70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Haha coktan bitti esimin midesi sağ olsun

Sen uyu uyu boşver iyi uykular balım
Tüh yaa keşke sana bıraksaydı, yarış elden gidiyor
Enişteciğim yiyip yiyip birde ölçülmek istiyorsun, bu ne perhiz, bırak minnoşumuz yesin
Tabi sen sporunu yaptın, duşunu aldın kafa rahat
Gideyim 3-5 kahve mi içeyim, kafamı soğuk suya mı sokayım, ne yapsam etsemde ayılsam

Kiyamam ya yok dayanamicam bu kadar psikolojik baski yaptigim yeter kiyamadim sene
Kalk sporunu yap enercim hadi oturdugun her an totonun duzlestigini hayal et

23 Şubat Menüm
Sabah 10.00
2 dilim ekmek arasina kaşarlı yağsız tost cherry domates zeytin sekersiz cay
Ara 12.00 filtre kahve
Ara 16.00 1 portakal
Akşam 17.30 1 kase çorba 3 kasik domatesli bulgur pilavı tursu 1 bardak ayran

Spor; Leslie 5 mil 52 dakika
Su; 2 litre

Şimdi bi türk kahvesi içicem (18.10)

İyi aksamlar ballarimm. Bu hafta biraz yogun gececek girmeye vakit bulamiyorum misafir gelecek bide simdi. Cocuklarla pazartesi basliycam bugun bi deneme yaptim ama iyi gecti oglan bezini kimseye aldirmiyordu bana aldirtti insallah iyi olur. Yarin ablam gelcek koyden 3 gun bizde kalcak hafta sonuda onu birakmaya gidicez. Pazartesiye kadar yogun tempolu bi hafta olacak gelemezsem darilmayin emii sizi cok ozluyorum ama firsat bulursam giricemm.

Kolay gelsin ve hayirli olsun işin canim bence sen yapabilirsin
Evet bayagı yogun olcakmissin bosluk buldugunda gelirsin

Afiyet olsun Bebişim. Menünü çok beğendim.Sporun zaten harika Tırsmadım diyemicim ama bunu sana söylemem. Şuan içimden konuşuyorum

İyi geceler Balım Oldukça yoğun görünüyorsun. Deneme başarılı geçtiğine göre yeni işin hayırlı olsun
Gelebilirsen buralardayız

Afiyet olsun minnoşum ne de güzel bir menü

Kuzum çok sağol, ucundan tutulacak bir şey yok, benim direk içine dalmam lazım ama neresinden başlayacağımı bilemez haldeyim ve yetişmeyecek diye çok korkuyorum. Bir türlü başlayamadım hala.
Leylam hoşgeldin, sen her zaman kendindeydin aslında, sanırım bu aralar biraz mola verdin. Ben bu aralar sağlam şekilde if yapıyorum, cumartesi çok güzel bir sonuç alacağıma inanıyorum. Hep sen listeler paylaşıyordun, şimdi ben de elimden geldiğince bulmaya çalışıyorum.

Ah benim ballarım ne tatlısınız siz öyle Felicio Leylam özledim ki çok

Afiyet olsun kuzum, nasıl da güzel bir menü ve spor olmuş böyle
Kolaylıklar diliyorum canım, yemene içmene dikkat et olur mu.
Kizlar nerdesiniz
Ancak geldim canım
Bugün herkes yoğun
Öyle galiba kuzum, ben de şimdi geldim, bir taraftan yarınki ders notlarını hazırlayıp bir taraftan sohbet ederim sizle.

23 Şubat Salı menüsü

11.45 kahvaltı
Mantarlı yumurta, bir kaşık yoğurtlu biber kavurması (az yağda biberleri kavurup yaptım), 2 dilim hellim peyniri, 5 zeytin, domates, salatalık, 1 dilim ekmek, 2 ceviz, bir tatlı kaşığı bal.

16.00 ara
1 orta boy muz

17.00 akşam
Kıtır salata (5 çeri domates, 1 salatalık, 2 büyük dilim beyaz peynir,7 siyah zeytin, altınbaşak bisküvi, zeytinyağı ve limonla yaptığım bir salata), yeşil çay.

Su 2 lt.
Spor yok.

Afiyet olsun balım, çok güzel menü. Sevdin mi kıtır salatayı, tavsiye eder misin ? Doyurucu oluyor mu ?

Ballarımmm
Bugün Ne Yedim?

(toplantı sebebiyle kahvaltı yapamadım. Bugün biraz değişik oldu.)

14.30 bir kase yeşil salata ve bir tatlı kaşığı bal

19.00 6 yk kabak yemeği, 4 yk yoğurt

3 litre su
Balım çok az yemişsin bugün, dikkat et kendine.

Afiyet olsun balım, çok güzel menü. Sevdin mi kıtır salatayı, tavsiye eder misin ? Doyurucu oluyor mu ?
Benim uzuuuunn zamandır yaptığım bir salata aslında canım ve çok doyurucu, ben sonuna doğru yerken zorlanıyorum. Aşırı da seviyorum tadını, özellikle acı yeşil biber ve yeşil zeytin varsa daha da mükemmel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…