74' ten 56' yaaa. Hedef yılbaşı ⏰🗓

Anneler tabi kiyamiyo yeni şok diyetten çıktım günde bir öğün yiyordum.simdide iki ana öğün ve 1 ara öğün yapiyorum. Bu hafta 700 Gr. Kesin vercem kararliyimmhic kaçamak falan yapmayacam şuan yuruyusteyim ,geçen hafta yuryurs yapmadgim.bir gün bile olmadı ne biçim.metobolizmaymis arkadaş
Çok fazla diyet yaptıysan metobolizman bozulmuştur haaa eğer yapmadiysan şok diyetler yapıp şaşırtabilir sin metobolizman i

Canım tek öğün beslenme vucut yakıcak enerji bulamayınca da kilo vermiyormuş almayı biliyorda vermeyi bilmiyor vücutlarımız

Kızlar merhaba, bende başladım 2 gündür. Cumartesi günü 4 yıl önce gittiğim diyetisyenime tekrardan gittim. Ve 4 yıl önceki kiloma geri dönerek maalesef. Hiç bir zaman çok zayıf olmadım ama 38 bedeni görmem beni çok mutlu etmişti.12 kilo vermiştim. Son 1 yılda kiloyu geri aldım. Pazar günü itibarı ile bende diyete başladım ve tamamen tartıya çıkacağım mahçup olmayım korkusu ile yemiyorum. Diyetisyenim zaten çok motive edici bir kadın.İnşallah herkes istediği kiloya ulaşır zira ben biran önce verip hamile kalmak istiyorum

Canım tek öğün beslenme vucut yakıcak enerji bulamayınca da kilo vermiyormuş almayı biliyorda vermeyi bilmiyor vücutlarımız
Yav çok sinir bozucu ama arkadaşım gunde bir öğün yiyerek zayıfladı. 20 günde 4 kilo verdi ama bende işe yaramadi bünye meselesiiste

Canım hoşgeldin inşallah birlikte verelim kiloları bende hayatım boyunca xl giyecek gbi hissediyorum bu arada bende hamile kalmak için kilo vermeye çalışıyorum.insallah tez zamanda kavuşuruz bebislerimizi

Kızlaarrr... Kilolarınızı atmışsınız ben şu an hafta sonu yapılacak sınavım için yıllık izindeyim. Az az yiyerek devam ediyorum. Bu kilolarımızı diğer pazartesi başlangıç olarak yazıp kaydedeceğim 1 hafta sonra görüşmek üzere. Siz lütfen devam edin ve beni bekleyin

Sınavında başarılar diliyorum canım benim inşallah güzel geçer. Evde daha rahat diyet yaparsın.

Merhaba kızlar bende varımm
Şu an 67 kiloyum boyum 1.78
Söyle 62 falan olsam süper olur tam uyguladığım diyet listesi yokn sadece porsiyonlarımı küçülttüm ve ekmeği kestim
Evdeki pilates topunu da şişirdim yapabilirsem spor da yapacagım hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…