• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Aynen balım sadece ekstradan öğlen kefir içtim ❤️ Bakalım yarışta bende varım
İyi olan kazansın Leylam 😏
Boncuğum sen benden korktun mu bakimm :KK60:
Yarışa devam di mi ama, yoldan çıkmadın di miii 😍
Bende iyi ki bir yola gidecem, neredeyse herkes yoldan çıkacaktı :KK70:
Yine de Afyon a randevulaşabiliriz hani😂

Malum tesisin önünde buluşuruz :KK70:
Yarışa devam tabi 😂😂 çıkmadım balım çıkmadım o güzel yollardan 😂😂 tesisin önünde k buluşup verdiğimiz 2 gramı da geri mi alalım diyorsun 😂
25 Şubat Menüm

Sabah
1,5 dilim ekmek, 2 kk peynir, 1/2 salatalık,
1/2 domates, yeşillik, 1 dilim ananas

Ara:
1/2 muz, 1 mandalina, 1/2 kivi
1 büyük bardak süt

Akşam
1 tabak kıymalı bezelye
1 dilim ekmek
Bolca yeşillik

1 filtre, 1 Türk Kahvesi
6 fincan şekersiz çay
Su 1,5 zorla içiyorum adeta, 2yi geçecem

Spor: 5320 adım
Afiyet olsun canım menün çok güzel 🤩

Aynı yaştayız ben de neden herşey erken çıktı 😂😂😂 şansa bak 🙄

Geçmiş olsun iyi geceler 💤🌙😴

Çok geçmiş olsun Canımm, bence de sinüzit çok mantıklı 😟 Uyku iyi gelir inşaallah. İyi geceler Fıstığım
Cok sag olun kizlar agri kesici alip uyumak iyi geldi🥰
Günaydın ballarım 😘 çok erken uyandım bugün. Minnakimin başı ağrıyordu bugün temizliği ben yapayım :temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:

Dur çayı da koyayım ☕☕☕
Birkaç da kahvaltılık koyayım da hep beraber yapalım 😋🥐🥞🍳🧀🥗

Haydin kalkın artık çalışkan bal arıları 💐🐝
Günaydın songülüm ne güzel seyler hazirlamissin en bastakiler kruvasan ve pankek mi ne😋ben son üc siradakinden yicem omlet peynir ve salata digerleri size afiyet olsun 😋😂

Günaydın songülüm ne güzel seyler hazirlamissin en bastakiler kruvasan ve pankek mi ne😋ben son üc siradakinden yicem omlet peynir ve salata digerleri size afiyet olsun 😋😂
İyi olmana sevindim balım 😍

bastakileri size hazırladım, sabah sabah taze taze elceğizlerimle yaptım 😂😂 yemezseniz küserim 😂😂

Günaydın kızlar:KK36::KK36::KK36:
Songül balim temizligi yapmis kahvaltıyı hazırlamış madem ben de oturuyum. bosluga düştüm bi an:rolleyes:
Sen de kahveleri yaparsın kuzum evin küçüğü olarak 🤩🤩
10 ziyaretçi :KK54:cekinmeyin guzuuuum gelin kahve icelim:kahve:
Kahve sayısı arttı balım, bugün tartı günümüz değildi dimi 😂😂

bastakileri size hazırladım, sabah sabah taze taze elceğizlerimle yaptım 😂😂 yemezseniz küserim 😂😂

Aa ben o ayrintiyi atladim dogru bugün cuma herkesin tarti günü bizim cumartesi olunca hatlar karisti demek. Yarin bekleriz misafir guzuulariim:D
Ben omletimi yedim mutluyum simdi kahvemi iccem:D ellerine saglik omlt guzeldi😋😋

Aa ben o ayrintiyi atladim dogru bugün cuma herkesin tarti günü bizim cumartesi olunca hatlar karisti demek. Yarin bekleriz misafir guzuulariim:KK70:
Ben omletimi yedim mutluyum simdi kahvemi iccem:KK70: ellerine saglik omlt guzeldi😋😋
Afiyet olsun güzellik 😍

Afiyet olsun minnoşum, harika menü 🥰❤️

ASLInda çok haklısın, ben kürtajdan sonra da hiç kan testi yaptırmadım. Geçen hafta bir iki gün tiroit hapımı kullanayım dedim, çarpıntım oldu, bıraktım. Belki de hızlı çalışmaya başladı, ben zayıfladıkça 🤷‍♀️ Ben yarına randevu alayım şimdi. Hatırlattığın için teşekkür ederim balım.
Ben hep kendime geç kalırım zaten 🤦🏻‍♀️

.
Aslımmm çok geçmiş olsun, sakın ihmal etme ♥️ en çok kendimize dikkat etmemiz gerekiyor ama biz kadınlar hep son sıraya koyuyoruz kendimizi. Biz iyi olalım ki ailedeki herkes iyi olsun ☺️

Tansiyon aletim yok canim ama ilgilencem bu konuyla🤦🏼‍♀️ acik hava da olabilir bayagi terledim yürürken ama bilmiyorum🤷🏼‍♀️

Bi ara baktim sabitti canim sonra da korkudan tartilmadim ama bakalım hayırlısı 😬
Bende artı gelmekten korkuyorum civcivimmm, akşamları pek bir rahat takıldım 😱

Günaydın ballarım 😘 çok erken uyandım bugün. Minnakimin başı ağrıyordu bugün temizliği ben yapayım :temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:

Dur çayı da koyayım ☕☕☕

Ellerine sağlık balım, mis gibi olmuş her yer, her şey ❤️😋
Günaydın güzel bir gün sizin olsun 🔆🔆🔆
bizim olsun Leylam, hepimizin ❤️
Aslımmm çok geçmiş olsun, sakın ihmal etme ♥️ en çok kendimize dikkat etmemiz gerekiyor ama biz kadınlar hep son sıraya koyuyoruz kendimizi. Biz iyi olalım ki ailedeki herkes iyi olsun ☺️
çok haklısın biriciğim, pazartesi gününe alacağım randevumu. ❤️ Çok teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun bir de bana kilo alma demişti doktor 👩‍⚕️ Her tür formumuzu korumamız gerekiyor balım bol su içmek de iyi geliyor alerji semptomlarını azaltmaya 😘
Hani kitap atmıştımya Leylamm, orada da bunların genlerimizden kaynaklandığı, şikayetletimizi azaltmak için güzel beslenip kilo vermeyi anlatıyordu😍 Bu hasta genler bizi güzel yaşamaya iten bir avantaj, şikayetlerden kurtulmak için sağlıklı beslenip, spor yaparak sürekli formda kalmamız lazım diyordu 😍
25 Şubat Menüm
Sabah 09.30
2 haslanmis yumurta+bol maydanoz+ bol taze soğanla yumurta salatasi cherry domates 1 dilim ezine peyniri sekersiz cay

Ara 11.00 filtre kahve
Ara 14.00 türk kahvesi+2 dilim kivi+5 leblebi

Akşam 17.40 1 kase bol limonlu çorba 1 kücük kase mor lahana tarator

Spor; 1 saat hizli tempo(bayagi hizli) yürüyüş + Gün icinde toplam 10 bin adimi geçtim uyuyana kadar da eklenir net bilmiyorum.
Su; 2 litre
Balım afiyet olsun. Bu menüne sporuna bayıldımmm 😋
Ballarımmmm
🍯
Bugün Ne Yedim ?
08.45 2 bardak kayısılı su ( geceden 2 gün kurusu kayısı ile bekletilmiş )

11.00 4 yk menemen, 5 badem, 5 kaju, 5 Antep fıstığı, 2 gün kurusu kayısı, 1 küçük muz

19.10 6 yk yoğurt, 4 gün kurusu kayısı

( 18’de e sınav görevim vardı. Geç saatte yemek yemek istemediğim için böyle oldu. 😉

3 litre su
Neşem afiyet olsun, oldukça hafif bir gün geçirmişsin 😍 1 ay böyle beslensem benim kilo işi çokan tamamdı 😂
25 Şubat Perşembe menüsü

11.15 kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, 3 kaşık yoğurtlu biber kavurması, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 2 dilim ekmek.

14.00 ara
1 orta boy muz

16.00 akşam
Yarım tabak pazı kavurması, 2 dilim ekmek, yarım limon.

16.15 ara
3 kuru kayısı, 2 ceviz.

Su 3 lt
Boncuğum ekmesiz doymuyorduuu 😂
Menün her birisiyle pek dengeli, çok beğendim, afiyet olsun 😘
Valla benim umutlarim bitti ben sizinle bas edemem herkes yarisalim diye bekliyomus meğer:KK70: :KK70: icinden canavar cikti grubun :KK70: bende hep ters teper inadina ama bakalim cumartesi kac görcem😬
Anammm, olamazz:KK17:
Ettiğimiz büyük sözleri düşün bebişim , sözünden döneni biliyorsun çok fena 😂
Böyle desende çok umutluyum senden 💛
Aynı yaştayız ben de neden herşey erken çıktı 😂😂😂 şansa bak 🙄
Leylam❤ neden öyle dedin 😟 alerji dışında başka şeylerde mi var 😟

Dur çayı da koyayım ☕☕☕

Bu nasıl güzel bir Günaydınn böyle 😍
Bayağı dip köşe tamamdır Boncuğum😂
Her türlü güzel kokudan yıkılıyor ortalık 😋
Ellerine, yüreğine sağlık 😘
İyi olan kazansın Leylam 😏

Yarışa devam tabi 😂😂 çıkmadım balım çıkmadım o güzel yollardan 😂😂 tesisin önünde k buluşup verdiğimiz 2 gramı da geri mi alalım diyorsun 😂

Afiyet olsun canım menün çok güzel 🤩
Hala yarıştığımıza sevindim, tarihler tutacak gibi o zaman 😂😂
Civcivi de sıkıştıralım sözümüzden dönmek yok :KK8:Yoldan çıkanı vururum dedim. Gençliğimin baharında, sakın ha 😂😂😂
Formda sevgiyle kalalım :KK68:

Kuşum Songüle ayıp değil mi, sen sabahın köründe kalk, kaç çeşit hazırla, birde yenilmesin :D :D
Günaydın kızlar:KK36::KK36::KK36:
Songül balim temizligi yapmis kahvaltıyı hazırlamış madem ben de oturuyum. bosluga düştüm bi an:rolleyes:
Tünaydın bebeğim💛
Allah seni :D :D

Hepsini yedim Balım amann küsme :eek:Hayali bile ağırlık yaptı, biraz yuvarlanayım 😂
Günaydın güzel bir gün sizin olsun 🔆🔆🔆
Tünaydın güzellik ❤ Ne kadar güzel olursa artık temizlik yaparken :işsiz:
Ofisteyim cnm, çok şükür bu haftada 4 gün geldik ofise 🤭🤭🤭
Kolay gelsin Balımm 😘 Mart'ın ilk pazartesisi yeni mesaide yeni başlangıçlar olacak mı aceba :KK37:
Bende artı gelmekten korkuyorum civcivimmm, akşamları pek bir rahat takıldım 😱
Böyle diyosun ama eksiyle de gelmeyi iyi biliyorsun Balımm 😍
Zaten hep piskevitli pastalar yemedik diye biz böyle olduk :D
Eyyvaaahh sen imam ben cemaat olarak düşünürsek 😨 imam arti gelirse cemaat😱😱😱
Secret bu saatten sonra isler mi acaba:KK17:
Kör istedi bir göz, Allah verdi iki göz olmasın da kuşum 😂 Secret da sıtkını sıyıracak bizden, az kaldı:D
Secret yapıyorum 🤭🤭🤭 bu hafta 63 kilo gelicem 😂😂😂
Ooo, Secret yine iş başında 😂
Bende öyle düşünüyorum hadi bakalım 😂
Ben de arttiriyorum bu hafta 66 gelcem:halay::KK53: hadi bakalim secret göster kendini:KK70:
Allah Allahhh, yarış iyice kızıştı ben yazana kadar :D
Günaydın ☀️
Ballarımmmmm❤️
Tünaydın Canımın İçiiiii 💚

enerji_kusagi enerji_kusagi cnm 1 Mart itibari ile yeni müdürüm geliyor, aynı zamanda haftaya bir iş görüşmem olabilir 🤭🤭🤭 başvururken oldukça yüksek bir rakam yazmama rağmen aradıkları için gidebilirim. Tamamen duygusal bir dönemdeyim :rolleyes::rolleyes:

Ben şu piskevitli pastalari yemeyip azcik totomu kaldirsam biraz daha iyi olabilirdi balım 😋

Hani kitap atmıştımya Leylamm, orada da bunların genlerimizden kaynaklandığı, şikayetletimizi azaltmak için güzel beslenip kilo vermeyi anlatıyordu😍 Bu hasta genler bizi güzel yaşamaya iten bir avantaj, şikayetlerden kurtulmak için sağlıklı beslenip, spor yaparak sürekli formda kalmamız lazım diyordu 😍

Balım afiyet olsun. Bu menüne sporuna bayıldımmm 😋

Neşem afiyet olsun, oldukça hafif bir gün geçirmişsin 😍 1 ay böyle beslensem benim kilo işi çokan tamamdı 😂

Boncuğum ekmesiz doymuyorduuu 😂
Menün her birisiyle pek dengeli, çok beğendim, afiyet olsun 😘

Anammm, olamazz:KK17:
Ettiğimiz büyük sözleri düşün bebişim , sözünden döneni biliyorsun çok fena 😂
Böyle desende çok umutluyum senden 💛

Leylam❤ neden öyle dedin 😟 alerji dışında başka şeylerde mi var 😟

Bu nasıl güzel bir Günaydınn böyle 😍
Bayağı dip köşe tamamdır Boncuğum😂
Her türlü güzel kokudan yıkılıyor ortalık 😋
Ellerine, yüreğine sağlık 😘

Hala yarıştığımıza sevindim, tarihler tutacak gibi o zaman 😂😂
Civcivi de sıkıştıralım sözümüzden dönmek yok :KK8:Yoldan çıkanı vururum dedim. Gençliğimin baharında, sakın ha 😂😂😂
Formda sevgiyle kalalım :KK68:

Kuşum Songüle ayıp değil mi, sen sabahın köründe kalk, kaç çeşit hazırla, birde yenilmesin :KK70: :KK70:

Tünaydın bebeğim💛
Allah seni :KK70: :KK70:

Hepsini yedim Balım amann küsme :eek:Hayali bile ağırlık yaptı, biraz yuvarlanayım 😂

Tünaydın güzellik ❤ Ne kadar güzel olursa artık temizlik yaparken :işsiz:

Kolay gelsin Balımm 😘 Mart'ın ilk pazartesisi yeni mesaide yeni başlangıçlar olacak mı aceba :KK37:

Böyle diyosun ama eksiyle de gelmeyi iyi biliyorsun Balımm 😍
Zaten hep piskevitli pastalar yemedik diye biz böyle olduk :KK70:

Kör istedi bir göz, Allah verdi iki göz olmasın da kuşum 😂 Secret da sıtkını sıyıracak bizden, az kaldı:KK70:

Ooo, Secret yine iş başında 😂
Bende öyle düşünüyorum hadi bakalım 😂

Allah Allahhh, yarış iyice kızıştı ben yazana kadar :KK70:

Tünaydın Canımın İçiiiii 💚
Yuvarlan da gel madem pankekler dokunmuştur simdi sene😂

enerji_kusagi enerji_kusagi cnm 1 Mart itibari ile yeni müdürüm geliyor, aynı zamanda haftaya bir iş görüşmem olabilir 🤭🤭🤭 başvururken oldukça yüksek bir rakam yazmama rağmen aradıkları için gidebilirim. Tamamen duygusal bir dönemdeyim :rolleyes::rolleyes:

Ben şu piskevitli pastalari yemeyip azcik totomu kaldirsam biraz daha iyi olabilirdi balım 😋
Hayırlısı olsun canim inşallah anlasirsiniz ne güzel olur fazla maaş :rolleyes: ben senden daha duygusalim gordugun gibi:rolleyes::rolleyes:

Back