• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Afiyet olsun balım, sen yeme işini bayağı azalttin gibi geliyor aslım bana, acaba bu yüzden kilo veriminde azalma olmuş olabilir mi, 500 Gr kötü değil ama sen daha iyi verebiliyordun, vücut kıtlığa girmiş hissetmesin kendini 😘

Akşam oğlumla vakit geçirdik canım, kitap okuyorduk beraber, kitaba çok duygulanip ağlamaya başladı. Keyfini yerine getirmeye çalıştım, sonra banyo vs. Derken erken yattık oğlumla birlikte. Bir akşam hep beraber partileyelim ama 🤩🤩

Ben de bayılırım yogurtlu semizotu salatasina, evde de çok sevilir. Bahçede keşfe çıkayım, genelde kendiliğinden çıkıyor, belki bu akşam soframızı süslemek istemiştir 🤩🤩

Zinhar izlemez oldum ben onu yaa 😂😂 aramızda kalsın dizisini izliyorum sürekli 😂😂diyette çok riskli bir film ama olsun 🤩

Afiyet olsun canım geneli çok hafif olmuş 🤩
Hangi dizi kiz o neden diyette tehlikeli. Muhtesem yuzyildan bahsetmiyo musunuz ben zinhar falan diyince o sandim:D :D Allahim insallah dogru anlamisimdir:D
Bu arada oglusun hangi kitaba duygulanip agladi kiz yerim onuu hele minnoş🤩
Günaydın civcivim 😘

Bundan sonra sana yarış zinhar yasak 😂😂 inadına gibi ters tepki veriyor vücut 😂😂
Valla aynen denendi onaylandi senelerdir bu böyle ben yaris diyince vücut sen orda dur diyo:D kesin haftaya güzel eksiyle gelirim artik yaris bittiğine göre:rolleyes:
Eskiden de cuma günleri yerine hep pazartesi günleri eksi geliyodum niye böyleyim ben ya:D

Kilo Bildirimi
Gecen hafta: 67.6
Bugün: 67.5
Fark: -100 gr
(Allahtan yarisalim dedik bende ters tepti her zamanki gibi:KK70:)
Kuşum 100 gr dahi eksi gelmen çok iyi ama üzüldüm. Çünkü ne kadar iyi kilolar verebildiğini biliyorum. Seni 66lı bir rakamla bekliyordum. Acaba neden ters tepiyor ki bunu bir çözseydik. Vücudun yarışı duyunca niye böyle stres yaşıyor.
Yani bilinçaltı fazla özgüvenden mi, amann zaten istediğim an her türlü çok iyi verebiliyorum rahatlığından mı yoksa yine bilinçaltı ne yapsamda kazanamam ben kırıklığı mı var? Bu stresin kaynağını bir çözelim derim bence.

Mesela bende de vardı benzer bir şey. En, en zayıf olduğum zaman çok kötü bir zamandı. Çünkü aşırı sıkıntıdan zayıflamıştım. Psikolojik olarak sanki çok zayıflayınca yine o günlere mi gideceğim korkusunu yakaladım beynimde. Kendiğimden biraz zayıfladığımı anlasam tok olsam dahi bir şeyler yeme gereği duyuyordum ama bana sebepsiz gibi geliyordu. Vücutta birşey eksik ondan mı diyordum ama değilmiş. Demek ki bilinçaltı bu duygu oluşmuş. Bunu bilip yüzleşince işim kolaylaştı. Böyle işte bebeğim. Bir kurcala bakalım ne olabilir?

Bildirim yapıp kahvaltı hazırlamaya gidiyorum, gelince sizinkileri de okuyup listeye de ekleme yapacağım canlarım 😘

Geçen hafta 68.2
Bugün 66.7
Fark 1.5 kilo 🤩🤩

enerji_kusagi enerji_kusagi kuzum senin yaptığın hesaba benim verdiğim söze göre bu hafta 67 olmam gerekiyordu, çok şükür ulaştım ona, emeğin için teşekkür ederim kuzu 🤩🤩
Yarışmaya dahil olup motive olmamı sağlayan ballarıma da kocaman teşekkür ediyorum, hepinizi seviyorum.

IMG_20210227_111546.jpg

Hangi dizi kiz o neden diyette tehlikeli. Muhtesem yuzyildan bahsetmiyo musunuz ben zinhar falan diyince o sandim:KK70: :KK70: Allahim insallah dogru anlamisimdir:KK70:
Bu arada oglusun hangi kitaba duygulanip agladi kiz yerim onuu hele minnoş🤩

Valla aynen denendi onaylandi senelerdir bu böyle ben yaris diyince vücut sen orda dur diyo:KK70: kesin haftaya güzel eksiyle gelirim artik yaris bittiğine göre:rolleyes:
Eskiden de cuma günleri yerine hep pazartesi günleri eksi geliyodum niye böyleyim ben ya:KK70:
O diziyi(dizileri) hiç izlemedim ya, o ise de değilse de bilmiyorum :D

Bildirim yapıp kahvaltı hazırlamaya gidiyorum, gelince sizinkileri de okuyup listeye de ekleme yapacağım canlarım 😘

Geçen hafta 68.2
Bugün 66.7
Fark 1.5 kilo 🤩🤩

enerji_kusagi enerji_kusagi kuzum senin yaptığın hesaba benim verdiğim söze göre bu hafta 67 olmam gerekiyordu, çok şükür ulaştım ona, emeğin için teşekkür ederim kuzu 🤩🤩
Yarışmaya dahil olup motive olmamı sağlayan ballarıma da kocaman teşekkür ediyorum, hepinizi seviyorum.

Eki Görüntüle 2791363
Oooo, bu çok güzel oldu, fevkalade 😍
Boncuğum bu ayarda gidersen 14 Mayıs a da yetişir😍
Çok tebrik eder:nazar: Çok severim seni 💜

Kuşum 100 gr dahi eksi gelmen çok iyi ama üzüldüm. Çünkü ne kadar iyi kilolar verebildiğini biliyorum. Seni 66lı bir rakamla bekliyordum. Acaba neden ters tepiyor ki bunu bir çözseydik. Vücudun yarışı duyunca niye böyle stres yaşıyor.
Yani bilinçaltı fazla özgüvenden mi, amann zaten istediğim an her türlü çok iyi verebiliyorum rahatlığından mı yoksa yine bilinçaltı ne yapsamda kazanamam ben kırıklığı mı var? Bu stresin kaynağını bir çözelim derim bence.

Mesela bende de vardı benzer bir şey. En, en zayıf olduğum zaman çok kötü bir zamandı. Çünkü aşırı sıkıntıdan zayıflamıştım. Psikolojik olarak sanki çok zayıflayınca yine o günlere mi gideceğim korkusunu yakaladım beynimde. Kendiğimden biraz zayıfladığımı anlasam tok olsam dahi bir şeyler yeme gereği duyuyordum ama bana sebepsiz gibi geliyordu. Vücutta birşey eksik ondan mı diyordum ama değilmiş. Demek ki bilinçaltı bu duygu oluşmuş. Bunu bilip yüzleşince işim kolaylaştı. Böyle işte bebeğim. Bir kurcala bakalım ne olabilir?
Enercim galiba nedenini az cok biliyorum kendimce🤭 emin olmamakla beraber😬

Ben her konuda böyleyimdir mesela sinavlar.. bi arkadaşım gelip hadi yarisalim hangimiz yüksek alcak dese yok ben yarismiyim der kacarim hep 😁 kendimle yaris halindeyim hep. Ama yarismayinca genelde iyi de derece yaparim okul hayatimda da hep böyle oldu bu. Galiba iddiali olmayi sevmiyorum yapıma ters. Belki de kaybederim kendi kendime moralimi bozarim diye yarisa girmiyorum bilmiyorum ki🤔 bu sebeplerden biri muhtemelen 🤔

Hani okulda kesin 100 aldim diyip 60 alan tipler olurduya..Ben hic onlardan olmadim hep annem sinav nasildi diye sorunca idare eder derdim 100 alırdım. Sanirim biraz da kötüyü düsünüp iyi olunca sevinmek benim yaptığım. Hayal kirikligi yasamamak icin en kötü ihtimali düşünürüm.
Düsünürdum yani artik bu sene karar verdim olumlama yapiyorum secret a o yüzden taktim zaten😁 yanlis yaptigimi düşünüyorum çünkü her zaman olumlu dusunmek lazım 🤗
Nerden nereye bağladım valla 40 yillik psikolog böyle analiz edecek bi soru soramazdi enercim tebrik ediyorum:D :D

Geçen hafta 68.2
Bugün 66.7
Fark 1.5 kilo 🤩🤩

Eki Görüntüle 2791363
Tebrikler songülüm cok iyisin🤩
Hedefe hizla kosuyosun hadi bakalim :KK4:

Afiyet olsun minnoşum, harika menü 🥰❤️

ASLInda çok haklısın, ben kürtajdan sonra da hiç kan testi yaptırmadım. Geçen hafta bir iki gün tiroit hapımı kullanayım dedim, çarpıntım oldu, bıraktım. Belki de hızlı çalışmaya başladı, ben zayıfladıkça 🤷‍♀️ Ben yarına randevu alayım şimdi. Hatırlattığın için teşekkür ederim balım.
Ben hep kendime geç kalırım zaten 🤦🏻‍♀️

.
Aslım aldın mı randevu?💕

Bence kalori hesabı yapip yediklerini artırıp metabolizmanı şaşırtman lazım.🧐

1200 kalori altına düşme 🎯

Eyyvaaahh sen imam ben cemaat olarak düşünürsek 😨 imam arti gelirse cemaat😱😱😱
Secret bu saatten sonra isler mi acaba:KK17:
Balım sende korumuşsun hiç öyle düşünme haftaya çok vereceksin 🌹
Hani kitap atmıştımya Leylamm, orada da bunların genlerimizden kaynaklandığı, şikayetletimizi azaltmak için güzel beslenip kilo vermeyi anlatıyordu😍 Bu hasta genler bizi güzel yaşamaya iten bir avantaj, şikayetlerden kurtulmak için sağlıklı beslenip, spor yaparak sürekli formda kalmamız lazım diyordu 😍

Balım afiyet olsun. Bu menüne sporuna bayıldımmm 😋

Neşem afiyet olsun, oldukça hafif bir gün geçirmişsin 😍 1 ay böyle beslensem benim kilo işi çokan tamamdı 😂

Boncuğum ekmesiz doymuyorduuu 😂
Menün her birisiyle pek dengeli, çok beğendim, afiyet olsun 😘

Anammm, olamazz:KK17:
Ettiğimiz büyük sözleri düşün bebişim , sözünden döneni biliyorsun çok fena 😂
Böyle desende çok umutluyum senden 💛

Leylam❤ neden öyle dedin 😟 alerji dışında başka şeylerde mi var 😟

Bu nasıl güzel bir Günaydınn böyle 😍
Bayağı dip köşe tamamdır Boncuğum😂
Her türlü güzel kokudan yıkılıyor ortalık 😋
Ellerine, yüreğine sağlık 😘

Hala yarıştığımıza sevindim, tarihler tutacak gibi o zaman 😂😂
Civcivi de sıkıştıralım sözümüzden dönmek yok :KK8:Yoldan çıkanı vururum dedim. Gençliğimin baharında, sakın ha 😂😂😂
Formda sevgiyle kalalım :KK68:

Kuşum Songüle ayıp değil mi, sen sabahın köründe kalk, kaç çeşit hazırla, birde yenilmesin :KK70: :KK70:

Tünaydın bebeğim💛
Allah seni :KK70: :KK70:

Hepsini yedim Balım amann küsme :eek:Hayali bile ağırlık yaptı, biraz yuvarlanayım 😂

Tünaydın güzellik ❤ Ne kadar güzel olursa artık temizlik yaparken :işsiz:

Kolay gelsin Balımm 😘 Mart'ın ilk pazartesisi yeni mesaide yeni başlangıçlar olacak mı aceba :KK37:

Böyle diyosun ama eksiyle de gelmeyi iyi biliyorsun Balımm 😍
Zaten hep piskevitli pastalar yemedik diye biz böyle olduk :KK70:

Kör istedi bir göz, Allah verdi iki göz olmasın da kuşum 😂 Secret da sıtkını sıyıracak bizden, az kaldı:KK70:

Ooo, Secret yine iş başında 😂
Bende öyle düşünüyorum hadi bakalım 😂

Allah Allahhh, yarış iyice kızıştı ben yazana kadar :KK70:

Tünaydın Canımın İçiiiii 💚
Fazla bir hastalığım yok balım hafif seyirli hepsi kronik olarak sinüzit, gizli şeker ve allerji ve semptomları var balım
Ballarım nerelerdesiniz?
Hepiniz toplanıp tatile mi çıktınız? Madem çıktınız, beni niye buralarda yalnız bıraktınız? :KK61:
Ahh keşke çıksak Aslım
Günaydın kızlar :temizlik:
Günaydın çalışkan Civcivim 🐥

Geçen hafta 68.2
Bugün 66.7
Fark 1.5 kilo 🤩🤩

Eki Görüntüle 2791363
Süper kilo vermişsin 🍀🍀🍀🍀 hedefine ulaşmanı tebrik ederim balım 🧿🧿🧿

Atarken soğuk yeşilçay diye hayal etmiştim 😂
Arkadaşlardan birinin fazla yeşilçaydan tansiyonu düştü zaar ondan yıkıldı :KK70:

Cuma gecesi içende 'ZİNHAR' bizden değildir, tövbe estağfurullah :KK70:
sonngulen sonngulen

Yeşil yeşil soda şişesi çok mantıklı, o da olabilir Neşem :KK70:

'KURU KURU' da soda içen bizden değildir artık :KK70:
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
:KK60: :KK200:
26 Şubat Menüm

Sabah
1 dilim ekmek, 2 biber, 1salatalık,1 zeytin,
2 yk tulum peyniri, 1 domates,tere

Ara
1 mandalina, 1/4 greyfurt, 1/2 portakal
3 yk yoğurt

Akşam
1,5 dilim ekmek, 2 yk tahin-pekmez
(yoldan çıkarıldım,oysa pırasa yapacaktım)
Bolca maydanoz, marul

1 filtre kahve
1 yeşilçay sade
6 fincan çay şekersiz
Su 2 lt

Spor: 944 adım
Birazda temizlik
Afiyet olsun şiiirm, çok hafif bir menü olmuş. 😋
Kilo Bildirimi
Gecen hafta: 67.6
Bugün: 67.5
Fark: -100 gr
(Allahtan yarisalim dedik bende ters tepti her zamanki gibi:KK70:)
Günaydın minnoşum, haftaya daha güzel olacak. Hadi inanalım. 🥰
Afiyet olsun balım, sen yeme işini bayağı azalttin gibi geliyor aslım bana, acaba bu yüzden kilo veriminde azalma olmuş olabilir mi, 500 Gr kötü değil ama sen daha iyi verebiliyordun, vücut kıtlığa girmiş hissetmesin kendini 😘

Akşam oğlumla vakit geçirdik canım, kitap okuyorduk beraber, kitaba çok duygulanip ağlamaya başladı. Keyfini yerine getirmeye çalıştım, sonra banyo vs. Derken erken yattık oğlumla birlikte. Bir akşam hep beraber partileyelim ama 🤩🤩

Ben de bayılırım yogurtlu semizotu salatasina, evde de çok sevilir. Bahçede keşfe çıkayım, genelde kendiliğinden çıkıyor, belki bu akşam soframızı süslemek istemiştir 🤩🤩

Zinhar izlemez oldum ben onu yaa 😂😂 aramızda kalsın dizisini izliyorum sürekli 😂😂diyette çok riskli bir film ama olsun 🤩

Afiyet olsun canım geneli çok hafif olmuş 🤩
Günaydın Songül Balım, dün tartı bildirimini yaptıktan hemen sonra regl oldum. Onun da etkisi oldu sanırım. Ama daha dikkatli olacağım. 🙏🏻Semizotu, mis gibi inşallah bahçenizde çıkmıştır, pazarcı ıspanaklar bitince semiz çıkar, daha erken dedi ama nasip 😉😋

Geçen hafta 68.2
Bugün 66.7
Fark 1.5 kilo 🤩🤩

Eki Görüntüle 2791363
Tebrikler balım, harikasınnnnn 👏🏻👏🏻👏🏻❤️
Enercim galiba nedenini az cok biliyorum kendimce🤭 emin olmamakla beraber😬

Ben her konuda böyleyimdir mesela sinavlar.. bi arkadaşım gelip hadi yarisalim hangimiz yüksek alcak dese yok ben yarismiyim der kacarim hep 😁 kendimle yaris halindeyim hep. Ama yarismayinca genelde iyi de derece yaparim okul hayatimda da hep böyle oldu bu. Galiba iddiali olmayi sevmiyorum yapıma ters. Belki de kaybederim kendi kendime moralimi bozarim diye yarisa girmiyorum bilmiyorum ki🤔 bu sebeplerden biri muhtemelen 🤔

Hani okulda kesin 100 aldim diyip 60 alan tipler olurduya..Ben hic onlardan olmadim hep annem sinav nasildi diye sorunca idare eder derdim 100 alırdım. Sanirim biraz da kötüyü düsünüp iyi olunca sevinmek benim yaptığım. Hayal kirikligi yasamamak icin en kötü ihtimali düşünürüm.
Düsünürdum yani artik bu sene karar verdim olumlama yapiyorum secret a o yüzden taktim zaten😁 yanlis yaptigimi düşünüyorum çünkü her zaman olumlu dusunmek lazım 🤗
Nerden nereye bağladım valla 40 yillik psikolog böyle analiz edecek bi soru soramazdi enercim tebrik ediyorum:KK70: :KK70:
Minnoşum bir ara senin çocukluğuna inelim :işsiz:
Aslım aldın mı randevu?💕

Bence kalori hesabı yapip yediklerini artırıp metabolizmanı şaşırtman lazım.🧐

1200 kalori altına düşme 🎯
Balım, aile hekiminden tam kan tahlili isteyeceğim ama sanırım bir gün öncesi açılıyor. Sen yazınca tekrar sisteme baktım. Henüz açılmamıştı. Teşekkür ederim 🙏🏻
yediklerime de daha dikkat edeceğim. 😘
Günaydın ballarım ❤️
öncelikli kilo bildirimi yapayım 49 olmak vardı🙃
Geçen hafta Cumartesi 51
Şimdi 50,2
-800 gram %1,569
harikasın Leylammmm. ❤️
Balım sende korumuşsun hiç öyle düşünme haftaya çok vereceksin 🌹

Fazla bir hastalığım yok balım hafif seyirli hepsi kronik olarak sinüzit, gizli şeker ve allerji ve semptomları var balım

Ahh keşke çıksak Aslım

Günaydın çalışkan Civcivim 🐥

Süper kilo vermişsin 🍀🍀🍀🍀 hedefine ulaşmanı tebrik ederim balım 🧿🧿🧿
Keşke Leylam keşke 🥺

:KK60: :KK200:

Afiyet olsun şiiirm, çok hafif bir menü olmuş. 😋

Günaydın minnoşum, haftaya daha güzel olacak. Hadi inanalım. 🥰

Günaydın Songül Balım, dün tartı bildirimini yaptıktan hemen sonra regl oldum. Onun da etkisi oldu sanırım. Ama daha dikkatli olacağım. 🙏🏻Semizotu, mis gibi inşallah bahçenizde çıkmıştır, pazarcı ıspanaklar bitince semiz çıkar, daha erken dedi ama nasip 😉😋

Tebrikler balım, harikasınnnnn 👏🏻👏🏻👏🏻❤️

Minnoşum bir ara senin çocukluğuna inelim :işsiz:

Balım, aile hekiminden tam kan tahlili isteyeceğim ama sanırım bir gün öncesi açılıyor. Sen yazınca tekrar sisteme baktım. Henüz açılmamıştı. Teşekkür ederim 🙏🏻
yediklerime de daha dikkat edeceğim. 😘

harikasın Leylammmm. ❤️

Keşke Leylam keşke 🥺
İnaniyorum bu hafta fazla fazla telafi edicem:KK55::KK15::KK76:

Back