Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yılbaşında illa kaçamak olcak sonraki gün etsiz sebze ağırlıklı beslenerek dengeleyebiliriz diye düşünüyorumHerkese günaydınn
Bu ayın 20 sinde kendime bi ödül günü yapmayı düşünüyodum ama yılbaşı bu kadar yakınken neden yılbaşı olmasın dedim.
O zamana kadar bu şekilde sağlıklı beslenmeye devam
Bence de kuzumCanım yılbaşında illa kaçamak olcak sonraki gün etsiz sebze ağırlıklı beslenerek dengeleyebiliriz diye düşünüyorum
Arada küçük kaçamaklar oluyor canım. Simitte bu kadar güzel olmasa yemeyizBugün kahvaltım simit ve zeytin oldu
Dimiii ya bebişim sabah sular akmıyodu. E bende sandviçime koymak için marul domates vs yıkamam lazımdı. İşe geç kalırım diye uğraşmadım hiçArada küçük kaçamaklar oluyor canım. Simitte bu kadar güzel olmasa yemeyiz
Ara sıra insanın canı da istiyor kuzum çok katı olunca diyette daha sıkıntı oluyor. Bence sürekli olmadığı sürece sorun olmaz canım her gün yemiyorsun kiDimiii ya bebişim sabah sular akmıyodu. E bende sandviçime koymak için marul domates vs yıkamam lazımdı. İşe geç kalırım diye uğraşmadım hiç
Bencede bebişimAra sıra insanın canı da istiyor kuzum çok katı olunca diyette daha sıkıntı oluyor. Bence sürekli olmadığı sürece sorun olmaz canım her gün yemiyorsun ki
Bencede bebişim
Bende öğlen yemedim yemek çünkü akşam hamburger yapıcam evde senin ki daha kötü olamazAyyy öğlen ne yediğimi asla yazmıcam buraya Akşama bana yemek yok kızlar Süt alıcam eve giderken bitti. Bi de spor var akşama evde kendim yapıcam
Aaaaaa taam da o akşama bana yemek yok kuzum arkdaşlarım aklıma girdiBende öğlen yemedim yemek çünkü akşam hamburger yapıcam evde senin ki daha kötü olamaz
Benimde eşimmAaaaaa taam da o akşama bana yemek yok kuzum arkdaşlarım aklıma girdi
Hadi bakalım bugünlük bize izin olsunBenimde eşimm
Noldu gitti mi hamburgerlerBenimde eşimm
Kendime çok kızgınım çok yedimNoldu gitti mi hamburgerler
Hiç üzülme kuzum. Yarın aynen devam ediyoruz. Arada lazım böyleKendime çok kızgınım çok yedim
Yarın sadece sebze yemeyi planlıyorumHiç üzülme kuzum. Yarın aynen devam ediyoruz. Arada lazım böyle