- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Biz onu beklersek hasretten mahvoluruz kıymetlim, yine en sağlamı karayolu gibiAma çok güzel kiiiiNe zaman beklemeye başlayın şiirim
her an gelebilir misin ki ?
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz onu beklersek hasretten mahvoluruz kıymetlim, yine en sağlamı karayolu gibiAma çok güzel kiiiiNe zaman beklemeye başlayın şiirim
her an gelebilir misin ki ?
![]()
teşekkür ederim canım, benim bugünlerde sporum sadece adım atmak. Harikasın canım benim. ❤Afiyet olsun aslim❤ ben de spor yapsam mi yapmasam mi derken simdi yaptim dusumu aldim geldim hemen menu yazmaya gidiyorum![]()
sarma yapıpta yiyememek ne acı11 Mart Menüm
Sabah 08.00 kaşarlı omlet(1 yumurtadan) cherry domates salatalik yarim dilim ezine peyniri 2 cay kasigi petek bal
Ara 09.30 sütlü kahve
Öğlen 13.00 6 yaprak sarma(yarisini pisip pismedigini kontrol ederken yedim zaten)
Ara 16.00 sade türk kahvesi+ 1 kivi
Akşam 17.40 dolu dolu 3 kasik ıspanak yemeği +3 kasik sarimsakli yogurt+ 1 dilim kepekli ekmek
Spor;
Leslie 5 mil 38 dakika
300 tane ip atlama
Su; 3 litre doyamadim suya bugün![]()
Korkma bebeğim, İsveçliler bulsaydı benim aleni işleyişini yazdığım zayıflama çipini bulurlardı
Yok yok, bunlarda hiç iş yok, o daha kolaydı, ışınlanmayı hiiiiç bulamazlar
Işınlanmayı bir babayiğit bilim evladı bulursa lütfen kapıdan kapıya açık havadan olsun
İçeri dan diye giremesin, duvardan geçemesin, istirham ediyorum ey muhteremler
Herkesin mahremi olabilir, çoluk çocuk işin şeyini çıkarabilir, ayy düşündümde çok fena fitne çıkar yaa
Civcivim rüzgar iyidir candır, kapı pencere kapalıysa girmez bari![]()
Anlaştık şiirimBiz onu beklersek hasretten mahvoluruz kıymetlim, yine en sağlamı karayolu gibiŞimdilik gönülyoluyla idare edelim
![]()
AnlaştıkkkAnlaştık şiirim
Ama gönül yoluna bu gönül ne kadar dayanır bilmiyorum![]()
Haha aynen canim kötü sonuçlar dogurabilirKorkma bebeğim, İsveçliler bulsaydı benim aleni işleyişini yazdığım zayıflama çipini bulurlardı
Yok yok, bunlarda hiç iş yok, o daha kolaydı, ışınlanmayı hiiiiç bulamazlar
Işınlanmayı bir babayiğit bilim evladı bulursa lütfen kapıdan kapıya açık havadan olsun
İçeri dan diye giremesin, duvardan geçemesin, istirham ediyorum ey muhteremler
Herkesin mahremi olabilir, çoluk çocuk işin şeyini çıkarabilir, ayy düşündümde çok fena fitne çıkar yaa
Civcivim rüzgar iyidir candır, kapı pencere kapalıysa girmez bari![]()
Selam SevgiSelam Sudem
Afiyet olsun
İyi sporlar![]()
Aminsonngulen
asliogretmen
Saricivcivcikcik
Felicio
birmuhendisanne
sudem34
inci-tepik @Negoo @samdan @Bonus
@Mysonismysun @blondeblond
BallarımCanlarım❤
Miraç Kandilimiz kutlu olsun
Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmasın, gönlümüzden geçen, olmasını çokça istediğimiz ne varsa en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin
Hepimizin hayırlara ulaştığı güzel bir gece olması dileğimle![]()
Selam SudemSelam Sevgi
Amin
Selam kızlar
Uykum geldi şimdiden gözler kayıyor
Sabah erken kalkmaya bı alışamadım
Hızlıca geçmişe göz attım
Herkes iyi anladığım kadarıyla
Yoğunluk iyi geldi baya yoğunum
Bugün adım az biraz 3629 olmuş
Hava soğuk diye çıkmadım yürüyüşe
Dünde 6 bin civarı idi![]()
Taşınma işi kesinleşti sanırım enerjim kolaylıklar dilerimAfiyet olsun Neşemmm
Şimdi iş zamanı,biraz koli hazırlayayım![]()
Balım havalar ısınsın adımlarımızla hava atalımSelam Sevgi
Amin
Selam kızlar
Uykum geldi şimdiden gözler kayıyor
Sabah erken kalkmaya bı alışamadım
Hızlıca geçmişe göz attım
Herkes iyi anladığım kadarıyla
Yoğunluk iyi geldi baya yoğunum
Bugün adım az biraz 3629 olmuş
Hava soğuk diye çıkmadım yürüyüşe
Dünde 6 bin civarı idi![]()
Balım tezin de ne aşamadasın umarım hemen bitirirsinCanım su gibi akmıyor ama bitmek zorunda, buraya girersem psikolojik olarak da kendimi kötü hissediyorum, sanki vaktimi sadece teze ayırmalıyım gibi düşünüyorum. İnşallah yakında bitecek ve hep sizle olacağım canım, çok özledim sizi.
Çalışkan civcivimGünaydın kızlar![]()
Aslım öğretmenim balım sen nasılsın?Senin İStAnbuL diyen dillerinde![]()
![]()
Geçte olsa cevaplayayım hoşbuldum balım
Evet Güzelliğim, 5-10 gün gibi taşınırız. Evi netleştirip toparlanmam da bitinceTaşınma işi kesinleşti sanırım enerjim kolaylıklar dilerim![]()
Epey bir hoşbuldum yazacaksın galiba balımGeçte olsa cevaplayayım hoşbuldum balım![]()
Böyle sınava can kurbanEvet Güzelliğim, 5-10 gün gibi taşınırız. Evi netleştirip toparlanmam da bitince
Canım Leylam❤ hoşgeldin bu arada, çok özletiyorsun ama
Sorguya hazır ol, kurtuluşun yok sıkıştıracam artık tenhalarda
Anlat bakim, ne yaptın ne ettin, nerelere takılıyorsun, ne yiyip ne içiyorsun, hangi alemlere hizmet ediyorsun, annen-baban nasıllar, sağlığın sıhatin nasıl, gönül yayların ne alemde, ders çalışıyor musun, görüyorsun hocalarla takıla takıla sınav yapma yeteneğim ilerledi![]()
Hoş geldin Leylam. Biz bıraktığın gibiyiz. Şükür canım, hayat bir koşturma bizde hep bu maratonun içindeyiz.Aslım öğretmenim balım sen nasılsın?![]()