• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ayy hic gülcegim yoktu:KK70: :KK70:

Hay Allah razi olsun :KK70: o benim kalbimin en kuytu yerinde yemek kasigi :KK70:

Haydaaa bi de servis kasigi cikti eseledikce yeni seyler cikiyo:KK70: :KK70:
O zaman yemek kasigi yok siliyorum hafizadan bak son karar mi :KK70:
Eminim ama son kararım değil balım dursun belki lazım olur😂
Biricik şiirimmm, ilk öncelikle kocaman bir maşallah sana 🧿 ben bu kahvelerin ne adını ne de nasıl yapılacağını aklımda tutabilirim 🤭
Ne güzel bilgiler vermişsin öyle. Çokkk teşekkür ederim. Emeğine sağlık en kıymetlim ❤️
ben yorgunluktan uyuyakalmışım biriciğim, bir kahve yapsan da kendime gelsem keşke 🤭❤️
Rica ederim pek değerlimm ❤ Yeter ki sen iste, hemen güzel bir yorgunluk kahvesi hazırlıyorummm ☕
Ballarımm
🍯
Bugün Ne Yedim?

10.00 6 yk Menemen, 1 gün kurusu kayısı

14.00 1 küçük muz, 1 elma

17.45 6 yk yoğurtlu semizotu salatası, 2 hurma

2,5 litre su
Afiyet olsun Canımın içi, bugün meyveye ağırlık vermişsin o da lazım, şifa olsun 😋
Hem bal hem balcı :KK8:
Ayy su an o kadar krizim var ki bal dedin diye aklima bal geldi petekli petekli citir citir:bicak: bi haftadir canimin cekmeleri bitmedi zaten gozumun önünden neler geciyo:KK70:
Ama yemiyorum:silah:

Afiyet olsun aslim cok güzel 😍
Sen uyuyo muydun cok mu yoruldun kiyamam:cry:
Yakında o krizlerinde azalır bebişim, vücudun alışıyor artıkkk 😍
Evet miniğim ya, koltukta uyuyakalmışım. Donmuşum 😔 eşim de mesaideydi. Yeni geldi. Neyse ki sonradan Beyza üzerimi örtmüşte, ısınmışım.
bugünlerde fazla yoruluyorum biriciğim, haftaya daha iyi olur inşallah. Haftaya haftaya derken ömür geçiyor. 🥰
Günaydın Canımın içisi😘 Yoruluyorsun tabi koştur koştur durmuyorsun ki, kıyamam ki hiççç😟

Duş aldim agirlik cöktü ballar ben uyuyorum artık iyi geceler :KK200: midemin seslerinden uyuyabilirsem tabi:olamaz: sanki 40 yıldır ac birakiyorum seni yaziklar olsun:KK12:
Sıhatler olsun kuzum iyi geceler ❤

Beyin işte, eskiden bol bol yiyip içtiklerime sayayım demiyor 😂

Eminim ama son kararım değil balım dursun belki lazım olur😂

Rica ederim pek değerlimm ❤ Yeter ki sen iste, hemen güzel bir yorgunluk kahvesi hazırlıyorummm ☕

Afiyet olsun Canımın içi, bugün meyveye ağırlık vermişsin o da lazım, şifa olsun 😋

Yakında o krizlerinde azalır bebişim, vücudun alışıyor artıkkk 😍

Günaydın Canımın içisi😘 Yoruluyorsun tabi koştur koştur durmuyorsun ki, kıyamam ki hiççç😟
Teşekkür ederimmmm şiiirimm, çok makbule geçti. ❤️
biraz öyle oluyor biriciğim, biraz fazla koşturmaca geçiyor ama buna da şükür . ❤️
Sen nasılsın şiiirim? Dinlenebildin mi iyice ?

Teşekkür ederimmmm şiiirimm, çok makbule geçti. ❤️
biraz öyle oluyor biriciğim, biraz fazla koşturmaca geçiyor ama buna da şükür . ❤️
Sen nasılsın şiiirim? Dinlenebildin mi iyice ?
Canımsınn 💋

Yok be Bitanem ayakta uyur gezer gibiyim. 2 gündür çok geç yatıp erken kalkıyorum, yetmiyor dinlenmeye. Yarında evi toplamaya başlıyorum. Marketten kutu almaya çıkacağım varsa 😬 Galiba Mart buradaki son ayımız. Yarın veya sonraki gün evlerden haber gelir.

Canımsınn 💋

Yok be Bitanem ayakta uyur gezer gibiyim. 2 gündür çok geç yatıp erken kalkıyorum, yetmiyor dinlenmeye. Yarında evi toplamaya başlıyorum. Marketten kutu almaya çıkacağım varsa 😬 Galiba Mart buradaki son ayımız. Yarın veya sonraki gün evlerden haber gelir.
Ah biz de bir hafta sonu İStAnbuL’a geçeceğiz ama bu hafta sonumu bilmiyorum. Seni görmeden taşınmanı istemiyorum 😔

Canım bu ne böyle? Resmen 1 ananasla gün geçirmişsin 😨 Arınma falan mı yapıyorsun vücuduna? Kaç gün böyle besleniyorsun?

Süt ürünleri yerine bol yeşillik ve baklagilleri bolca tüketebilirsin, hem sağlık hem diyet için oldukça faydalıdır.
merhaba :) sanırım zayıflamakla kafayı yedim, inat ettim, bizim göçmenlerin inadı meşhurdur :))
cok ağır kilo veriyorum, hedefim 51-52 kg ama beni cok zorluyor :/
o sebepten biraz vücuduma şaşırtma yaptım. bugün 3. gün :)
cumartesi 57 kg cıkmıstım tartıda, bakalım neler olacak :)

merhaba :) sanırım zayıflamakla kafayı yedim, inat ettim, bizim göçmenlerin inadı meşhurdur :))
Spor yapiyo musun? Ondan kaynakli veremiyo da olabilirsin. Suyu az iciyo olabilirsin ondan olabilir her sey olabilir..
Bence de sagliksiz bu :KK43:
Bence mantiken zaten yavas vermen normal.. ideal kilosuna yakin olan insan genelde ( ödemi falan yoksa ) agir agir verir vucut kendini koruyo çünkü..
Normal beslen ama yaninda dukan birasi kürunu falan dene mesela.. böyle hicbi sey yemeden vücudun iflas eder kilo verecek enerjiyi hic bulamaz:KK43:

Beni ilgilendiren kısmı seni sevmem, seni ilgilendiren kısmı sevilmen❤ Bu durumda seni sevmeyene yer yok Negoom, onlar işine baksın, bildirimde kalabalık yapmasınlar 😂😂
A ha ha🤣 bende seni seviyorum enerjicim💜
Onlar bildirim de yok genelde sinsi takılıyorlar,en sevmediğim insan tipi olur kendileri😅

Dinlenebildin mi aslim daha iyisin inşallah❤
Güzel kalpli, güzel minnoşum benim. ❤️
dinlenebildim mi :KK43: İnşallah hafta sonu bir tanem. Umudum var.:KK60:
inadınızı koruyun ama sağlıkla koruyun ve aceleci olmayın. Hedefimiz belliyse ve biz o yola çıktıysak illa ki ulaşacağız. 🥰
Hayırlı sabahlar,hayırlı kandiller

Eki Görüntüle 2798678
hayırlı kandiller negoocuğum, arada böyle gel olur mu? :KK36:
Cümleten kandilimiz mübarek olsun kızlar dua eder dua beklerim❤ Kimin ne derdi varsa Rabbim bi kapı acsin dermanı olsun inşallah bugünün hürmetine🤲🌹🌹🌹 Ölmüşlerimize rahmet eylesin onların günahlarini affetsin🤲
Amln balım benim, ne güzel dualar ettin sen öyle ❤️ Hayırlı kandiller ❤️
Bu sefer foto gorunmuyo canim iznin yok diyo bene:KK12:
Bazen ben paylasinca da öyle oluyo niyeyse. İyi saatte olsunlar geliyo herhalde:KK53:
Bende fotoğrafı göremedim canım :cool:

Back