- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Songül balım son listeyi bende aldım emeğine sağlık menüye biraz ekle Perşembe Cuma yapmak istiyorumKuzum çok sağol, ucundan tutulacak bir şey yok, benim direk içine dalmam lazım ama neresinden başlayacağımı bilemez haldeyim ve yetişmeyecek diye çok korkuyorum. Bir türlü başlayamadım hala.
Leylam hoşgeldin, sen her zaman kendindeydin aslında, sanırım bu aralar biraz mola verdin. Ben bu aralar sağlam şekilde if yapıyorum, cumartesi çok güzel bir sonuç alacağıma inanıyorum. Hep sen listeler paylaşıyordun, şimdi ben de elimden geldiğince bulmaya çalışıyorum.
Yalniz değilsin enercimDemek ki benden başka da bir şeyler kaçıran olabiliyormuş![]()
Ooo ellerine saglık enercim kaldirdim hadi sil bacaklarim ağrıdı hadi amaHerkese günaydınnnn
Ayaklarınızı kaldırın, paspas vakti geldi![]()
![]()
Geçmiş olsun ah o alerji belası bende de var civcivimBence gecersin amasen gecme yine de rakibecim
İyi dersler canim❤
Çok şükür iyiyim canim tahmin ettigim gibi alerjikmis birden grip gibi perişan oluyorum sonra birden geciyo![]()
Balım benim ablamın aldığı bir program var busuu diye konular karışık geliyor ondan çalışıyorum ilk seviyeyi tamamladım dün çalıştım biraz şimdi 2. Seviyeden devam ediyorum defter kitap olayıyla daha güzel English gramer today diye bir kitap var elimde ona da başlamayı düşünüyorumHoşgeldin Leylamm
Işık hızıyla halledersin sen telafiyi
Ben sanki biraz fazla çalıştım çorba oldu her şeyYeni yeni oturuyor bakalım yerine. Hangi konulara çalışacaksın?
Kolay gelsin balımİyi aksamlar ballarimm. Bu hafta biraz yogun gececek girmeye vakit bulamiyorum misafir gelecek bide simdi. Cocuklarla pazartesi basliycam bugun bi deneme yaptim ama iyi gecti oglan bezini kimseye aldirmiyordu bana aldirttiinsallah iyi olur. Yarin ablam gelcek koyden 3 gun bizde kalcak hafta sonuda onu birakmaya gidicez. Pazartesiye kadar yogun tempolu bi hafta olacak gelemezsem darilmayin emii
sizi cok ozluyorum ama firsat bulursam giricemm.
Bende çok özledim sizi hep özlüyorum
Sakın yeme Songül balımKızlar açlıktan ölüyorum resmen, if bozulmasın diye de bir şey yemiyorum, güç verin bana![]()
![]()
Aynen işte o bizizEşim bazen nasıl dayandığımı soruyor, kızlar çok fena diyorum![]()
![]()
Günaydın Aslım balımGünaydınnnn
Ballarımmmm![]()
Günaydın enerji balımHerkese günaydınnnn
Ayaklarınızı kaldırın, paspas vakti geldi![]()
![]()
Sağ ol canım❤Geçmiş olsun ah o alerji belası bende de var civcivim
Balım benim ablamın aldığı bir program var busuu diye konular karışık geliyor ondan çalışıyorum ilk seviyeyi tamamladım dün çalıştım biraz şimdi 2. Seviyeden devam ediyorum defter kitap olayıyla daha güzel English gramer today diye bir kitap var elimde ona da başlamayı düşünüyorum
Kolay gelsin balımÇok zor yatılı misafir Arada bak bize çok özletme
hep misafire yedir hiç kendin yeme balım
Sakın yeme Songül balımbir dilime dolarım offf kurtuluş olmaz
Aynen işte o biziz
Günaydın Aslım balım
Günaydın enerji balımBenim titiz temiz en pırıltılım
![]()
Gitmiyo canim ya 2 gün calisip 2 gun calismiyorum gibi oluyo düzeni oturtamadim. Tabi biraz canım sıkılıyo sürekli evdeyim falan kapana kısılmıs gibi hissediyorum onun da etkisi var
Hoşgeldin benim❤ Güzelliğim❤Geçmiş olsun ah o alerji belası bende de var civcivim
Balım benim ablamın aldığı bir program var busuu diye konular karışık geliyor ondan çalışıyorum ilk seviyeyi tamamladım dün çalıştım biraz şimdi 2. Seviyeden devam ediyorum defter kitap olayıyla daha güzel English gramer today diye bir kitap var elimde ona da başlamayı düşünüyorum
Kolay gelsin balımÇok zor yatılı misafir Arada bak bize çok özletme
hep misafire yedir hiç kendin yeme balım
Sakın yeme Songül balımbir dilime dolarım offf kurtuluş olmaz
Aynen işte o biziz
Günaydın Aslım balım
Günaydın enerji balımBenim titiz temiz en pırıltılım
![]()
kolay gelsin şiirimmmmBallarım bir kaç saat bir yoğunluğum olacak. Gelince yazarımmm...![]()
Kolay gelsin enerjik balımBallarım bir kaç saat bir yoğunluğum olacak. Gelince yazarımmm...![]()
Canım çok arttığını hissedersem alerset diye bir hap var ondan alıyorum benSağ ol canım❤evet kötu oluyo alerji. İlac kullaniyo musun peki sen de?
Kıyamam ben sana sürekli evde olmak motivasyonu düşürüyordur balımGitmiyo canim ya 2 gün calisip 2 gun calismiyorum gibi oluyo düzeni oturtamadim. Tabi biraz canım sıkılıyo sürekli evdeyim falan kapana kısılmıs gibi hissediyorum onun da etkisi var
Önümu göremiyorum yoruldum artik
Bir dokun bin ah işit al sana![]()
Öyle valla canim sorma. İnsallah hayırlısı olsun hakkımızdaCanım çok arttığını hissedersem alerset diye bir hap var ondan alıyorum ben
Kıyamam ben sana sürekli evde olmak motivasyonu düşürüyordur balımşöyle Mart’ta yasaklar kalksın
Benim de çok motivasyonum düşüyor sürekli maske maske
![]()
Daha rahatladı balımÖyle valla canim sorma. İnsallah hayırlısı olsun hakkımızda
Sen nasilsin islerin birazcik ferahladi mi![]()
Daha rahatladı balımBiraz spora ağırlık vermek istiyorum, İngilizce çalışıyorum ve kitap okuyorum
![]()
Sağol balım
Geçmiş olsunCanım çok arttığını hissedersem alerset diye bir hap var ondan alıyorum ben
Kıyamam ben sana sürekli evde olmak motivasyonu düşürüyordur balımşöyle Mart’ta yasaklar kalksın
Benim de çok motivasyonum düşüyor sürekli maske maske
![]()