- 8 Mart 2019
- 7.200
- 34.333
- 548
- 39
Kolay gelsin cnmGünaydın
Balllarımmmmm
toplantım birazdan başlayacak, hepinizi çok öpüyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin cnmGünaydın
Balllarımmmmm
İnsalllah canim ama yaparim yaa![]()
Günaydın İncim Balım2 tane canim biri 6 yasinda kiz diger 2.5 yasinda erkek
Günaydınnn Balım KaymağımEnerjim günaydınbu sefer hesap yapmadım, önüme konanı yedim
öğlen çok acıkınca gözüm döndü cnm. Molaya eğer daha erken cikabilseydim makarnayı muhtemelen almazdım.
GünaydınnGünaydın kızlar![]()
Günaydınn, günüme neşe katanım ❤Günaydın
Balllarımmmmm
Canım afiyet olsun, dün akşam cevap yazamadım, artın hiç fazla değil, cumartesi kesin eksilerle gelirsin senKizlar pazartesi tartı bildirimi yapmamışım, her zamanki gibi artı geldim...
Cumartesi:63.95 kg
Pazartesi: 64.15 kg
Fark:+200 Gr
22 Şubat menüsü
Kahvaltı yok, 2 sade filtre kahve ve 1 küçük karton bardak sıcak cikolata
Öğlen yemeği: 13:00
1/2 kase sebzeli arpa şehriye çorbası
150 Gr kadar et döner
Çok az patates kızartması
4 YK kadar makarna
Bol yeşil salata
14:00 1 sade türk kahvesi
21:00 1 kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt
1 sade soda + 1 avuç çekirdek
2 lt ye yakın Su
6219 adım
Yaşları da küçükmüş canım, kız kendini kurtarmış sayılır artık. İnşallah yolunda gider her şey, bugün başladınız mı yavrularla.2 tane canim biri 6 yasinda kiz diger 2.5 yasinda erkek
Tünaydın balımGünaydın kızlar![]()
Tünaydın balım, sanırım toplantı bitmiştir.Günaydın
Balllarımmmmm
Canım kolay gelsin, işyerindeymişsin bugünKolay gelsin cnm![]()
14.30 da bir dersim daha var canım, sonra bugünlük bitiyor. Sen napıyosun kuzum nasılsın?Hoşgeldin Boncuğum
Bitti mi derslerin?
Kolay gelsin Boncuğum, şimdiden iyi dersler14.30 da bir dersim daha var canım, sonra bugünlük bitiyor. Sen napıyosun kuzum nasılsın?
Ellerine sağlık canım, iyi yürümeler. Ben bir süre spor yapamam kuzum, tüm vaktimi işlere ayırmam lazım, sabah 5te resmen işler yetişmeyecek paniğiyle uyandım ve uyuyamadım. Onları bitirmem lazım. Yumurta iyice kapıya dayandı.Kolay gelsin Boncuğum, şimdiden iyi derslerBende bir iki ev işi yaptım. Biraz da yürüyeyim dedim. Şükür iyiyim. Sen nasılsın? Spor yapabilecek misin bugün?
Teşekkür ederim BoncuğumEllerine sağlık canım, iyi yürümeler. Ben bir süre spor yapamam kuzum, tüm vaktimi işlere ayırmam lazım, sabah 5te resmen işler yetişmeyecek paniğiyle uyandım ve uyuyamadım. Onları bitirmem lazım. Yumurta iyice kapıya dayandı.
Vücuduna katılıyor, hürmetlerimi sunuyor ve bana da bir şey diyor mu diye soruyorum Balım![]()
Nasıl mahçup oldum anlatamam ben de hemen çalışma moduna dönüyorum balım telafi edeyimBana da bir el atsa keşke
Tebrik ederim Boncuğumdemek ki dikkat etsen neler olacak neler
Kolay gelsindi, bitti mi işler
Oranın çok kaliteli doktorları vardı Balım
Ortak noktalarımızın artması çok güzel
Beni de heyecanlandırdı Leylamm
Günlük en az 1 saat de ingilizce çalışıyorum, sözüm söz sana
Ah benim güzelime, artılarımız bile aynı
Ortak noktalarımız giderek artıyor
Üzülme Leylam, arada bir olsun o kadar, sen hemen halledersin onu
Bana da çocukluğumu anımsatıyor.
Tavuk vs yoktu ama.. ikişer üçer her meyveden vardı. Köpeğimiz vardı..
Çiçeklerimiz vardı.. Meyveyi ağacından toplar tüm mahalleye de dağıtırdık...
Vay be...
Sizinde ne kadar da güzelmiş oysa. Keşke kalsaydı...
Bende isterem elma yanaklardan,
Öksüz müyem, yetim miyem ...
Yeni hobi alanım türkülü şarkılı yorum BalımBeni Civcivim tav etti bu işe
Bizde görecek miyiz bakalım 50li rakamları
Benimde umudum var Balımm
Vayy behem malı hem kiloları götürüyorsun Balım
Tebrik ederim.
Engin bilgilerinden, rahmani fikirlerinden faydalanmak isterim
Afiyet olsun Bebişim, yarasınn,ohhh
Kahveciye eferim, iyi esnafmış
Taa o kadar yoldan gelmiş ye tabi, adamı gücendirmek olmazdı
Demek ki artık yarışacaz, rakip olduk![]()
Sorma benim iştahta öyle yedikçe hep yiyesim geliyor aksine herşeyi de çok seviyorumBazıları da meyve yiyince beni tıkadı falan diyorlar, keşke bize de olsa aslım, korkumdan meyve yemiyorum valla![]()
![]()
Nasıl oldun civcivim? Boğazın daha iyi umarımLimonlu suyla barisamadim pek enercim ya. Suya katinca cok dokunuyo saniyorum ona da alerjim var bogazimi mahvediyo.
Ama yesilcaya katınca bisey olmuyo cogu zaman neden acaba
Evet aynen dedigin gibi tikanip duruyorum zaten kac gündür. Bugün yine bi toz aliyim da daha beter olmasin.
Biktim su toz almaktan![]()
hic bitmiyo sonsuz döngü resmen
![]()
Güzel yayın bulursanız beni de yeşillendirin ben bir kaç izleyip sıkışmıştımTeşekkürler balim sana da kolay gelsin
Canim benim dinledigim podcast mesela bi konu hakkinda sohbet havasinda bilgi veriyo. Ama dinlerken hic sıkılmıyorsun.
Mesela ben geçen insan psikolojisi üzerine birini dinledim cok güzeldi kendimden de cevremden de cok sey buldum. Bu bundaymiymis dedim
Cookk tesekkur ederim yazdıklarının birine bakarak basliyim bugünsen de dinle ama birbirimize yorum yapariz
Tamam begenirsem sana da aktaririm
Bi kısmı da ücretli oluyo bakalim seninkiler onlardan mı![]()
Hayırlı olsun balımCanlarim bugun bi gelisme oldu. Komsumun 2 cocugu var kadin 2 aydir calismaya basladi cocuklarada kayinvalidesi gelmisti bakmak icin ama bazi sorunlar oldu kayinvalide gitcek dedi bakicak birini ariyoruz falan demislerdi bende hep evdeyim benim oglanda surekli arkadas ariyor sıkıldim falan diyor ben bakayim dedim bende. Zaten ust komsum sabah 9 aksam 5 e kadar. Cok sevindim ya hem oglan icin hemde ek gelir yani![]()
Balım alisverise ciktik sonra yemek yaptim temizlik ve simdi spor yaptim dusa gircem gecmis okuyamadim daha bi ugruyum dedim dustan sonra gelirim
Bence gecersin amaBallarımbugün yoğun.
Bende yürüyüşe çıktım
Hedef 10 bin adım. Bakalım geçebilir miyim?
İyi dersler canimKızlar ben de sabah derslerimi yaptım, kahvaltı falan derken ancak geldim. 1 saat sonra tekrar dersim var, arada bakarım size![]()
Çok şükür iyiyim canim tahmin ettigim gibi alerjikmis birden grip gibi perişan oluyorum sonra birden geciyoMerhaba ballarımgüzel bir gün geçiriyorsunuzdur umarım ben mesajı yazarken biraz karıştı elim değince
Nasıl mahçup oldum anlatamam ben de hemen çalışma moduna dönüyorum balım telafi edeyim
Ben bu hafta hepinizi rakip olarak gördüm haberiniz ola kuzum![]()
Şubatı iyi kapatmam lazım
Bu mesaj çok iyi geldi Songülüm hemen bir kendime gelip 3 günlük programda ben yapayım listeler içinde çok teşekkür ederim
Sorma benim iştahta öyle yedikçe hep yiyesim geliyor aksine herşeyi de çok seviyorum
Nasıl oldun civcivim? Boğazın daha iyi umarım
Güzel yayın bulursanız beni de yeşillendirin ben bir kaç izleyip sıkışmıştım
Hayırlı olsun balımNasıl bugünden başladınız mı?
Hoşgeldin LeylammMerhaba ballarımgüzel bir gün geçiriyorsunuzdur umarım ben mesajı yazarken biraz karıştı elim değince
Nasıl mahçup oldum anlatamam ben de hemen çalışma moduna dönüyorum balım telafi edeyim
Ben bu hafta hepinizi rakip olarak gördüm haberiniz ola kuzum![]()
Şubatı iyi kapatmam lazım
Bu mesaj çok iyi geldi Songülüm hemen bir kendime gelip 3 günlük programda ben yapayım listeler içinde çok teşekkür ederim
Sorma benim iştahta öyle yedikçe hep yiyesim geliyor aksine herşeyi de çok seviyorum
Nasıl oldun civcivim? Boğazın daha iyi umarım
Güzel yayın bulursanız beni de yeşillendirin ben bir kaç izleyip sıkışmıştım
Hayırlı olsun balımNasıl bugünden başladınız mı?
Hoşgeldin canım, tahmin de etmiştim ama senden ses çıkmayınca yaramazlık yapma ihtimalini de düşünüyorumBalım alisverise ciktik sonra yemek yaptim temizlik ve simdi spor yaptim dusa gircem gecmis okuyamadim daha bi ugruyum dedim dustan sonra gelirim![]()
Daha 7 bin olmadı rakibecim ya, kritik eşiği geçemedim ama sevinme geçecem seniBence gecersin amasen gecme yine de rakibecim
İyi dersler canim❤
Çok şükür iyiyim canim tahmin ettigim gibi alerjikmis birden grip gibi perişan oluyorum sonra birden geciyo![]()
Haha coktan bitti esimin midesi sağ olsunHoşgeldin canım, tahmin de etmiştim ama senden ses çıkmayınca yaramazlık yapma ihtimalini de düşünüyorumLokumlar bitti mi bari kurtulduk mu ondan
![]()
Sen uyu uyu boşver iyi uykular balımDaha 7 bin olmadı rakibecim ya, kritik eşiği geçemedim ama sevinme geçecem seni
Bir ağırlık çöktü üstüme, kendimi bir o koltuğa bir bu koltuğa atıp duruyorum
Uzun süre yazamazsam uyanınca gelirim![]()