- 19 Ağustos 2018
- 66
- 83
- 18
- 34
Çok fazla diyet yaptıysan metobolizman bozulmuştur haaa eğer yapmadiysan şok diyetler yapıp şaşırtabilir sin metobolizman iHer gittgimde bakıldı canim o kadar uğraşıyorum veremeyince üzülüyorum yaneyse kilo almaktan iyidir yine devam napalim
Çok fazla diyet yaptıysan metobolizman bozulmuştur haaa eğer yapmadiysan şok diyetler yapıp şaşırtabilir sin metobolizman i
Canım tek öğün beslenme vucut yakıcak enerji bulamayınca da kilo vermiyormuşAnneler tabi kiyamiyoyeni şok diyetten çıktım günde bir öğün yiyordum.simdide iki ana öğün ve 1 ara öğün yapiyorum. Bu hafta 700 Gr. Kesin vercem kararliyimmhic kaçamak falan yapmayacam şuan yuruyusteyim ,geçen hafta yuryurs yapmadgim.bir gün bile olmadı ne biçim.metobolizmaymis arkadaş
Yav çok sinir bozucu ama arkadaşım gunde bir öğün yiyerek zayıfladı. 20 günde 4 kilo verdiCanım tek öğün beslenme vucut yakıcak enerji bulamayınca da kilo vermiyormuşalmayı biliyorda vermeyi bilmiyor vücutlarımız
Canım hoşgeldinKızlar merhaba, bende başladım 2 gündür. Cumartesi günü 4 yıl önce gittiğim diyetisyenime tekrardan gittim. Ve 4 yıl önceki kiloma geri dönerek maalesef. Hiç bir zaman çok zayıf olmadım ama 38 bedeni görmem beni çok mutlu etmişti.12 kilo vermiştim. Son 1 yılda kiloyu geri aldım. Pazar günü itibarı ile bende diyete başladım ve tamamen tartıya çıkacağım mahçup olmayım korkusu ile yemiyorum. Diyetisyenim zaten çok motive edici bir kadın.İnşallah herkes istediği kiloya ulaşır zira ben biran önce verip hamile kalmak istiyorum
Metabolizmasından sanırım ama düşününce tek öğün bana sağlıklı gelmiyor.Yav çok sinir bozucu ama arkadaşım gunde bir öğün yiyerek zayıfladı. 20 günde 4 kilo verdiama bende işe yaramadi bünye meselesiiste
Hoşbulduk canımCanım hoşgeldininşallah birlikte verelim kiloları bende hayatım boyunca xl giyecek gbi hissediyorum bu arada bende hamile kalmak için kilo vermeye çalışıyorum.insallah tez zamanda kavuşuruz bebislerimizi
Kolojen dışında başka bişey kullanıyor musun
Sınavında başarılar diliyorum canım benim inşallah güzel geçer. Evde daha rahat diyet yaparsın.Kızlaarrr... Kilolarınızı atmışsınızben şu an hafta sonu yapılacak sınavım için yıllık izindeyim. Az az yiyerek devam ediyorum. Bu kilolarımızı diğer pazartesi başlangıç olarak yazıp kaydedeceğim 1 hafta sonra görüşmek üzere. Siz lütfen devam edin ve beni bekleyin
Kızlar bende bugun tüp bebek tedavisine başladım. Umarım bu süreçte kilo verebilirim
Yaaa sana da başarılaaarrrrrİnşallah işk seferde tutar. İlaçlar ödem yapar ama takma
Sağolun canlarım teşekkür ediyorumLupetta başarılar canimmbende girecek sınava hafta sonu
Life light ayy canım.basarilar sanada güzel haberlerle gelirsin bizede umut olursun insalalh
Teşekkür ederim canımSağolun canlarım teşekkür ediyorummaydonozhanımcım sanada sınavda başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?