- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 33
Civcivim kimyon tohumu al aktardan. Akşamları mesela yarım tatlı kaşığı yut, su iç. Tamamdır.Ben de tam tersi bagirsaklarim tembel.. neler ne erikler kayisilar posalar yerim icerim bana misin demez
Geldi de geçti bileİkimizde biraz? çılgınız sankim
Seninle mesanem doluyken konuşmamaya çalışıyorum. Bir iki kere topun ucundan dönmüşlüğüm vardır
Mekik saatin gelmedi mi daha
Çok özletme
Harika yarın tartılıp başlarız 7 gün sonunda en çok kaç eksi göreceğiz çok merak ediyorumBallarım ben yarına hazırım inşallah menüye aynen uyum. Önce yogun bir temizlik ardındn lesli 45 dk düünüyorum 15 dk yag yakıcı egzersiz 500 ip atlrım 10.000 adım hedefim. İnşallah hepsini uygulamaya çalışacagım. Bu arada termal tayt takımı almıştım temizliktwn önce giyip önce temiLik sonra spor olarak yapıyprum acayip terletiyor. Bayadır kullanıyoruö vucudu sıkılaştırıyor.
Civcivim kimyon tohumu al aktardan. Akşamları mesela yarım tatlı kaşığı yut, su iç. Tamamdır.
Bende mi alsam acaba termal tayt? Bir an önce sıklaşmak istiyorumBallarım ben yarına hazırım inşallah menüye aynen uyum. Önce yogun bir temizlik ardındn lesli 45 dk düünüyorum 15 dk yag yakıcı egzersiz 500 ip atlrım 10.000 adım hedefim. İnşallah hepsini uygulamaya çalışacagım. Bu arada termal tayt takımı almıştım temizliktwn önce giyip önce temiLik sonra spor olarak yapıyprum acayip terletiyor. Bayadır kullanıyoruö vucudu sıkılaştırıyor.
1 cm de benden olsunAslı'm boyum 1.71 benim .
Bol keseden diyosun1 cm de benden olsunOlma mı ? Yeniden düzenleyeceğin sudem, o zaman değiştiririm
Valla balım ben iyice arastırdım basenlerim cok kalındı simdi sanki baya küçüldüler onları giyip yapıyorum sporumu farkını gördüm.Bende mi alsam acaba termal tayt? Bir an önce sıklaşmak istiyorum
Hadi git biraz tepiş gelBallarım, oğlumu uyuttum. Ara tatilden beri kapalı olan ana sınıfı yüz yüze açılıyor da yarın o sebeple erkenden uyuttum, şimdi spor zamanıŞimdilik hepinizi öptüm
Tamam canim hepsini deniyicigimCivcivim kimyon tohumu al aktardan. Akşamları mesela yarım tatlı kaşığı yut, su iç. Tamamdır.
Tamam canim grupca beni mictirmaya calisiyoruz hadi bakalim bu da mi secret değilCivciv lokmaları 30-40 kez çiğnemeyi dene.
Uyanınca 1 yemek kaşığı soğuk sıkım zeytinyağı iç.
Bir saat hiç bir şey yiyip içme.
Sonra 2 bardak ılık su iç.
Pambık gibi olur karnın
Ben de deneyememis oldun canım, bir kez yapıp bıraktım malesef.Ben hiç denemedimgüzel ödem atıyor galiba
Böyle güzel şiirin devamı istenmez miEnerjim şiire 1 yazmışsınya ben de düşündüm ki neden 2. Cisi olmasınçok beğendim yine istiyorum arsız oldum galiba
Harikasın canım plan süperBallarım ben yarına hazırım inşallah menüye aynen uyum. Önce yogun bir temizlik ardındn lesli 45 dk düünüyorum 15 dk yag yakıcı egzersiz 500 ip atlrım 10.000 adım hedefim. İnşallah hepsini uygulamaya çalışacagım. Bu arada termal tayt takımı almıştım temizliktwn önce giyip önce temiLik sonra spor olarak yapıyprum acayip terletiyor. Bayadır kullanıyoruö vucudu sıkılaştırıyor.
Bakalım en çok kime etki edecek bu 7 gün.Harika yarın tartılıp başlarız 7 gün sonunda en çok kaç eksi göreceğiz çok merak ediyorum
Onu bende deneyeyim Enerjim
Teşekkür ederim balım, iyiyim.Songül geçmiş olsun ana arım
Sen yakında 60a da gözünü dikersin kuzumKızlar hedef kilom 65.9
Gönderecek misin canım.Ballarım, oğlumu uyuttum. Ara tatilden beri kapalı olan ana sınıfı yüz yüze açılıyor da yarın o sebeple erkenden uyuttum, şimdi spor zamanıŞimdilik hepinizi öptüm
Aman aman kalsın canım, nefsim gidiklayip duruyor beniLeyla ve Songül menümü yarın sabah yazayım
Diyete pazartesi başlayan biri menüsü tam önceki güne layık
Komşusu aç iken diyet yapmayan
Gece gece canınız çekmesin
Mıçarsan secretTamam canim hepsini deniyicigim
Tamam canim grupca beni mictirmaya calisiyoruz hadi bakalim bu da mi secret değil
Saol canım iş uygulamaya kalıyorBen de deneyememis oldun canım, bir kez yapıp bıraktım malesef.
Böyle güzel şiirin devamı istenmez mi
Harikasın canım plan süper
Bakalım en çok kime etki edecek bu 7 gün.
Teşekkür ederim balım, iyiyim.
Sen yakında 60a da gözünü dikersin kuzum
Gönderecek misin canım.
Aman aman kalsın canım, nefsim gidiklayip duruyor beni