Tadına baksaydın canımBir de dün evde halka tatlı vardıı. Eşime 1 tane yesem dedim yok dedi ucundan ye. Ucundan da yemedim artık napıyım onu
Yani tadını bildiğim bi şey olduğu için yemedim artık bebişimTadına baksaydın canım
Aslında iyi yapmışsın canım yememek lazım hiç. Bende adet olcam tatlı diye kıvranıyordum dünBir de dün evde halka tatlı vardıı. Eşime 1 tane yesem dedim yok dedi ucundan ye. Ucundan da yemedim artık napıyım onu
Yani tadını bildiğim bi şey olduğu için yemedim artık bebişim
Adey dönemi aşırızor geçti benimde kuzum ama geçti çok şükür. O döneme çok dikkat etmek lazım. Bugün eve giderken Bim'de şekersiz çikolata varmış Buono nun. Ondan alıcamAslında iyi yapmışsın canım yememek lazım hiç. Bende adet olcam tatlı diye kıvranıyordum dün
Onu bilmiyorum canım ama migrosta rossmanda züber ve fellas var onlarda hurmalı şeker yok içindeAdey dönemi aşırızor geçti benimde kuzum ama geçti çok şükür. O döneme çok dikkat etmek lazım. Bugün eve giderken Bim'de şekersiz çikolata varmış Buono nun. Ondan alıcam
Ya onu ben de evde yapabiliyorum. Onun için cazip gelmiyoOnu bilmiyorum canım ama migrosta rossmanda züber ve fellas var onlarda hurmalı şeker yok içinde
Hurmalı çikolata topu mu yapıyorsun.Ya onu ben de evde yapabiliyorum. Onun için cazip gelmiyo
Aynen kuzum. Hurmaları robota atıyorum, kakao, fındık, portakal kabuğu rendesi atıp rondodan geçiriyorum. Sonra top yapıyorum aynısı oluyoHurmalı çikolata topu mu yapıyorsun.
Ben portakal yerine hindistan cevizi yağı koyuyorum. Top yapıncada hindistan cevizine uçya da kırık fındığa buluyorumAynen kuzum. Hurmaları robota atıyorum, kakao, fındık, portakal kabuğu rendesi atıp rondodan geçiriyorum. Sonra top yapıyorum aynısı oluyo
Aynen. Yani evde de yapılıyo. Ben Bim e gidemBen portakal yerine hindistan cevizi yağı koyuyorum. Top yapıncada hindistan cevizine uçya da kırık fındığa buluyorum
Paketli olunca daha cazipAynen. Yani evde de yapılıyo. Ben Bim e gidem
Afiyet olsun canımBim den Buono şekersiz aldım. Bi muz, yarım elmayı doğradım üzerine döküp yicem
Çok teşekkür ederim minnoşum. Tavsiye ederimAfiyet olsun canım
En kısa zamanda denerimÇok teşekkür ederim minnoşum. Tavsiye ederim
Yaa sabah tartılcaktım unuttum bak. Yarın tartılıp yazıyım canımHerkese bol eksili günlerr
Ooo iyi iyi :) yarın beklerim o zaman. Benim de standart pazarları tartı günümYaa sabah tartılcaktım unuttum bak. Yarın tartılıp yazıyım canım
İlk tartıldığımda Perşembe tartılmıştım canım ondan.Ooo iyi iyi :) yarın beklerim o zaman. Benim de standart pazarları tartı günümçok heyecanlı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?