- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Tüh yaa keşke sana bıraksaydı, yarış elden gidiyorHaha coktan bitti esimin midesi sağ olsun
Sen uyu uyu boşver iyi uykular balım
Biraz uyuyup geleyim de sporu daha iyi yapayımHaha coktan bitti esimin midesi sağ olsun
Sen uyu uyu boşver iyi uykular balım
Kiyamam ya yok dayanamicam bu kadar psikolojik baski yaptigim yeter kiyamadim seneTüh yaa keşke sana bıraksaydı, yarış elden gidiyor
Enişteciğim yiyip yiyip birde ölçülmek istiyorsun, bu ne perhiz, bırak minnoşumuz yesin
Tabi sen sporunu yaptın, duşunu aldın kafa rahat
Gideyim 3-5 kahve mi içeyim, kafamı soğuk suya mı sokayım, ne yapsam etsemde ayılsam
Kolay gelsin ve hayirli olsun işin canim bence sen yapabilirsinİyi aksamlar ballarimm. Bu hafta biraz yogun gececek girmeye vakit bulamiyorum misafir gelecek bide simdi. Cocuklarla pazartesi basliycam bugun bi deneme yaptim ama iyi gecti oglan bezini kimseye aldirmiyordu bana aldirttiinsallah iyi olur. Yarin ablam gelcek koyden 3 gun bizde kalcak hafta sonuda onu birakmaya gidicez. Pazartesiye kadar yogun tempolu bi hafta olacak gelemezsem darilmayin emii sizi cok ozluyorum ama firsat bulursam giricemm.
Afiyet olsun Bebişim. Menünü çok beğendim.Sporun zaten harika23 Şubat Menüm
Sabah 10.00 2 dilim ekmek arasina kaşarlı yağsız tost cherry domates zeytin sekersiz cay
Ara 12.00 filtre kahve
Ara 16.00 1 portakal
Akşam 17.30 1 kase çorba 3 kasik domatesli bulgur pilavı tursu 1 bardak ayran
Spor; Leslie 5 mil 52 dakika
Su; 2 litre
Şimdi bi türk kahvesi içicem (18.10)
Bugün herkes yoğunKizlar nerdesiniz
İyi geceler Balımİyi aksamlar ballarimm. Bu hafta biraz yogun gececek girmeye vakit bulamiyorum misafir gelecek bide simdi. Cocuklarla pazartesi basliycam bugun bi deneme yaptim ama iyi gecti oglan bezini kimseye aldirmiyordu bana aldirttiinsallah iyi olur. Yarin ablam gelcek koyden 3 gun bizde kalcak hafta sonuda onu birakmaya gidicez. Pazartesiye kadar yogun tempolu bi hafta olacak gelemezsem darilmayin emii sizi cok ozluyorum ama firsat bulursam giricemm.
Afiyet olsun minnoşum ne de güzel bir menü23 Şubat Menüm
Sabah 10.00 2 dilim ekmek arasina kaşarlı yağsız tost cherry domates zeytin sekersiz cay
Ara 12.00 filtre kahve
Ara 16.00 1 portakal
Su; 2 litre
Kuzum çok sağol, ucundan tutulacak bir şey yok, benim direk içine dalmam lazım ama neresinden başlayacağımı bilemez haldeyim ve yetişmeyecek diye çok korkuyorum. Bir türlü başlayamadım hala.Teşekkür ederim Boncuğum
Artık ne kadar kafana takıldıysa erkenden uyanmışsın, Bitanem benim
Benimde yapım öyledir. Kafama takılınca neredeyse hiç uyuyamam. Kalkarım, ne kadarını bitirebilirsem kardır derim. Sorumluluk bilinci galiba. Ya yetişmezse diye.
Allah yardımcın olsun, kolaylıklar diliyorumYapılacak, yazılacak, araştırılacak, ucundan tutulacak bir iş varsa hazırım, seve seve yardımcı olmak isterim Boncuğum
Leylam hoşgeldin, sen her zaman kendindeydin aslında, sanırım bu aralar biraz mola verdin. Ben bu aralar sağlam şekilde if yapıyorum, cumartesi çok güzel bir sonuç alacağıma inanıyorum. Hep sen listeler paylaşıyordun, şimdi ben de elimden geldiğince bulmaya çalışıyorum.Merhaba ballarımgüzel bir gün geçiriyorsunuzdur umarım ben mesajı yazarken biraz karıştı elim değince
Nasıl mahçup oldum anlatamam ben de hemen çalışma moduna dönüyorum balım telafi edeyim
Ben bu hafta hepinizi rakip olarak gördüm haberiniz ola kuzumŞubatı iyi kapatmam lazım
Bu mesaj çok iyi geldi Songülüm hemen bir kendime gelip 3 günlük programda ben yapayım listeler içinde çok teşekkür ederim
Sorma benim iştahta öyle yedikçe hep yiyesim geliyor aksine herşeyi de çok seviyorum
Nasıl oldun civcivim? Boğazın daha iyi umarım
Güzel yayın bulursanız beni de yeşillendirin ben bir kaç izleyip sıkışmıştım
Hayırlı olsun balımNasıl bugünden başladınız mı?
Ah benim ballarım ne tatlısınız siz öyleKuzum çok sağol, ucundan tutulacak bir şey yok, benim direk içine dalmam lazım ama neresinden başlayacağımı bilemez haldeyim ve yetişmeyecek diye çok korkuyorum. Bir türlü başlayamadım hala.
Leylam hoşgeldin, sen her zaman kendindeydin aslında, sanırım bu aralar biraz mola verdin. Ben bu aralar sağlam şekilde if yapıyorum, cumartesi çok güzel bir sonuç alacağıma inanıyorum. Hep sen listeler paylaşıyordun, şimdi ben de elimden geldiğince bulmaya çalışıyorum.
Afiyet olsun kuzum, nasıl da güzel bir menü ve spor olmuş böyle23 Şubat Menüm
Ara 12.00 filtre kahve
Ara 16.00 1 portakal
Su; 2 litre
Kolaylıklar diliyorum canım, yemene içmene dikkat et olur mu.İyi aksamlar ballarimm. Bu hafta biraz yogun gececek girmeye vakit bulamiyorum misafir gelecek bide simdi. Cocuklarla pazartesi basliycam bugun bi deneme yaptim ama iyi gecti oglan bezini kimseye aldirmiyordu bana aldirttiinsallah iyi olur. Yarin ablam gelcek koyden 3 gun bizde kalcak hafta sonuda onu birakmaya gidicez. Pazartesiye kadar yogun tempolu bi hafta olacak gelemezsem darilmayin emii sizi cok ozluyorum ama firsat bulursam giricemm.
Ancak geldim canımKizlar nerdesiniz
Öyle galiba kuzum, ben de şimdi geldim, bir taraftan yarınki ders notlarını hazırlayıp bir taraftan sohbet ederim sizle.Bugün herkes yoğun
Afiyet olsun balım, çok güzel menü. Sevdin mi kıtır salatayı, tavsiye eder misin ? Doyurucu oluyor mu ?23 Şubat Salı menüsü
11.45 kahvaltı
Mantarlı yumurta, bir kaşık yoğurtlu biber kavurması (az yağda biberleri kavurup yaptım), 2 dilim hellim peyniri, 5 zeytin, domates, salatalık, 1 dilim ekmek, 2 ceviz, bir tatlı kaşığı bal.
16.00 ara
1 orta boy muz
17.00 akşam
Kıtır salata (5 çeri domates, 1 salatalık, 2 büyük dilim beyaz peynir,7 siyah zeytin, altınbaşak bisküvi, zeytinyağı ve limonla yaptığım bir salata), yeşil çay.
Su 2 lt.
Spor yok.
Balım çok az yemişsin bugün, dikkat et kendine.Ballarımmm
Bugün Ne Yedim?
(toplantı sebebiyle kahvaltı yapamadım. Bugün biraz değişik oldu.)
14.30 bir kase yeşil salata ve bir tatlı kaşığı bal
19.00 6 yk kabak yemeği, 4 yk yoğurt
3 litre su
Benim uzuuuunn zamandır yaptığım bir salata aslında canım ve çok doyurucu, ben sonuna doğru yerken zorlanıyorum. Aşırı da seviyorum tadını, özellikle acı yeşil biber ve yeşil zeytin varsa daha da mükemmel oluyor.Afiyet olsun balım, çok güzel menü. Sevdin mi kıtır salatayı, tavsiye eder misin ? Doyurucu oluyor mu ?
Biriciğim sabah toplantı uzayınca biraz karıştı menüler . İki gündür çok yoğunum, yoruldum.Balım çok az yemişsin bugün, dikkat et kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?