• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Kuzum çok sağol, ucundan tutulacak bir şey yok, benim direk içine dalmam lazım ama neresinden başlayacağımı bilemez haldeyim ve yetişmeyecek diye çok korkuyorum. Bir türlü başlayamadım hala.

Leylam hoşgeldin, sen her zaman kendindeydin aslında, sanırım bu aralar biraz mola verdin. Ben bu aralar sağlam şekilde if yapıyorum, cumartesi çok güzel bir sonuç alacağıma inanıyorum. Hep sen listeler paylaşıyordun, şimdi ben de elimden geldiğince bulmaya çalışıyorum.
Günaydın Songül balım son listeyi bende aldım emeğine sağlık menüye biraz ekle Perşembe Cuma yapmak istiyorum 😘

Bence gecersin ama :KK8: sen gecme yine de rakibecim:KK8:

İyi dersler canim🥰

Çok şükür iyiyim canim tahmin ettigim gibi alerjikmis birden grip gibi perişan oluyorum sonra birden geciyo😂
Geçmiş olsun ah o alerji belası bende de var civcivim 🌸🌸🌸
Hoşgeldin Leylamm 💘
Işık hızıyla halledersin sen telafiyi😍
Ben sanki biraz fazla çalıştım çorba oldu her şey 😂 Yeni yeni oturuyor bakalım yerine. Hangi konulara çalışacaksın?
Balım benim ablamın aldığı bir program var busuu diye konular karışık geliyor ondan çalışıyorum ilk seviyeyi tamamladım dün çalıştım biraz şimdi 2. Seviyeden devam ediyorum defter kitap olayıyla daha güzel English gramer today diye bir kitap var elimde ona da başlamayı düşünüyorum
İyi aksamlar ballarimm. Bu hafta biraz yogun gececek girmeye vakit bulamiyorum misafir gelecek bide simdi. Cocuklarla pazartesi basliycam bugun bi deneme yaptim ama iyi gecti oglan bezini kimseye aldirmiyordu bana aldirtti🤣 insallah iyi olur. Yarin ablam gelcek koyden 3 gun bizde kalcak hafta sonuda onu birakmaya gidicez. Pazartesiye kadar yogun tempolu bi hafta olacak gelemezsem darilmayin emii🤗 sizi cok ozluyorum ama firsat bulursam giricemm.
Kolay gelsin balım ❤️ Çok zor yatılı misafir Arada bak bize çok özletme😘 hep misafire yedir hiç kendin yeme balım ❤️
Ah benim ballarım ne tatlısınız siz öyle ❤️ Felicio Felicio Leylam özledim ki çok 🥺
Bende çok özledim sizi hep özlüyorum 🥰🥰🥰
Kızlar açlıktan ölüyorum resmen, if bozulmasın diye de bir şey yemiyorum, güç verin bana :KK70: :KK70:
Sakın yeme Songül balım 🤓 bir dilime dolarım offf kurtuluş olmaz 😘
Eşim bazen nasıl dayandığımı soruyor, kızlar çok fena diyorum :KK70: :KK70:
Aynen işte o biziz 🤩🤩🤩
Günaydınnnn ☀️
Ballarımmmm 🍯
Günaydın Aslım balım 💕
Herkese günaydınnnn 💕
Ayaklarınızı kaldırın, paspas vakti geldi :temizlik: :temizlik:
Günaydın enerji balım ❤️🧿❤️🧿❤️ Benim titiz temiz en pırıltılım🔆

Balım benim ablamın aldığı bir program var busuu diye konular karışık geliyor ondan çalışıyorum ilk seviyeyi tamamladım dün çalıştım biraz şimdi 2. Seviyeden devam ediyorum defter kitap olayıyla daha güzel English gramer today diye bir kitap var elimde ona da başlamayı düşünüyorum

Kolay gelsin balım ❤️ Çok zor yatılı misafir Arada bak bize çok özletme😘 hep misafire yedir hiç kendin yeme balım ❤️

Aynen işte o biziz 🤩🤩🤩

Günaydın Aslım balım 💕

Sağ ol canım❤🥰 evet kötu oluyo alerji. İlac kullaniyo musun peki sen de?

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik dersler nasıl gidiyor balım ❤️
Gitmiyo canim ya 2 gün calisip 2 gun calismiyorum gibi oluyo düzeni oturtamadim. Tabi biraz canım sıkılıyo sürekli evdeyim falan kapana kısılmıs gibi hissediyorum onun da etkisi var🤦🏼‍♀️
Önümu göremiyorum yoruldum artik🤦🏼‍♀️
Bir dokun bin ah işit al sana :D

Aynen işte o biziz 🤩🤩🤩

Günaydın Aslım balım 💕

Hoşgeldin benim❤ Güzelliğim❤
Günaydınnnn 😘😘😘

Sağ ol canım❤🥰 evet kötu oluyo alerji. İlac kullaniyo musun peki sen de?
Canım çok arttığını hissedersem alerset diye bir hap var ondan alıyorum ben
Gitmiyo canim ya 2 gün calisip 2 gun calismiyorum gibi oluyo düzeni oturtamadim. Tabi biraz canım sıkılıyo sürekli evdeyim falan kapana kısılmıs gibi hissediyorum onun da etkisi var🤦🏼‍♀️
Önümu göremiyorum yoruldum artik🤦🏼‍♀️
Bir dokun bin ah işit al sana :KK70:
Kıyamam ben sana sürekli evde olmak motivasyonu düşürüyordur balım 🥺 şöyle Mart’ta yasaklar kalksın ❤️ Benim de çok motivasyonum düşüyor sürekli maske maske 😷

Kıyamam ben sana sürekli evde olmak motivasyonu düşürüyordur balım 🥺 şöyle Mart’ta yasaklar kalksın ❤️ Benim de çok motivasyonum düşüyor sürekli maske maske 😷
Öyle valla canim sorma. İnsallah hayırlısı olsun hakkımızda 🤲
Sen nasilsin islerin birazcik ferahladi mi🥰

Öyle valla canim sorma. İnsallah hayırlısı olsun hakkımızda 🤲
Sen nasilsin islerin birazcik ferahladi mi🥰
Daha rahatladı balım 🙏 Biraz spora ağırlık vermek istiyorum, İngilizce çalışıyorum ve kitap okuyorum 🤓

İyi Akşamlar
❤️
Ballarım

🍯

Bugün Ne Yedim ?
😋

08.45 2 bardak kayısılı su ( geceden ıslatılmış kayısının suyu )

10.15 1 yk yulaf ezmesi, 1 biber ve 2 yumurta ile yapılmış omlet, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 5 Antep fıstığı, 5 badem, 5 kaju, 2 gün kurusu kayısı ( sabah sıyunu içtiğim kayısılar )

16.30 1 muz

18.45 2 parça tavuk, 4 yk yoğurt ve salata

3 litre su

sudem34 sudem34 Balım nasılsın özledim çok ❤️❤️❤️
Sağol balım 🍯
Yoğun geçiyor hafta içi.😉
Ben de çok özledim 😍

Geçmiş olsun 💐
Bahar geliyor yine mi azdı alerjin.😔

Selam ballar 🍯

Geçmiş yapamadım daha . Etiketin olduğu sayfaya yazdım direk mesaj.

Herkes iyi mi?

Dün biraz yürüyüş yaptım iyi geldi günler sonra.💃

Tartıya cumartesiden beri korkudan hiç çıkamadim.🤪

Yarın tartılsam iyi olacak🎯

Şurada iki gün kalmış tartıya:KK17:

Back