• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canım su gibi akmıyor ama bitmek zorunda, buraya girersem psikolojik olarak da kendimi kötü hissediyorum, sanki vaktimi sadece teze ayırmalıyım gibi düşünüyorum. İnşallah yakında bitecek ve hep sizle olacağım canım, çok özledim sizi.
Sen hallet kuşum aklin burda kalmasin. Coook haklisin tez yazarken 2 dk bile önemli. Zaman alan bisey. Tüm planini ona göre yapman gerek. Burda vakit gecirmek tabi zaman kaybi olur. Biz seni özlemeye katlaniriz sen hallet de icin rahat etsin☺️💕

Sen hallet kuşum aklin burda kalmasin. Coook haklisin tez yazarken 2 dk bile önemli. Zaman alan bisey. Tüm planini ona göre yapman gerek. Burda vakit gecirmek tabi zaman kaybi olur. Biz seni özlemeye katlaniriz sen hallet de icin rahat etsin☺️💕
Çok sağol kuzum, içim rahat rahat sizle muhabbete geleceğim inşallah.

Günaydın günaydınnnn kuzum😍
Camları da ben sileyimm:KK31:
Oohh en zor isi almissin ellerine saglik artik manzaralarımız da camurlu değil :KK37:
Yağmurlu
Bir
Sakarya
Sabahından
Günaydın

Ballarımmmmm
❤️
Günaydın aslimm💚
Taze çay var, buyrun ballarım :kahve:

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik kuzum buradaki rüzgar
orada da var mı acaba? Bu sefer bizim camları zorluyor galiba 😜
Enercim burasi sabahtan güneşliydi ama simdi bayağı kapadi yagacak sanirim. Su an cok bi ruzgar yok firtina kadar. Ama bu aksam firtina cikacak görüyorum:KK55::KK53:

Oohh en zor isi almissin ellerine saglik artik manzaralarımız da camurlu değil :KK37:

Günaydın aslimm💚

Enercim burasi sabahtan güneşliydi ama simdi bayağı kapadi yagacak sanirim. Su an cok bi ruzgar yok firtina kadar. Ama bu aksam firtina cikacak görüyorum:KK55::KK53:
Bak camları sildik fırtına çıkacağını bile görür oldun 😜

Demin epeyce üfledim o tarafa, akşama ancak gelir :D

Hz.Süleyman olsaydım(haşa) rüzgarlara emrederdim, gidin o kızı bana getirin derdim 😂
Ayyy ne güzel hayal, senin gelmene bile gerek kalmadan ben atlar gelirdim. Önce Aslım'a uğrar onu alırdım yanıma 😍 Oradan birlikte Songülüme uğrar bir şoklardık onu (çünkü teze dalmıştır) sonra da hep birlikte sana gelirdik. Az daha zorlarsam bir animasyon filmi çıkar bundan :D

Demin epeyce üfledim o tarafa, akşama ancak gelir :KK70:

Hz.Süleyman olsaydım(haşa) rüzgarlara emrederdim, gidin o kızı bana getirin derdim 😂
Ayyy ne güzel hayal, senin gelmene bile gerek kalmadan ben atlar gelirdim. Önce Aslım'a uğrar onu alırdım yanıma 😍 Oradan birlikte Songülüme uğrar bir şoklardık onu (çünkü teze dalmıştır) sonra da hep birlikte sana gelirdik. Az daha zorlarsam bir animasyon filmi çıkar bundan :KK70:
Allahim hayallere gell :D
Yalniz hakkaten şu ışınlanmayi bulsunlar artik isvicreli bilim adamlari duyun sesimizi:KK3:
Ayy ya da dur vazgeçtim simdi en azindan evin kapısını calip geliyo gelen. Işinlanma olsa her dk evime damlicak insanlar var aman aman durun sakın bulmayin cağrımı geri aliyorum:D :D :D
Yanlislikla secret mecret bisey olur:KK53:

İyi Akşamlar Ballarımmmm
🍯
Bugün Ne Yedim ?

09.00 2 bardak limonlu su

12.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, bol maydanoz, 2 gün kurusu kayısı

15.00 1 elma

17.15 6 yk kabak yemeği ( pirinçsiz ), 4 yk yoğurt , 1 hurma

3 litre su

Demin epeyce üfledim o tarafa, akşama ancak gelir :KK70:

Ayyy ne güzel hayal, senin gelmene bile gerek kalmadan ben atlar gelirdim. Önce Aslım'a uğrar onu alırdım yanıma 😍 Oradan birlikte Songülüme uğrar bir şoklardık onu (çünkü teze dalmıştır) sonra da hep birlikte sana gelirdik. Az daha zorlarsam bir animasyon filmi çıkar bundan :KK70:
Ama çok güzel kiiii ❤️ Ne zaman beklemeye başlayın şiirim 🥰 her an gelebilir misin ki ? :confused:
Allahim hayallere gell :KK70:
Yalniz hakkaten şu ışınlanmayi bulsunlar artik isvicreli bilim adamlari duyun sesimizi:KK3:
Ayy ya da dur vazgeçtim simdi en azindan evin kapısını calip geliyo gelen. Işinlanma olsa her dk evime damlicak insanlar var aman aman durun sakın bulmayin cağrımı geri aliyorum:KK70: :KK70: :KK70:
:KK70::KK70:

İyi Akşamlar Ballarımmmm
🍯
Bugün Ne Yedim ?

09.00 2 bardak limonlu su

12.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, bol maydanoz, 2 gün kurusu kayısı

15.00 1 elma

17.15 6 yk kabak yemeği ( pirinçsiz ), 4 yk yoğurt , 1 hurma

3 litre su
Afiyet olsun aslim❤ ben de spor yapsam mi yapmasam mi derken simdi yaptim dusumu aldim geldim hemen menu yazmaya gidiyorum🤭

11 Mart Menüm
Sabah 08.00 kaşarlı omlet(1 yumurtadan) cherry domates salatalik yarim dilim ezine peyniri 2 cay kasigi petek bal
Ara 09.30 sütlü kahve

Öğlen 13.00 6 yaprak sarma(yarisini pisip pismedigini kontrol ederken yedim zaten :D)
Ara 16.00 sade türk kahvesi+ 1 kivi

Akşam 17.40 dolu dolu 3 kasik ıspanak yemeği +3 kasik sarimsakli yogurt+ 1 dilim kepekli ekmek

Spor;
Leslie 5 mil 38 dakika
300 tane ip atlama

Su; 3 litre doyamadim suya bugün😬

Allahim hayallere gell :KK70:
Ayy ya da dur vazgeçtim simdi en azindan evin kapısını calip geliyo gelen. Işinlanma olsa her dk evime damlicak insanlar var aman aman durun sakın bulmayin cağrımı geri aliyorum:KK70: :KK70: :KK70:
Korkma bebeğim, İsveçliler bulsaydı benim aleni işleyişini yazdığım zayıflama çipini bulurlardı :D

Yok yok, bunlarda hiç iş yok, o daha kolaydı, ışınlanmayı hiiiiç bulamazlar :D

Işınlanmayı bir babayiğit bilim evladı bulursa lütfen kapıdan kapıya açık havadan olsun :D

İçeri dan diye giremesin, duvardan geçemesin, istirham ediyorum ey muhteremler :D

Herkesin mahremi olabilir, çoluk çocuk işin şeyini çıkarabilir, ayy düşündümde çok fena fitne çıkar yaa :D

Civcivim rüzgar iyidir candır, kapı pencere kapalıysa girmez bari 😂😂

Back