- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Bugun daha bişey yapmadım canım evde işlerim var halledip yürüyüşe çıkıcam. Çok iyi 12000 adım maşallahBen unuttum.valla yazmayı. Bu arakar sallaniyor zaten diyetim..birazdan yürüyüşe çıkacam dün 12.000 adımı tamamladıminsallah bgujnde tamamlayabilir in sen yaptın mı yürüyüşünü bgun canım.
Tamam canımKızlar, eve gidip bilgisayar başında isimlerimizi düzenlicem. Pazartesi kilolarınızı yazıp bana yollarsınız
Günaydın canım. Kolojenden memnun musunGünaydın hanımlaarrr
proteinli sütümle beraber kolojenimi içtim. Dersin başına oturacağım. Kocam uyuyo. O uyanınca da yumurta filan haşlar yerim artık
Günaydın canım. Kolojenden memnun musun
Kolojen dışında başka bişey kullanıyor musunGünaydınnnEveett. Memnunum. Nemlendirmesi çok güzel oluyo yüzü ve vücudu ⚘
Hiç hazır değilimKizlaaaaarhazirmisiniz yarın tartı günü
Tartıyla buluşmak işkence gibiHı
Hiç hazır değilim
Günaydın canım bende 71.7 çıktım hiç vermemisim.gunluk ortalama adım sayım 10bin. Diyette yapıyorum sorun ne anlamıyorum gerçektenGünaydın kızlar ilk ben yazıyorum o zaman 65.1 çıktım bu sabah
Tiroidlerini kontrol ettirdin mi canım. Birde vucüt yapılan sporu 2 gün sonra yakmaya başlarmış geçen YouTube da bir spor hocası söyledi. Birden kilo verecek olabilirsin sıkma canını devam et sen. Bende hiç veremiyorum çünkü sürekli yiyorumGünaydın canım bende 71.7 çıktım hiç vermemisim.gunluk ortalama adım sayım 10bin. Diyette yapıyorum sorun ne anlamıyorum gerçekten
Her gittgimde bakıldı canim o kadar uğraşıyorum veremeyince üzülüyorum yaTiroidlerini kontrol ettirdin mi canım. Birde vucüt yapılan sporu 2 gün sonra yakmaya başlarmış geçen YouTube da bir spor hocası söyledi. Birden kilo verecek olabilirsin sıkma canını devam et sen. Bende hiç veremiyorum çünkü sürekli yiyorum
Devam devam pes etmek yokHer gittgimde bakıldı canim o kadar uğraşıyorum veremeyince üzülüyorum yaneyse kilo almaktan iyidir yine devam napalim
Günaydın kızlar ilk ben yazıyorum o zaman 65.1 çıktım bu sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?