- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canımBu ara kötü gitsem de yine ayağa kalkacağımm ulenn
İyi diyelim iyi olalım minnoşum diyet olayı beni üzdü... bırakmam canımı sıktı Sen nasılsınNasılsın canım
Bende iyiyim canım hastaneye gidip geliyorum .bende yapamıyorum bu ara diyet transferim yaklaştı çünküİyi diyelim iyi olalım minnoşum diyet olayı beni üzdü... bırakmam canımı sıktı Sen nasılsın
Yaaaa olsun kuşum. Sen şimdi heyecanlarını yaşa. İnşallah hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla nasip etsinBende iyiyim canım hastaneye gidip geliyorum .bende yapamıyorum bu ara diyet transferim yaklaştı çünkü
Sağol canım inşallah güzel olur sonuYaaaa olsun kuşum. Sen şimdi heyecanlarını yaşa. İnşallah hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla nasip etsin
AminnnnSağol canım inşallah güzel olur sonu
Noldu canım kötü bişey mi sıkma canınıBu ara iş stresi vs hiç dikkat etmedim. İşle ilgili beni üzen değişiklikler oldu. Her şeyde vardır bi hayır diyerek devam ediyorum. İnşallah yine başlıyorum
Kuşum 5 senedir çalıştığım bölümden beni alıp başka bölüme verdiler. Hiç bilmediğim ve işim olmayan bölüme... Çok üzüldüm ama alışmaya çalışıyorum... tüp bebek hemşiresi kısmına geçtim. Seb nasılsın kuşum? Transfer oldu mu olacak mı?Noldu canım kötü bişey mi sıkma canını
Belki daha kolay olur canım senin için yoksa daha mı zor. 31 aralıkta transfer oldum canım ama büyük ihtimal negatif. Evde test yaptım tek çizgi çıktı. Sonucun tedt gününde değişeceğini zannetmiyorum açıkçasıKuşum 5 senedir çalıştığım bölümden beni alıp başka bölüme verdiler. Hiç bilmediğim ve işim olmayan bölüme... Çok üzüldüm ama alışmaya çalışıyorum... tüp bebek hemşiresi kısmına geçtim. Seb nasılsın kuşum? Transfer oldu mu olacak mı?
Biraz daha karışık kuzum. Her iş başta öyle gelir ya...Belki daha kolay olur canım senin için yoksa daha mı zor. 31 aralıkta transfer oldum canım ama büyük ihtimal negatif. Evde test yaptım tek çizgi çıktı. Sonucun tedt gününde değişeceğini zannetmiyorum açıkçası
Canım 5. Gün embriyosu kaliteside çok iyi demişti hem doktor hem embriyolog. tek embriyom kalmıştı onu dondurmuşlardı. Zaten canımı sokan yedek embriyom olmaması. Aynen hayırlısı olsun demekten başka çarem yok.Biraz daha karışık kuzum. Her iş başta öyle gelir ya...
Hayırlısı olsun kuşum. Kaçıncı gün transferi yapıldı? Oraya odaklanma hiç
Hayırlısı olsun de.. dondurulmuş var mı?
Hayırlısı olsun canımcımCanım 5. Gün embriyosu kaliteside çok iyi demişti hem doktor hem embriyolog. tek embriyom kalmıştı onu dondurmuşlardı. Zaten canımı sokan yedek embriyom olmaması. Aynen hayırlısı olsun demekten başka çarem yok.