70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İnsalllah canim ama yaparim yaa
2 tane canim biri 6 yasinda kiz diger 2.5 yasinda erkek
Günaydın İncim Balım bence de yaparsın sende o potansiyeli var görüyorum En kötü 1 ay denersin, baktın zorlayacak, önümüzdeki ay başka birini bulun diye önden söylersin, zaten komşunmuş yabancı da değil
Enerjim günaydın bu sefer hesap yapmadım, önüme konanı yedim öğlen çok acıkınca gözüm döndü cnm. Molaya eğer daha erken cikabilseydim makarnayı muhtemelen almazdım.
Günaydınnn Balım Kaymağım
Anlamıştım bir karışıklık olduğunu
Evde de sabotajcı anne var, onun da önüne koyduğunu yersen artılar yukarı doğru düzgün bir grafik oluşturabilir, aman ha
Günaydın kızlar
Günaydınn muzip ve tatlı Civcivim
Günaydın
Balllarımmmmm

toplantım birazdan başlayacak, hepinizi çok öpüyorum
Günaydınn, günüme neşe katanım ❤
Kolay gelsin

Son düzenleme:
Canım afiyet olsun, dün akşam cevap yazamadım, artın hiç fazla değil, cumartesi kesin eksilerle gelirsin sen

2 tane canim biri 6 yasinda kiz diger 2.5 yasinda erkek
Yaşları da küçükmüş canım, kız kendini kurtarmış sayılır artık. İnşallah yolunda gider her şey, bugün başladınız mı yavrularla.
Günaydın kızlar
Tünaydın balım
Günaydın
Balllarımmmmm

toplantım birazdan başlayacak, hepinizi çok öpüyorum
Tünaydın balım, sanırım toplantı bitmiştir.
Kolay gelsin cnm
Canım kolay gelsin, işyerindeymişsin bugün

14.30 da bir dersim daha var canım, sonra bugünlük bitiyor. Sen napıyosun kuzum nasılsın?
Kolay gelsin Boncuğum, şimdiden iyi dersler Bende bir iki ev işi yaptım. Biraz da yürüyeyim dedim. Şükür iyiyim. Sen nasılsın? Spor yapabilecek misin bugün?

Kolay gelsin Boncuğum, şimdiden iyi dersler Bende bir iki ev işi yaptım. Biraz da yürüyeyim dedim. Şükür iyiyim. Sen nasılsın? Spor yapabilecek misin bugün?
Ellerine sağlık canım, iyi yürümeler. Ben bir süre spor yapamam kuzum, tüm vaktimi işlere ayırmam lazım, sabah 5te resmen işler yetişmeyecek paniğiyle uyandım ve uyuyamadım. Onları bitirmem lazım. Yumurta iyice kapıya dayandı.

Teşekkür ederim Boncuğum

Artık ne kadar kafana takıldıysa erkenden uyanmışsın, Bitanem benim
Benimde yapım öyledir. Kafama takılınca neredeyse hiç uyuyamam. Kalkarım, ne kadarını bitirebilirsem kardır derim. Sorumluluk bilinci galiba. Ya yetişmezse diye.
Allah yardımcın olsun, kolaylıklar diliyorum Yapılacak, yazılacak, araştırılacak, ucundan tutulacak bir iş varsa hazırım, seve seve yardımcı olmak isterim Boncuğum

Merhaba ballarım güzel bir gün geçiriyorsunuzdur umarım ben mesajı yazarken biraz karıştı elim değince
Vücuduna katılıyor, hürmetlerimi sunuyor ve bana da bir şey diyor mu diye soruyorum Balım
Nasıl mahçup oldum anlatamam ben de hemen çalışma moduna dönüyorum balım telafi edeyim

Ben bu hafta hepinizi rakip olarak gördüm haberiniz ola kuzum Şubatı iyi kapatmam lazım
Bu mesaj çok iyi geldi Songülüm hemen bir kendime gelip 3 günlük programda ben yapayım listeler içinde çok teşekkür ederim
Bazıları da meyve yiyince beni tıkadı falan diyorlar, keşke bize de olsa aslım, korkumdan meyve yemiyorum valla
Sorma benim iştahta öyle yedikçe hep yiyesim geliyor aksine herşeyi de çok seviyorum
Nasıl oldun civcivim? Boğazın daha iyi umarım
Güzel yayın bulursanız beni de yeşillendirin ben bir kaç izleyip sıkışmıştım
Hayırlı olsun balım Nasıl bugünden başladınız mı?

Ballarım bugün yoğun.
Bende yürüyüşe çıktım
Hedef 10 bin adım. Bakalım geçebilir miyim?
Bence gecersin ama sen gecme yine de rakibecim
Kızlar ben de sabah derslerimi yaptım, kahvaltı falan derken ancak geldim. 1 saat sonra tekrar dersim var, arada bakarım size
İyi dersler canim
Çok şükür iyiyim canim tahmin ettigim gibi alerjikmis birden grip gibi perişan oluyorum sonra birden geciyo

Hoşgeldin Leylamm
Işık hızıyla halledersin sen telafiyi
Ben sanki biraz fazla çalıştım çorba oldu her şey Yeni yeni oturuyor bakalım yerine. Hangi konulara çalışacaksın?

Balım alisverise ciktik sonra yemek yaptim temizlik ve simdi spor yaptim dusa gircem gecmis okuyamadim daha bi ugruyum dedim dustan sonra gelirim
Hoşgeldin canım, tahmin de etmiştim ama senden ses çıkmayınca yaramazlık yapma ihtimalini de düşünüyorum Lokumlar bitti mi bari kurtulduk mu ondan

Bence gecersin ama sen gecme yine de rakibecim

İyi dersler canim

Çok şükür iyiyim canim tahmin ettigim gibi alerjikmis birden grip gibi perişan oluyorum sonra birden geciyo
Daha 7 bin olmadı rakibecim ya, kritik eşiği geçemedim ama sevinme geçecem seni
Bir ağırlık çöktü üstüme, kendimi bir o koltuğa bir bu koltuğa atıp duruyorum

Uzun süre yazamazsam uyanınca gelirim

Hoşgeldin canım, tahmin de etmiştim ama senden ses çıkmayınca yaramazlık yapma ihtimalini de düşünüyorum Lokumlar bitti mi bari kurtulduk mu ondan
Haha coktan bitti esimin midesi sağ olsun
Sen uyu uyu boşver iyi uykular balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…