• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Yoktur şiirim, biz sadece sevgimizi böyle gösteriyoruz 🤭 :KK70:

hadi inşallahhhh :sus:

ellerine sağlık biriciğim ❤️

Ne kadar da mutluyum :KK68::KK75:

teşekkür ederim her şey için canımın içi ❤️😘

En güzel şiiirimmm :KK60: teşekkür ederim.

teşekkür ederim canımın içinin içi ❤️😘

teşekkür ederim güzel Leylammmmm ❤️🥰😘

pazartesi günü saat 9’a aldım randevumu. Teşekkür ederim balım 🙏🏻❤️

:KK60: :KK200: :KK5:

enerji_kusagi enerji_kusagi şiirim benim kalbim ne renk ?
:KK57:
Balım rica ederim 😍 tekrar tebrik ediyorum kuzum 😘

Balımm afiyet olsun😋 Akşam da mangal bahçedeydi galiba, ohh 😍
O kadar ot temizledin,bahçeyi düzenledin, güzel iş yaptın 💪
Bahçede pişti evde yendi canım 😂😂 dışarıya masa kuracak halim kalmamıştı, bahçe mis gibi oldu bu arada 😍😍
Ballarım
🍯
Bugün Ne Yedim?

12.30 1 yumurta, 1 domates, 7 zeytin, 3 biber, 5 kaju, 5 badem, 5 Antep fıstığı, 1 tk bal

16.30 1 portakal

18.30 Balık ve yeşil salata, 3 gün kurusu kayısı

3 litre su
Afiyet olsun canım, çok güzel olmuş bugün menün 🤩

Ben sana hep gökkuşağı 🌈 :KK68:
Kelimeler kıyafetsiz kaldı yine, utandı,
Boyanayım her rengine Neşem 💚

Bu arada tek dinlediğim metal türü bir şarkının adıdır gökkuşağı. Normalde metali hiç sevmem ama o şarkıda sertlik içinde büyük bir hüzün ve duygusallalık alıyorum. Değişik...

Kelimeler kıyafetsiz kaldı yine, utandı,
Boyanayım her rengine Neşem 💚

Bu arada tek dinlediğim metal türü bir şarkının adıdır gökkuşağı. Normalde metali hiç sevmem ama o şarkıda sertlik içinde büyük bir hüzün ve duygusallalık alıyorum. Değişik...
En yakın zamanda dinleyeceğim şiirim, hiç duymadım ❤️

Bahçede pişti evde yendi canım 😂😂 dışarıya masa kuracak halim kalmamıştı, bahçe mis gibi oldu bu arada 😍😍

Afiyet olsun canım, çok güzel olmuş bugün menün 🤩
Ohh, afiyet olsunnn, fazlasıyla hakettin😘

İzmir sarmaşığını ne zaman alıp dikeceksin Boncuğum😍

Birde direksiyon kursu ne oldu?

İyi dersler Çalışkan Civcivim 💛
Menün de gözümden kaçmadı, çok güzel, afiyet olsun 😍
Sağ ol enercim bugün yaklasik 3 saat calismis oldum iyi oldu🤩 ama spor kaynadi 🤦🏼‍♀️ biseye konsantre olunca diger seyler sarkıyo işte sinav dönemi neden kilo aldigimi anliyorum cok net🤦🏼‍♀️neyse hatayi görmek de biseydir. Calisirken bikac tane leblebiyle limonlu zencefil cayi ictim ufaktan abur cubur aradim ama eskisi gibi degildi. Alisiyorum galiba🤩
27 Şubat cumartesi menüsü

11.30 kahvaltı
3 kaşık menemen, 2 dilim peynir, 5 zeytin, 3 kaşık yumurta salatası, 2 dilim esmer ekmek.

18.45 akşam
2 tavuk pirzola mangal, 3 kaşık patlıcan salatası, 4 kaşık çoban salata, 4 adet fırında kaşarlı mantar, 2 dilim ekmek ve haydari.

3 lt su
2.5 saat bahçe işi (topuklarim bile ağrıyor)
Afiyet olsun canim cok güzel olmus menün bahce icin de ellerine saglik 😍🥰
Ballarım
🍯
Bugün Ne Yedim?

12.30 1 yumurta, 1 domates, 7 zeytin, 3 biber, 5 kaju, 5 badem, 5 Antep fıstığı, 1 tk bal

16.30 1 portakal

18.30 Balık ve yeşil salata, 3 gün kurusu kayısı

3 litre su
Afiyet olsun aslim dengeli bi menü dun bayagi azdi bugün daha iyi olmuş bence😍🥰
Bu arada yesil salata demisken yeni tekrar yaptim geldim:D yesil salata ayri yesilfasulye yesilzeytin birlesik yaziliyomus yesille ne dertleri varsa bunlarin:KK53: buraya da yazdim daha da unutmam:D öğrendiklerini uygulama desen var:D

Sağ ol enercim bugün yaklasik 3 saat calismis oldum iyi oldu🤩 ama spor kaynadi 🤦🏼‍♀️ biseye konsantre olunca diger seyler sarkıyo işte sinav dönemi neden kilo aldigimi anliyorum cok net🤦🏼‍♀️neyse hatayi görmek de biseydir. Calisirken bikac tane leblebiyle limonlu zencefil cayi ictim ufaktan abur cubur aradim ama eskisi gibi degildi. Alisiyorum galiba🤩

Bu arada yesil salata demisken yeni tekrar yaptim geldim:KK70: yesil salata ayri yesilfasulye yesilzeytin birlesik yaziliyomus yesille ne dertleri varsa bunlarin:KK53: buraya da yazdim daha da unutmam:KK70: öğrendiklerini uygulama desen var:KK70:
Ooo, çok iyi olmuş balım 😍
Sayende bende eksiklerimi öğreniyorum. Yeşilçay da birleşik bildiğim kadarıyla. Bir bakayım.
Mesela 'de' lerde takılıyordum bir ara. Eskiden o kadar çalıştığım halde bazen yazarken tereddüt ediyordum. Ayrı mı birleşik mi diye.
Biri dedi ki; da/de'yi cümleden çıkarınca anlam bozuluyorsa birleşik, cümlenin anlamı değişmiyorsa ayrı yazılır. O oldu, bir daha unutmadım 😂
Aslım da heceleme için tüyo verdi 😉
Her hecede bir ünlü harf olacak, tren bir hece. Böyle tüyolar iyi kalıcı oluyor.

Sayende bende eksiklerimi öğreniyorum. Yeşilçay da birleşik bildiğim kadarıyla. Bir bakayım.
Mesela 'de' lerde takılıyordum bir ara. Eskiden o kadar çalıştığım halde bazen yazarken tereddüt ediyordum. Ayrı mı birleşik mi diye.
Biri dedi ki; da/de'yi cümleden çıkarınca anlam bozuluyorsa birleşik, cümlenin anlamı değişmiyorsa ayrı yazılır. O oldu, bir daha unutmadım 😂
Her hecede bir ünlü harf olacak, tren bir hece. Böyle tüyolar iyi kalıcı oluyor.
Evet enercim kesinlikle öyle akilda kalici oluyo😍 dogru yesilcay birleşik 🥰
Bu aralar favorim kesme isaretiyle ayrilan ayrilmayan ekler :D bu ara onlarda takiliyorum cümlenin icinde gecince iki türlü de olur gibi geliyo:D
Ben bi cikiyim benimki kime yaziyosun demeye basladi yine:KK4::D

Bu arada yesil salata demisken yeni tekrar yaptim geldim:KK70: yesil salata ayri yesilfasulye yesilzeytin birlesik yaziliyomus yesille ne dertleri varsa bunlarin:KK53: buraya da yazdim daha da unutmam:KK70: öğrendiklerini uygulama desen var:KK70:
Aferin benim minnoşuma yine aydınlattı bizi 🥰❤️😘
Beseech - Rainbow Man 💋
:KK68: :KK60:
Biriciğim, kim demişse -de bağlacı için doğru demiş ❤️
Beni hayatından çıkardığında anlamın bozulmuyorsa bundan böyle ayrı yazılalım 😉 demiş bir düşünürde, ben demem dlyemem. Yüreğim dayanmaz

sudem34 sudem34
1 haftada 1.1 kg güzel vermişsin👍
İyi kilo alıp verdin bu ay. Ocak ayının sonuna göre de 400 gr daha eksiyle kapatmışsın bu ayı. Tebrik ederim :nazar:
Sağol Sevgi 😉
Yoktur şiirim, biz sadece sevgimizi böyle gösteriyoruz 🤭 :KK70:

hadi inşallahhhh :sus:

ellerine sağlık biriciğim ❤️

Ne kadar da mutluyum :KK68::KK75:

teşekkür ederim her şey için canımın içi ❤️😘

En güzel şiiirimmm :KK60: teşekkür ederim.

teşekkür ederim canımın içinin içi ❤️😘

teşekkür ederim güzel Leylammmmm ❤️🥰😘

pazartesi günü saat 9’a aldım randevumu. Teşekkür ederim balım 🙏🏻❤️

:KK60: :KK200: :KK5:

enerji_kusagi enerji_kusagi şiirim benim kalbim ne renk ?
:KK57:
İyi yapmışsın 😍
Haber et sonuçları unutma emi 🎯

Kahve mi içsek :KK56::110: amaan bugün de 2 tane ictim. Bitki cayi da ictim iccek bisey kalmadi iyi mi:işsiz: su icelim en iyisi damacanayla dagitayim gruba da:KK58:
Su gibi Aziz ol Civcivim 😍
Evet enercim kesinlikle öyle akilda kalici oluyo😍 dogru yesilcay birleşik 🥰
Bu aralar favorim kesme isaretiyle ayrilan ayrilmayan ekler :KK70: bu ara onlarda takiliyorum cümlenin icinde gecince iki türlü de olur gibi geliyo:KK70:
Ben bi cikiyim benimki kime yaziyosun demeye basladi yine:KK4::KK70:
Yeşilçay ı Tdk sözlükte bulamadım ya 😂

Ama yeşilbiber de bitişik yazılıyormuş😂

Şöyle diyor;
Renk adlarıyla kurulan bitki, hayvan veya hastalık adları bitişik yazılır:
akağaç, alacamenekşe, karadut, sarıçiçek;
alabalık, beyazsinek, bozayı;
aksu, akbasma, mavihastalık, maviküf
vb.

Bayağı ders çalışıyoruz sankim :rolleyes:

27 Şubat Menüm

Sabah
1 peynirli poğaça, 1 yeşilbiber, 2 yumurta,
1 yk tulum peyniri, 1/2 domates-salatalık

Ara
1 ince dilim ananas, 2 kivi,1 bardak süt

Akşam
1 antrikot ızgara, Bolca yeşillik
1 dilim ekmek, 1/2 kase yoğurt
2 yk zeytinyağlı pırasa

Su; 2,5 lt
1 yeşilçay sade
1 duble Türk Kahvesi sade
6 kupa çay şekersiz

Spor yok,
1000 adım ve temizlik

27 Şubat Menüm

Sabah

Ara

Akşam
2 yk zeytinyağlı pırasa

Su; 2,5 lt
1 yeşilçay sade
6 kupa çay şekersiz

Spor yok,
1000 adım ve temizlik
Afiyet olsun en güzel şiirimmm ❤️

Su gibi Aziz ol Civcivim 😍

Yeşilçay ı Tdk sözlükte bulamadım ya 😂

Ama yeşilbiber de bitişik yazılıyormuş😂

Şöyle diyor;
Renk adlarıyla kurulan bitki, hayvan veya hastalık adları bitişik yazılır:
akağaç, alacamenekşe, karadut, sarıçiçek;
alabalık, beyazsinek, bozayı;
aksu, akbasma, mavihastalık, maviküf
vb.

Bayağı ders çalışıyoruz sankim :rolleyes:
Haha oyle oldu biraz:KK70: isleyen demir pas tutmaz devamm:KK76: O kpss benim olcak vurcam kirbaci vurcam kirbaci :KK8:
Hicbi sey olmasa bile günlük dilimizi öğrenmis oluruz enercim genel kulturum ciddi anlamda artti benim gecen seneden beri calisirken birsuru sey ögrendim aslinda her vatandasin bilmesi gereken seyler:KK4:
27 Şubat Menüm

Sabah

Ara

Akşam
2 yk zeytinyağlı pırasa

Su; 2,5 lt
1 yeşilçay sade
6 kupa çay şekersiz

Spor yok,
1000 adım ve temizlik
Cok güzel enercim afiyet olsun😍 sadece sabah poğaca oldugu icin aksam ekmek olmayabilirdi ama onu da neyse ki az yemissin😘

Back