- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok mu iyi gidiyoruz neBugun öğlen dünden kalan dolmayıve kerevizi yerim. Akşama da rulo patates yapmayı düşünüyorum salatayla
Yemek saatin mi geçti canım acabaAyyy bugün eve giderken yürüyim dedim. Normalde de her gün yürüyorum ama bugün biraz yol uzadı. İhtiyacım olan bi şey vardı onları almak için... ya hipoglisemiye girdim ya da tansiyonum düştü eve nasıl geldim bilmiyorum Çiğ köfte aldım alel-acele. Onu yicem artık . Halbuki ara öğünlerimi de yaptım. Az da yemedim
Yok her şey aynıydı... acaba kaç gündür devam ettiğim için mi böyle oldu.. bugünlük öyle aşırı bi yemem olmadı ama yarın yine rutinime devam edeceğim bırakmam aslaaaa. Yemek yemek artık beni mutlu etmiyo çok şükür anladımYemek saatin mi geçti canım acaba
Dikkat et kuzum çok zorlama kendini.Yok her şey aynıydı... acaba kaç gündür devam ettiğim için mi böyle oldu.. bugünlük öyle aşırı bi yemem olmadı ama yarın yine rutinime devam edeceğim bırakmam aslaaaa. Yemek yemek artık beni mutlu etmiyo çok şükür anladım
Çok sağol bebişimDikkat et kuzum çok zorlama kendini.
Afiyet olsun canım. Ben maalesf tost yedim. Yemek yoktu evde yapıcak vaktimde yoktuKaç gündür karnabahar diyorum bugüne kısmet oldu
Yaaaa. Benim eşim de tost yaptı kendine 1 ekmek Olsun kuzum bazen öyle oluyo. Hiç sorun değil bence. Bu arada tartılabildin mi?Afiyet olsun canım. Ben maalesf tost yedim. Yemek yoktu evde yapıcak vaktimde yoktu
Evet canım tartıldım 65.8 çıktım. Dün adet oldum biraz şişliğim var 65 gibi düşünüyorum o yüzden. Bu arada bugün doktora gittim ilaç başladık sanırım 22 si gibi transfer yapıcakYaaaa. Benim eşim de tost yaptı kendine 1 ekmek Olsun kuzum bazen öyle oluyo. Hiç sorun değil bence. Bu arada tartılabildin mi?
Bir de karnabaharı çok sevmeme rağmen bugüne kadar bu kadar kolay bi yemek ve bu kadar çabuk pişen ni sebze olduğunu bilemediğim için yapmazdım. Öğrendim artık. Bu kış bol bol yicem
Yaaaa hadi bakalım hayırlısı olsun çok sevindimmmm rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahEvet canım tartıldım 65.8 çıktım. Dün adet oldum biraz şişliğim var 65 gibi düşünüyorum o yüzden. Bu arada bugün doktora gittim ilaç başladık sanırım 22 si gibi transfer yapıcak
İnşallah canımYaaaa hadi bakalım hayırlısı olsun çok sevindimmmm rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
Günaydın canım aç kalma atıştır bişeyler. Bende sabah normal kahvaltı yaptım yarım simit yedim ekmek yerineBugün yasaklar olduğu için evden alelacele çıktımmm. Kahvaltımı yanıma alamadım. Bi hurma yedim. Aç değilim şu an
Günaydınnn
Afiyet olsun bebişimGünaydın canım aç kalma atıştır bişeyler. Bende sabah normal kahvaltı yaptım yarım simit yedim ekmek yerine