği azalttim 77 ile başladım bugün 75 olmuşum boyumda 163
moralini bozma hemen.daha ilk haftan.sen hiç değilse bişeyler yapabiliyosun benim hiç zamanım yok.3 tane minik çocuğun peşinden koşmaktan bişey yapamıyorum.Mrb cnm. Tartıldım gram fark yok. Aslında yediklerîmede dîkkat etmiştim. Ama hiç fark yok kilomda. Çok moralim bozuldu. Off ya veremicemmi bu kiloları ben ya. Zayıf olmak istiyorumm
bende bahara kadar 65 vs. olursam sonrası gelir de işte ben çabuk bıkıyorum27nimet27 hedefim 60 hazirana kadar onun için uğraşacagim senin hedefin kac
Saol cnm desteğine. Çok ihtiyacım var morale. Aslına bakarsan benimde bişey yaptığım yok. Sadece yemeği azalttım, karbonatlı su içiyorum bide 1 lt. Okadar. Ama daha çok şeyden vazgeçmeliyim sanırım. Bide mekik çekmem lazım. Benimde 2 çocuğum var. Biri 8 yaşında diğeri 8 aylık. Bu kilo çol canımı sıkıyo. Belkide kafama taktığım için vereniyorum. Bilmiyorum işte. Ama dediğin gibi emzirirken çok zormuşmoralini bozma hemen.daha ilk haftan.sen hiç değilse bişeyler yapabiliyosun benim hiç zamanım yok.3 tane minik çocuğun peşinden koşmaktan bişey yapamıyorum.bende bahara en azından 65 le girmek istiyorum.senin basen mi göbekmi var.
patates diyeti mi bence yapma çünkü patates diyet içinde çokta uygun bir yiyecek değil canımMerhabalar arkadaşlar hikayeleri biraz okudum. bende de kilo derdim var ki sormayın takmıyorum diyordum ama iki gün önce resmen kilom yüzünden ağlamış bulunmaktayım1.67 boyum ve 70 kiloyum boyum olduğu için kilo çok belli olmazdı ama bi buçuk ayda 7 kilo aldım ve bu kilolar direk basen ve göbek oluşturdu bende. bölgesel kilom çok basen görmeyin zaten öyle böyle dil bütün kilolarım orda birikmiş gibi bacaklarımı çok kalın gösteriyo ki öyle malesef, birde aşırı kilo alınca bi anda göbek oluştu. hep erkek arkadaşımın hemde kendi görüntümden fazlasıyla rahatsız olma sebebim ile bu gün itibari ile diete başladım şuan 3 gün patates diyeti yapıcam insallah bozmassam bugünü rahat atlattım hafta da bir tartınmayı düşünüyorum. ve bu sefer vazgeçmicem en az 60 a kadar inmem gerekiyor ve bu bölgesel kilolarımdan kurtulmam lazımm sizinle birlikte olursam daha güçlü olacağıma inandığım için yazdım şimdiden herkese teşekkürler :)
Bu arada nimet cnm. Benim sorunlu bölgem bel göbek göğüs. Ama sonuçta 76 kiloyum. Heryer sorunlu yani cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?