- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
- 113
Süper kuzum zaten iş kafada bitiyor. Bende iyi gidiyorum biraz tatlı ister gibi oldu canım kahvenin yanına hurma yedim kesti hemenBugün de güzel gidiyorum. İnşallah bozmam demiyorum artık. Çünkü ben diyette değilim artık sanırım onu anladımÖyle bi düzen oturdu ki. Hiç acıkmıyorum, hiçbi şeyde gözüm kalmıyo. (Kahvaltı her şeydir)
Önceden o kadar çok ne yiyomuşum diyorum bugünlerde.. İnşallah hep böyle devam ederim. O yediğim gereksiz şeylerden kurtuldum artık
Genel olarak puanlar düşük sanırım canım belli olmaz o yüzden sen yine klavuz yayınlanınca tercihlerini yapBu arada kpss den 76 almışımBana yetmeyecek sanırım bu sene de... Hayırlısı olsun artık
Kesinlikle kuşummm aynen öyleSüper kuzum zaten iş kafada bitiyor. Bende iyi gidiyorum biraz tatlı ister gibi oldu canım kahvenin yanına hurma yedim kesti hemenzaten sağlıklı beslenince insan acıkmıyorda. Paketli gıda yediğimiz zaman daha çok acıkıyoruz
Ay hadi inşallah diyimGenel olarak puanlar düşük sanırım canım belli olmaz o yüzden sen yine klavuz yayınlanınca tercihlerini yap
Şimdiden bozma moraliniAy hadi inşallah diyimEvet cidden sıralamalar açıklansın bakalım
Süpeerrr kuşumBende öğlen karnabahar yemeği yedim yoğurt ve salatayla. Akşam sadece yoğurt çorbası içtim canım başka bişey istemedi
Selam minmoşummm. Ohhh maşallah sana yaaaSelam canımcımsabah normal kahvaltı yaptım. Öğlen dışarıda olduğum için saat 15:30 gibi tavuk ızgara yedim şu an hala tokum. Acıkırsam yoğurt yerim. Bu arada 40 dk yürüyüş 20 dk leslie ve 10 dk squat yaptım.
İnşallah gider canım yaa bakalım. Giderse bana da moral olurSelam minmoşummm. Ohhh maşallah sana yaaaBir haftada kaç kg gidicek bakalım
Bence kesin gidicek ama ne kadar bakalım. Benim gibi 2 küsür bile olabilir. Bu arada mens. dönemim başladı. Bugün acayip zorlandım iştah konusunda. Özellikle eve gelir gelmez. Muz yedim hemen 2 3 tane fındık yedimİnşallah gider canım yaa bakalım. Giderse bana da moral olur
2 kilo mükemmel olurBence kesin gidicek ama ne kadar bakalım. Benim gibi 2 küsür bile olabilir. Bu arada mens. dönemim başladı. Bugün acayip zorlandım iştah konusunda. Özellikle eve gelir gelmez. Muz yedim hemen 2 3 tane fındık yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?