• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Biriciğim sabah toplantı uzayınca biraz karıştı menüler . İki gündür çok yoğunum, yoruldum. 😔 akşam yemeğini zor yaptım. Yarın sabah çok sağlam bir kahvaltı yapacağım. 🥰
Yoğun olduğun belli canım, inşallah bir an önce rahatlarsın. Ben de sabahın hayalini kuruyorum şimdiden :kk77:

Benim uzuuuunn zamandır yaptığım bir salata aslında canım ve çok doyurucu, ben sonuna doğru yerken zorlanıyorum. Aşırı da seviyorum tadını, özellikle acı yeşil biber ve yeşil zeytin varsa daha da mükemmel oluyor.
Biriciğim ekran görüntüsü aldım en yakın zamanda deneyeceğim. 🥰❤️ Teşekkür ederim. 😘

Biriciğim ekran görüntüsü aldım en yakın zamanda deneyeceğim. 🥰❤️ Teşekkür ederim. 😘
Bu arada malzemeleri söğüş gibi doğruyoruz canım, salatalığı halka halka, çeri domatesi 2-3 parça, peynirleri küp küp şekilde yapıyoruz. Deneyince beğenirsin umarım :KK60:

Kızlar açlıktan ölüyorum resmen, if bozulmasın diye de bir şey yemiyorum, güç verin bana :KK70: :KK70:
Ah ya ne yapacaksın şimdi 🥺 biriciğim saat 11 sayılır . Dayan kuzum, şimdi sakince arkamıza yaslanıyoruz ve olumlama yapıyoruz. Söylediklerimi tekrar ediyoruz.

Kendimi çok tok hissediyorum.

çok mutluyum.

ne kadar hafifledim ben böyle

Allahım o aynadaki ince, zarif bayan ben miyim ?
( Olumlamaların da kafası karıştı :KK70: Sonuncu olumlama olmadı sanırım . )

Aynadaki o zarif bayan benim.

Yediklerim beni doyurdu.

Kendimle gurur duyuyorum.

( En az 10 ar kere tekrar ediyoruz. Evrene mesajı yolluyoruz . Yarım saat sonra iletim raporunu alıp hemen uykuya geçiyoruz. :KK66:)

Afiyet olsun Bebişim. Menünü çok beğendim.Sporun zaten harika😍 Tırsmadım diyemicim ama bunu sana söylemem. Şuan içimden konuşuyorum 😂
Tırsma tırsma:D tesekkür ederim enercim eminim sen de cok iyi gidiyosun🤩
Ballarımmm 🍯
Bugün Ne Yedim?

(toplantı sebebiyle kahvaltı yapamadım. Bugün biraz değişik oldu.)

14.30 bir kase yeşil salata ve bir tatlı kaşığı bal

19.00 6 yk kabak yemeği, 4 yk yoğurt

3 litre su
Afiyet olsun aslim güzel yarin daha sıkı bi menü olur insalalh bugün istisna olmus💕
23 Şubat Salı menüsü

11.45 kahvaltı
Mantarlı yumurta, bir kaşık yoğurtlu biber kavurması (az yağda biberleri kavurup yaptım), 2 dilim hellim peyniri, 5 zeytin, domates, salatalık, 1 dilim ekmek, 2 ceviz, bir tatlı kaşığı bal.

16.00 ara
1 orta boy muz

17.00 akşam
Kıtır salata (5 çeri domates, 1 salatalık, 2 büyük dilim beyaz peynir,7 siyah zeytin, altınbaşak bisküvi, zeytinyağı ve limonla yaptığım bir salata), yeşil çay.

Su 2 lt.
Spor yok.
Afiyet olsun canim güzel menü🤩
Kızlar açlıktan ölüyorum resmen, if bozulmasın diye de bir şey yemiyorum, güç verin bana :KK70: :KK70:
Ayy ben de ayni durumdayim
Simdi kitabimi alip yatagima gecicem bi kazaya kurban gitmeden:D
Ah ya ne yapacaksın şimdi 🥺 biriciğim saat 11 sayılır . Dayan kuzum, şimdi sakince arkamıza yaslanıyoruz ve olumlama yapıyoruz. Söylediklerimi tekrar ediyoruz.

çok mutluyum.

Yediklerim beni doyurdu.

( En az 10 ar kere tekrar ediyoruz. Evrene mesajı yolluyoruz . Yarım saat sonra iletim raporunu alıp hemen uykuya geçiyoruz. :KK66:)
Bayildim olumlamalarina aslim:D

Tırsma tırsma:KK70: tesekkür ederim enercim eminim sen de cok iyi gidiyosun🤩

Afiyet olsun aslim güzel yarin daha sıkı bi menü olur insalalh bugün istisna olmus💕

Afiyet olsun canim güzel menü🤩

Ayy ben de ayni durumdayim
Simdi kitabimi alip yatagima gecicem bi kazaya kurban gitmeden:KK70:

Bayildim olumlamalarina aslim:KK70:
Ne okuyorsun minnoşum ? ❤️
Bu arada teşekkür ederim :KK66: Olumlarımı beğendiğine sevindim:KK60:

Ne okuyorsun minnoşum ? ❤️
Bu arada teşekkür ederim :KK66: Olumlarımı beğendiğine sevindim:KK60:
Aslinda* Öldürmek icin mükemmel bir gün* ü okuyodum ama bi iki hafta ara verdim istemeden. Unuttum gibi oldu. Basa sarinca da yari hatirliyo olcaktim sevmiyorum öyle olunca😂
*Ali ve nino* ya basladim ben de. Öbürünü tam unutuyum yeniden okucam 😂
Ayy ne karmasik anlattim🤭

Aslinda* Öldürmek icin mükemmel bir gün* ü okuyodum ama bi iki hafta ara verdim istemeden. Unuttum gibi oldu. Basa sarinca da yari hatirliyo olcaktim sevmiyorum öyle olunca😂
*Ali ve nino* ya basladim ben de. Öbürünü tam unutuyum yeniden okucam 😂
Ayy ne karmasik anlattim🤭
Ama ben anladım Hoppa çünkü ben çok akıllıyım.
( olumlamalar bu gece bana yapıştı. Üstümde kaldı . İmdatttttt :KK55: )

çok mutluyum.

Yediklerim beni doyurdu.

Hahaha balım yaa güldürdün beni, 10 kez yaptım hepsini bana mısın demedi, sonra başka bir yöntem denedim, şimdi ben bu saatte yersem yarışı kazanamam, kızlara mahcup olurum, minnak yedim diye sevinir, aslı ve enerjim niye yedin diye söylenir dedim kendi kendime, hemen iştahım kapandı :KK70: :KK70:

Hahaha balım yaa güldürdün beni, 10 kez yaptım hepsini bana mısın demedi, sonra başka bir yöntem denedim, şimdi ben bu saatte yersem yarışı kazanamam, kızlara mahcup olurum, minnak yedim diye sevinir, aslı ve enerjim niye yedin diye söylenir dedim kendi kendime, hemen iştahım kapandı :KK70: :KK70:
Amacımıza bir şekilde ulaşmışız . Harikayız :KK68:

23 Şubat Menüm

09:30
1 kupa filtre kahve, 1 kk peynir,
1 salatalık,1 biber, 3 ceviz, 1/2 dilim ekmek

12:00
1 kase çorba
Tere,maydanoz

Ara:
1/2 muz
1 mandalina
1 kivi

16:30
1 kase cacık
1 karnıyarık

23:00
1 filtre kahve

Su 2 lt
Çaylar bolca açık şekersiz

Spor: 7174 adım
15 dk bisiklet

Ama ben anladım Hoppa çünkü ben çok akıllıyım.
( olumlamalar bu gece bana yapıştı. Üstümde kaldı . İmdatttttt :KK55: )
Onun secretla alakasi yok senin kendi akilliligin bal hemsehrim😍
Tüh ben nasil uyudum ya bu firsati kaçırıp🤦🏼‍♀️ hic aklima gelmedi gece algilarim kapandıysa demek ki:deli:

Onun secretla alakasi yok senin kendi akilliligin bal hemsehrim😍

Tüh ben nasil uyudum ya bu firsati kaçırıp🤦🏼‍♀️ hic aklima gelmedi gece algilarim kapandıysa demek ki:deli:
Demek ki benden başka da bir şeyler kaçıran olabiliyormuş 😂😂

Back