Kızlar nasılsınız nasıl geçti sınavınız
Merhaba kızlaarrrGrup baya sessizlesmis sınav nasıl geçti kızlar?
Canım çok iyi73.2 ile merhaba ☺
Hep beraber daha da iyi olalımCanım çok iyi
Sende son durum ne?Canım çok iyi
Canım çarşamba yumurta toplama işlemim oldu. Çarşamba sabah 64 tüm çok şişkinliğim var şimdi. O yüzden pazartesi tartılcamSende son durum ne?
Hadi bakalım hayırlısı olsun. İnşallah tek seferde kavuş yavrunaCanım çarşamba yumurta toplama işlemim oldu. Çarşamba sabah 64 tüm çok şişkinliğim var şimdi. O yüzden pazartesi tartılcam
Sağol canımHadi bakalım hayırlısı olsun. İnşallah tek seferde kavuş yavrunaEvet çok şişkinlik olur kullandığın ilaçlardan dolayı
Çok heyecanlı hadi güzel haberlerle gel inşallahCanım çarşamba yumurta toplama işlemim oldu. Çarşamba sabah 64 tüm çok şişkinliğim var şimdi. O yüzden pazartesi tartılcam
Dondurulcak canım allah nasip ederse Aralık’ta transfer. İnşallah güzel haberler veririm kuzumÇok heyecanlı hadi güzel haberlerle gel inşallah. Bence bu ara tartilma kiloyuda takma dondurulacakmi hemen mi transfer olacaksın canım.
İnşallah kuzum. Bende ocakta dondurulmuş transfer olacam bakalım. Bı an önce geçsin zaman istyorumDondurulcak canım allah nasip ederse Aralık’ta transfer. İnşallah güzel haberler veririm kuzum
Az kalmış canımİnşallah kuzum. Bende ocakta dondurulmuş transfer olacam bakalım. Bı an önce geçsin zaman istyorum
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun. Allah yaşatmasın bir dahaKızlar nasılsınız. Ben yeni yeni korkumu attım üzerimden. Deprem baya etkiledi beni. Çalıştığım yerin son katı, yemek yediğimiz yer çöktüÇok şükür kimseye bi şey olmadı. İnşallah can kaybı daha artmaz
Çok teşekkür ederim aminÇok üzüldüm canım çok geçmiş olsun. Allah yaşatmasın bir daha
İyisin dimi bir sıkıntı yokÇok teşekkür ederim amin
İyi olmaya çalışıyoruzİyisin dimi bir sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?