- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
Hiç kıyamam minnağım hemen uyu da sabah olsunDuş aldim agirlik cöktü ballar ben uyuyorum artık iyi gecelermidemin seslerinden uyuyabilirsem tabi
sanki 40 yıldır ac birakiyorum seni yaziklar olsun
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç kıyamam minnağım hemen uyu da sabah olsunDuş aldim agirlik cöktü ballar ben uyuyorum artık iyi gecelermidemin seslerinden uyuyabilirsem tabi
![]()
Eminim ama son kararım değil balım dursun belki lazım olurAyy hic gülcegim yoktu![]()
Hay Allah razi olsuno benim kalbimin en kuytu yerinde yemek kasigi
Haydaaa bi de servis kasigi cikti eseledikce yeni seyler cikiyo![]()
O zaman yemek kasigi yok siliyorum hafizadan bak son karar mi![]()
Rica ederim pek değerlimm ❤ Yeter ki sen iste, hemen güzel bir yorgunluk kahvesi hazırlıyorummmBiricik şiirimmm, ilk öncelikle kocaman bir maşallah sanaben bu kahvelerin ne adını ne de nasıl yapılacağını aklımda tutabilirim
Ne güzel bilgiler vermişsin öyle. Çokkk teşekkür ederim. Emeğine sağlık en kıymetlim
ben yorgunluktan uyuyakalmışım biriciğim, bir kahve yapsan da kendime gelsem keşke![]()
Afiyet olsun Canımın içi, bugün meyveye ağırlık vermişsin o da lazım, şifa olsunBallarımm
Bugün Ne Yedim?
10.00 6 yk Menemen, 1 gün kurusu kayısı
14.00 1 küçük muz, 1 elma
17.45 6 yk yoğurtlu semizotu salatası, 2 hurma
2,5 litre su
Yakında o krizlerinde azalır bebişim, vücudun alışıyor artıkkkHem bal hem balcı
Ayy su an o kadar krizim var ki bal dedin diye aklima bal geldi petekli petekli citir citirbi haftadir canimin cekmeleri bitmedi zaten gozumun önünden neler geciyo
Ama yemiyorum
Afiyet olsun aslim cok güzel
Sen uyuyo muydun cok mu yoruldun kiyamam![]()
Günaydın Canımın içisiEvet miniğim ya, koltukta uyuyakalmışım. Donmuşumeşim de mesaideydi. Yeni geldi. Neyse ki sonradan Beyza üzerimi örtmüşte, ısınmışım.
bugünlerde fazla yoruluyorum biriciğim, haftaya daha iyi olur inşallah. Haftaya haftaya derken ömür geçiyor.![]()
Sıhatler olsun kuzum iyi geceler ❤Duş aldim agirlik cöktü ballar ben uyuyorum artık iyi gecelermidemin seslerinden uyuyabilirsem tabi
![]()
Teşekkür ederimmmm şiiirimm, çok makbule geçti.Eminim ama son kararım değil balım dursun belki lazım olur
Rica ederim pek değerlimm ❤ Yeter ki sen iste, hemen güzel bir yorgunluk kahvesi hazırlıyorummm
Afiyet olsun Canımın içi, bugün meyveye ağırlık vermişsin o da lazım, şifa olsun
Yakında o krizlerinde azalır bebişim, vücudun alışıyor artıkkk
Günaydın Canımın içisiYoruluyorsun tabi koştur koştur durmuyorsun ki, kıyamam ki hiççç
![]()
CanımsınnTeşekkür ederimmmm şiiirimm, çok makbule geçti.
biraz öyle oluyor biriciğim, biraz fazla koşturmaca geçiyor ama buna da şükür .
Sen nasılsın şiiirim? Dinlenebildin mi iyice ?
Ah biz de bir hafta sonu İStAnbuL’a geçeceğiz ama bu hafta sonumu bilmiyorum. Seni görmeden taşınmanı istemiyorumCanımsınn
Yok be Bitanem ayakta uyur gezer gibiyim. 2 gündür çok geç yatıp erken kalkıyorum, yetmiyor dinlenmeye. Yarında evi toplamaya başlıyorum. Marketten kutu almaya çıkacağım varsaGaliba Mart buradaki son ayımız. Yarın veya sonraki gün evlerden haber gelir.
Ah birde bana sor Canımın içi❤Ah biz de bir hafta sonu İStAnbuL’a geçeceğiz ama bu hafta sonumu bilmiyorum. Seni görmeden taşınmanı istemiyorum![]()
Dinlenebildin mi aslim daha iyisin inşallah❤Günaydın
ballarım![]()
merhaba :) sanırım zayıflamakla kafayı yedim, inat ettim, bizim göçmenlerin inadı meşhurdur :))Canım bu ne böyle? Resmen 1 ananasla gün geçirmişsinArınma falan mı yapıyorsun vücuduna? Kaç gün böyle besleniyorsun?
Süt ürünleri yerine bol yeşillik ve baklagilleri bolca tüketebilirsin, hem sağlık hem diyet için oldukça faydalıdır.
haklısınız kesinlikle sürdürülebilir değil, sağlıklı değil,Çok az olmuş menüm ben açlığa karşıyım detoks yerine normal diyet daha iyi değil mi güzel sarışın![]()
Spor yapiyo musun? Ondan kaynakli veremiyo da olabilirsin. Suyu az iciyo olabilirsin ondan olabilir her sey olabilir..merhaba :) sanırım zayıflamakla kafayı yedim, inat ettim, bizim göçmenlerin inadı meşhurdur :))
cok ağır kilo veriyorum, hedefim 51-52 kg ama beni cok zorluyor :/
o sebepten biraz vücuduma şaşırtma yaptım. bugün 3. gün :)
cumartesi 57 kg cıkmıstım tartıda, bakalım neler olacak :)
A ha haBeni ilgilendiren kısmı seni sevmem, seni ilgilendiren kısmı sevilmen❤ Bu durumda seni sevmeyene yer yok Negoom, onlar işine baksın, bildirimde kalabalık yapmasınlar![]()
Bu sefer foto gorunmuyo canim iznin yok diyo bene
Güzel kalpli, güzel minnoşum benim.Dinlenebildin mi aslim daha iyisin inşallah❤
inadınızı koruyun ama sağlıkla koruyun ve aceleci olmayın. Hedefimiz belliyse ve biz o yola çıktıysak illa ki ulaşacağız.merhaba :) sanırım zayıflamakla kafayı yedim, inat ettim, bizim göçmenlerin inadı meşhurdur :))
cok ağır kilo veriyorum, hedefim 51-52 kg ama beni cok zorluyor :/
o sebepten biraz vücuduma şaşırtma yaptım. bugün 3. gün :)
cumartesi 57 kg cıkmıstım tartıda, bakalım neler olacak :)
hayırlı kandiller negoocuğum, arada böyle gel olur mu?
Amln balım benim, ne güzel dualar ettin sen öyleCümleten kandilimiz mübarek olsun kızlar dua eder dua beklerim❤ Kimin ne derdi varsa Rabbim bi kapı acsin dermanı olsun inşallah bugünün hürmetineÖlmüşlerimize rahmet eylesin onların günahlarini affetsin
![]()
Bende fotoğrafı göremedim canımBu sefer foto gorunmuyo canim iznin yok diyo bene
Bazen ben paylasinca da öyle oluyo niyeyse. İyi saatte olsunlar geliyo herhalde![]()