71 aylik kizimi ilkokula gondermek istemiyorum

bu arada e okulda kaydı olan okulu nereden bulabiliriz

fikriniz var mı

zira ben geçen yıl girip bakmıştım

şimdi bu konuya yazışınca gireyim dedim ama bulamadımmmm

bu arada e okulda kaydı olan okulu nereden bulabiliriz

fikriniz var mı

zira ben geçen yıl girip bakmıştım

şimdi bu konuya yazışınca gireyim dedim ama bulamadımmmm

Bizim okul direk kayıt yapıyor 1 e sistemden....
bulunduğunuz il ilçe Meb den baksanız bulamaMısınıZ ki?
BU KONULARDA PEK BILGI SAHİBİ DEĞİLİM

Bizim okul direk kayıt yapıyor 1 e sistemden....
bulunduğunuz il ilçe Meb den baksanız bulamaMısınıZ ki?
BU KONULARDA PEK BILGI SAHİBİ DEĞİLİM

bulamadım da o nedenle sordum

geçen sene yine bir konuda yazışırken internetten girdim

isteğe bağlı kaydı vs vardı

şimdi ben esasen onu özel okula da yazdırdım da bir sıkıntı olmasın sonra cexa meza uğraşmayalım dedim

saolunnn

gönder bnce... ilkokulda gözle görülr bşe öğretmiyorlar ztn 1 yılı zİyan olmasın çocuğunuzun..

Bizdede aynı durumlar var.eşim sen çalıştırır sın sana güveniyorum der hep.top bende yani.
Bende vardiyalı çalışıyorum bakalım nasıl olacak.
Ödüm kopuyor şu 1nci sınıftan.çok fazla kaygılarım var.

Benim oğlum 3 yıl gitti anaokuluna. 36 aydan itibaren müstakil anaokulları alıyor.
Yaş grubu yapıldığı için sıkılmadı.
Aynı sınıfı iki kez okumadım çünkü. 48 aylıkken ve 60 aylıkken farklı yoğunlukta ders gördüler.
Mesela geçe yıl ağırlıklı olarak çizgi çalışması yapmışlardı. Bu yıl toplama çıkarma geometrik şekiller üzerinde durdular.
Temmuzda 72 aylık oluyor. Artık 1'e başlayacak.
Bence sıkılmaz.

Çocuklar kreş süresi uzun sürünce okuldan soğuyorlar diye okumuştum bir yerde.
Bence bir rehberlik öğretmenine danışın..

71 aylik cocuk zaten mecburen okula baslatilir.ha eger cocugun sikintisi varsa rapor veya heyet karariyla erteleme yapilabilir.endiseniz neden anlamadim.bagimlilik hastaliginiz mi var

neden
71 aylik cocuk zaten mecburen okula baslatilir.ha eger cocugun sikintisi varsa rapor veya heyet karariyla erteleme yapilabilir.endiseniz neden anlamadim.bagimlilik hastaliginiz mi var
böyle bir yorum yaptınız anlamadım okula gitmesin evde kalsın demiyorki anaokuluna göndereyim diyor konu sahibi

ben ilkokula 84 aylık başladım başarılı oldum ama herkesten büyük olduğum için utandım hep.
keşke 72 aylık başlatsalardı. önemli bi sebep yoksa 1 sene kayba ne gerek var.

ben de göndermedim 66 aylıktı.tuvalet eğitimini tamamlamadı diye rapor almıştım gerçekten büyük tuvalet temizliğini beceremiyordu.bir sene sonra çok ama çok rahat ettim 1. sınıf sendromu hiç yaşamadık
şimdi küçük kardeşi de ayını doldurdu yine göndermicem.rapordan çekinmeyin alın siciline fln işlemez yani

Bence dediğin gbi 1 yil daha bekle.
6 yaşında ilk okula başlamış biri olarak hiç güzel değil erken başlamak. Gerizekalı değilim ama bazı şeyleri geç algilardm ilkokulda . Yollama bence çocuğun iyiliği icin

Sadece boyunun uzun olması yani fiziksel gelişiminin yaşıtlarının üzerinde olması 1.sınıfta başarılı olacağı ya da yapabileceği anlamına gelmez. Boyu uzundur ancak bilişsel ya da sosyal anlamda hazır değildir 1.sınıfa.
Tümüyle değerlendirmek lazım hazır olup olmadığını.Tek bi duruma göre değerlendirmek doğru olmaz.

Kesinlikle haklisin sadece boyunun uzun olmasi basarili olcagi anlamina gelmez.Öğretmenine göre sosyal anlamda da iyi üstüne basa basa gönderin dedi .Burada bir kaç arkadaş yazınca boyla ilgili ya da yaşla ilgili ben de dalga geçilebilir diye düşündüm örneği bu yüzden verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…