70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ben de tam tersi bagirsaklarim tembel.. neler ne erikler kayisilar posalar yerim icerim bana misin demez🙄
Canım, benim de senin gibiydi. Ben ilk defa bu kadar düzenli aç karnına limonlu su içmeye başladım ve bana çok iyi geldi. Artık her gün çıkıyorum. Bence denemediysen kesinlikle dene. 👌🏻

Ben de tam tersi bagirsaklarim tembel.. neler ne erikler kayisilar posalar yerim icerim bana misin demez🙄
Canım dönem dönem bende de oluyor ve kayısı erik hiç etki etmiyor bana
Chia bamya semizotu ıspanak çörekotu yağı falan iyi geliyor canım bu konuda sudem34 sudem34 balım oldukça bilgili

Kızlar böyle içim yanıyor, afedersiniz ishal de olmuşum. Su beni kesmiyor şu an, canım greyfurt istiyor sulu sulu. En son akşam 6da ağzımı kapatmıştım, if e de uygun olsun diye sabah 11 akşam 6 arasında yemeye dikkat ediyorum. Greyfurt hem bunu hem de telafi listesini olumsuz etkiler mi ne dersiniz.

Greyfurttan birşey olmaz canım yiyebilirsin bence. Geçmiş olsun

Canım, benim de senin gibiydi. Ben ilk defa bu kadar düzenli aç karnına limonlu su içmeye başladım ve bana çok iyi geldi. Artık her gün çıkıyorum. Bence denemediysen kesinlikle dene. 👌🏻
Ahh aslım denedim de:KK43: alerji var bende bu seferde limonlu su alerjime dokundu tikanmaya başladım ondan arada bi nadir iciyorum onu.

Annem de öyle ben 2 fincan yesilcay içerim bisey yok annem yarim fincan icer sen bana bunu niye icirdin diye isyanlarda shnssj :KK70:
Bende seninle aynıyım 1 demlik yeşil çay içsem bile hiç farketmiyor 😁 sadece tansiyonumu düşürüyor fazla içince

Valla ben de anlamadim canim cocukken cok zayiftim ergenlikte kilo almaya baslayinca basladi bu sorunlar o zaman beterdim siskinlik oluyodu agri falan..
Test mest biseyler yapmislardi ama ne cikmisti ne olmustu hic hatirlamiyorum🤷🏼‍♀
Tek bildigim zayiflayinca daha bi duzene giriyo bagirsaklarim midem komple vücudum🤷🏼‍♀️o zaman normal calisiyo
O zaman en kısa zamanda zayıflama konusunu çözüyoruz canım, demek ki kilo sindirimle ilgili sıkıntı da yapıyor sende.

Bende seninle aynıyım 1 demlik yeşil çay içsem bile hiç farketmiyor 😁 sadece tansiyonumu düşürüyor fazla içince
Kiyamam ya seni en iyi ben anlarim :KK70:
O zaman en kısa zamanda zayıflama konusunu çözüyoruz canım, demek ki kilo sindirimle ilgili sıkıntı da yapıyor sende.
Evet midem yanmaya basliyo hemen kilo alinca zaten
Çörekotu yağını dene sabah akşam 1 tk aç karna alerjiye de iyi geliyor demişti Sudem 💕
Tamam canim denerim☺️

Sana da geçmiş olsun canım.
Annem de öyle ben 2 fincan yesilcay içerim bisey yok annem yarim fincan icer sen bana bunu niye icirdin diye isyanlarda shnssj :KK70:
Dukan birası yapmıştım bir ara takımda, iki gün wcde geçmişti 😂😂

LEYLAM ŞİİRİ - 1

Kaçamak nedir bilmezsin
1200 kaloriyi geçmezsin
Örneksin hep fit gezersin
Dinlenmez yine Leslie edersin

Hadi listelerin ortaya serilsin
İşi bilmeyen senden öğrensin
Sevenin çok niye gerilesin
İhanet pistir sevmezsin
Leylam ne kadar da güzelsin

Yazar: Anonim 😎
Felicio Felicio
Enerjim şiire 1 yazmışsınya ben de düşündüm ki neden 2. Cisi olmasın 😁😁😁 çok beğendim yine istiyorum arsız oldum galiba 😂😂😂

Önce 😁😁

Ben de topladım.😅
Hatta perde bile yıkadım.😅

Akşam yatmaz ,sabah sevinçten uyuyamaz Sudem 😁😁

Enerji hapının adı :Mut-lu-luk💕
Prospektus: Dost-luk💕

:KK28:

Sporlar bitti canım 10 dk da bölgesel yaptım.😁
Mutfakta da oynaya zıplaya iş yaptım.😁
Sanki yıllardır aradığım şeyi buldum.💕💕💕💕

Bencillik kötü de mi?:confused:

Vooov 😁😁

Gülmekten karnıma ağrı giriyor.😅😅
Mekik çekmeme hiç gerek yok artık sen bana yetiyorsun.😂😂

Sen zaten 7 aydır güzelleştirdin benim hayatımı 💕
Bundan sonra 7 yıl 💕
Belki 17 yıl 💕
Güzelleştireceksin.💕
İkimizde biraz? çılgınız sankim 😂

Seninle mesanem doluyken konuşmamaya çalışıyorum. Bir iki kere topun ucundan dönmüşlüğüm vardır 😂

Mekik saatin gelmedi mi daha💪
Çok özletme 💋

Enerjim şiire 1 yazmışsınya ben de düşündüm ki neden 2. Cisi olmasın 😁😁😁 çok beğendim yine istiyorum arsız oldum galiba 😂😂😂
Seri yazacam sana, onun için -1 😍

Yapabileceğim herşeyi isteyebilirsin. ❤
(Sadece bütün Balımlarım için geçerli)

Anlamasamda oldururum zorla canım 😂

X