- 27 Aralık 2011
- 63.303
- 61.014
Her zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her zaman
Niye öyle diyorsun, bende mesela 264 aylığım
Anneme kızın kaç yaşında diye sorduklarında 264 aylık oldu işte diyor
Merhabalar
Eylul ayinda 71 aylik (6 yaş) olacak kizimi ilkokula degilde bir sene daha anaokuluna gondermek istiyorum
Nette cok arastiriyorum ancak guncel olarak bir kaynaga ulasamadim meb sitesinde 69-71 aylik cocuklar icin doktor raporu gerekli yaziyor bense o raporu almayi istemiyorum
Ogrenmek istedigim aranizda benim gibi bir durumda olupta rapor almadan cocugunu anaokuluna gonderen var mi
Simdiden tesekkurler
Zorunlu edit
71 ay 6 yasa denk gelmektedir
Ay olarak belirtme sebebim ilkokula baslama yasi hesaplanirken ay hesabi yapilir
Edit verme sebebim 71 ayi 2 yas olarak hesaplayanlarin cikmasidir
Saygilar
Bu konuyu okudum da, sormadan edemiyorum. 4-4-4 sistem olmadan önce çocuklar kaç yaşında başlıyordu ki okula? Bu 4'ler yaş değil mi, ben mi yanlış biliyorum? 4 4 4 kurbanı veya örneği olarak 6 yaşındaki çocukların örnek verilmesi tuhafıma gitti, o yüzden soruyorum. Mesela ben 6 yaşımda okula başladım 20 sene önce. Sınıf arkadaşlarım da benimle aynı yıl doğumluydu. Ha sınıfta benden 6 ay büyüğü de vardı, 5 ay küçüğü de, o ayrı. Ay saymıyorduk ama 6da herkes okula başlıyordu yani. İster 72 aylık ol, ister 83. Bu sistem olmasaydı çocuklar kaç aylıkken 1'e başlıyordu?
Bence 444 sistemi diye çocuklar veliler tarafından okula erken değil, geç başlatılıyorlar. Bu konuyu okuduktan sonra benim çıkardığım sonuç bu.
anaokulu ile 1.sinif farkli egitimler.sebepsiz yere neden cocugunun 1 yilini slsin ki?neden
böyle bir yorum yaptınız anlamadım okula gitmesin evde kalsın demiyorki anaokuluna göndereyim diyor konu sahibi
genel olarak gelişimi nasıl.Merhabalar
Eylul ayinda 71 aylik (6 yaş) olacak kizimi ilkokula degilde bir sene daha anaokuluna gondermek istiyorum
Nette cok arastiriyorum ancak guncel olarak bir kaynaga ulasamadim meb sitesinde 69-71 aylik cocuklar icin doktor raporu gerekli yaziyor bense o raporu almayi istemiyorum
Ogrenmek istedigim aranizda benim gibi bir durumda olupta rapor almadan cocugunu anaokuluna gonderen var mi
Simdiden tesekkurler
Zorunlu edit
Ay olarak belirtme sebebim ilkokula baslama yasi hesaplanirken ay hesabi yapilir
Saygilar
Hanimefendi egitimden neden korkuyosunuz birakin gitsin yasi gelmisMerhabalar
Simdiden tesekkurler
Zorunlu edit
Saygilar