• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Afiyet olsun aslim❤ ben de spor yapsam mi yapmasam mi derken simdi yaptim dusumu aldim geldim hemen menu yazmaya gidiyorum🤭
teşekkür ederim canım, benim bugünlerde sporum sadece adım atmak. Harikasın canım benim. ❤ :KK9:
11 Mart Menüm
Sabah 08.00 kaşarlı omlet(1 yumurtadan) cherry domates salatalik yarim dilim ezine peyniri 2 cay kasigi petek bal
Ara 09.30 sütlü kahve

Öğlen 13.00 6 yaprak sarma(yarisini pisip pismedigini kontrol ederken yedim zaten :KK70:)
Ara 16.00 sade türk kahvesi+ 1 kivi

Akşam 17.40 dolu dolu 3 kasik ıspanak yemeği +3 kasik sarimsakli yogurt+ 1 dilim kepekli ekmek

Spor;
Leslie 5 mil 38 dakika
300 tane ip atlama

Su; 3 litre doyamadim suya bugün😬
sarma yapıpta yiyememek ne acı :KK61:Afiyet olsun minnoşum 😘
Korkma bebeğim, İsveçliler bulsaydı benim aleni işleyişini yazdığım zayıflama çipini bulurlardı :KK70:

Yok yok, bunlarda hiç iş yok, o daha kolaydı, ışınlanmayı hiiiiç bulamazlar :KK70:

Işınlanmayı bir babayiğit bilim evladı bulursa lütfen kapıdan kapıya açık havadan olsun :KK70:

İçeri dan diye giremesin, duvardan geçemesin, istirham ediyorum ey muhteremler :KK70:

Herkesin mahremi olabilir, çoluk çocuk işin şeyini çıkarabilir, ayy düşündümde çok fena fitne çıkar yaa :KK70:

Civcivim rüzgar iyidir candır, kapı pencere kapalıysa girmez bari 😂😂
:KK70:

Korkma bebeğim, İsveçliler bulsaydı benim aleni işleyişini yazdığım zayıflama çipini bulurlardı :KK70:

Yok yok, bunlarda hiç iş yok, o daha kolaydı, ışınlanmayı hiiiiç bulamazlar :KK70:

Işınlanmayı bir babayiğit bilim evladı bulursa lütfen kapıdan kapıya açık havadan olsun :KK70:

İçeri dan diye giremesin, duvardan geçemesin, istirham ediyorum ey muhteremler :KK70:

Herkesin mahremi olabilir, çoluk çocuk işin şeyini çıkarabilir, ayy düşündümde çok fena fitne çıkar yaa :KK70:

Civcivim rüzgar iyidir candır, kapı pencere kapalıysa girmez bari 😂😂
Haha aynen canim kötü sonuçlar dogurabilir :D
Isvecliler ona gore ha bizim cumleleri not edin bakın :D
Sen ne yaptin canim yogunlugun biraz azaldi mi❤

Selam Sudem 😊
Afiyet olsun 😟
İyi sporlar 😍
Selam Sevgi 😍
sonngulen sonngulen asliogretmen asliogretmen Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik Felicio Felicio birmuhendisanne birmuhendisanne sudem34 sudem34
inci-tepik inci-tepik @Negoo @samdan @Bonus
@Mysonismysun @blondeblond

Ballarım 🍯🐝 Canlarım❤

🌹💕Miraç Kandilimiz kutlu olsun 💕🌹

Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmasın, gönlümüzden geçen, olmasını çokça istediğimiz ne varsa en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin 🙏

Hepimizin hayırlara ulaştığı güzel bir gece olması dileğimle :KK68:
Amin😍

Selam kızlar 💕
Uykum geldi şimdiden gözler kayıyor 🤪
Sabah erken kalkmaya bı alışamadım 🤭
Hızlıca geçmişe göz attım 😁
Herkes iyi anladığım kadarıyla 😍
Yoğunluk iyi geldi baya yoğunum 🤗
Bugün adım az biraz 3629 olmuş 😁
Hava soğuk diye çıkmadım yürüyüşe 😉
Dünde 6 bin civarı idi🎯

Selam Sevgi 😍

Amin😍

Selam kızlar 💕
Dünde 6 bin civarı idi🎯
Selam Sudem 😊

Adımı herkes ezberledi sanki 😜
Rahatça enerji diyebilirsin artık, malum travmayı atlattım 😂

Senin adına çok sevindim, çalışmak seni mutlu ediyor, kolay gelsin 💪
İyi geceler 😴

Selam Sevgi 😍

Amin😍

Selam kızlar 💕
Dünde 6 bin civarı idi🎯
Balım havalar ısınsın adımlarımızla hava atalım 😁 benim de bugün 4055 olmuş 😀 sen beni geçmişsindir 🤩

Canım su gibi akmıyor ama bitmek zorunda, buraya girersem psikolojik olarak da kendimi kötü hissediyorum, sanki vaktimi sadece teze ayırmalıyım gibi düşünüyorum. İnşallah yakında bitecek ve hep sizle olacağım canım, çok özledim sizi.
Balım tezin de ne aşamadasın umarım hemen bitirirsin 🍀 dr ne dedi gidecektin hani canım gidebildin mi?

Taşınma işi kesinleşti sanırım enerjim kolaylıklar dilerim 💕
Evet Güzelliğim, 5-10 gün gibi taşınırız. Evi netleştirip toparlanmam da bitince 😑

Canım Leylam❤ hoşgeldin bu arada, çok özletiyorsun ama :cry:

Sorguya hazır ol, kurtuluşun yok sıkıştıracam artık tenhalarda 😂

Anlat bakim, ne yaptın ne ettin, nerelere takılıyorsun, ne yiyip ne içiyorsun, hangi alemlere hizmet ediyorsun, annen-baban nasıllar, sağlığın sıhatin nasıl, gönül yayların ne alemde, ders çalışıyor musun, görüyorsun hocalarla takıla takıla sınav yapma yeteneğim ilerledi :D

Evet Güzelliğim, 5-10 gün gibi taşınırız. Evi netleştirip toparlanmam da bitince 😑

Canım Leylam❤ hoşgeldin bu arada, çok özletiyorsun ama :cry:

Sorguya hazır ol, kurtuluşun yok sıkıştıracam artık tenhalarda 😂

Anlat bakim, ne yaptın ne ettin, nerelere takılıyorsun, ne yiyip ne içiyorsun, hangi alemlere hizmet ediyorsun, annen-baban nasıllar, sağlığın sıhatin nasıl, gönül yayların ne alemde, ders çalışıyor musun, görüyorsun hocalarla takıla takıla sınav yapma yeteneğim ilerledi :KK70:
Böyle sınava can kurban 😍 ben arada geliyorum balım sizi çok özlüyorum hep ❤️ Taşınmak çok yorucu cidden kolaylıklar dilerim 🙏 Sadece ingilizce çalışıyorum balım 🌸 geldi bahar ayları gevşedi gönül yayları demek isterdim lakin o konuda biraz umutsuz vakayım 😁😁😁

Back