• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Aynen canim ya ama birazda ogluma eksik kalirmiyim diye de dusunuyorum🙄
Canım, komşunun bir çocuğu mu var iki mi ben orayı anlamadım ?
Güzel enercim afiyet olsun 😍
Kahve icmeyi unutman:KK20:

Cok guzel aslim afiyet olsun😍
teşekkür ederim minnoşum benim. Kalori konusunda bir fikrim yok maalesef 🤷‍♀️
Ne kadar incelme var canım :nazar:

Kalmazsın bence canım, bir denge tutturursun diye düşünüyorum.

Afiyet olsun kuzum, menün yine çok güzel.

Balım afiyet olsun, yine çok mükemmel bir menü olmuş.

Ben de bir program indirmiştim canım, bana da o civarlarda göstermişti sanırım, hatta ben de fazla olduğunu düşünmüştüm ama bazı değerleri iyi girmek gerekiyor galiba.
Teşekkür ederim Songül Balımmmm ❤️
Bence az çıkmış Bebişim. Senin 1500 altı çıkmaması lazım. Benim mesela 67-69 kg civarıyken az hareketli yaşam seçince 1600 küsürdü.

Senin diyetsiz günlük ihtiyacın yüksek çıkacak ki sen onu kısarak mesela 1000-1100-1200 kalorili beslenerek kalori açığı oluşturup depodaki yağından yakacaksın.

Misal;
Boy yaş kilona göre alman gereken 1600 ise; sen 1200 kalorili beslenirsen vücutta açık oluşur. Böylece eksik olan 400 kalori ihtiyacını vücudun yağlardan karşılar.

Günlük kalori dediğimiz, senin organlarının çalışması için her gün alınması gereken enerji miktarıdır.

Günlük kaloriyi hesaplarken sana hareket durumunu sormuştur. Çok hareketsiz, Az hareketli, Çok hateketli, Spor vs vs..

Atıyorum her gün spor yapıyorumu seçersen günlük alman gereken 1600 değilde 2200 çıkar gibi. Bu 2200e uyarsan kilon sabit kalır. Giren=çıkan dengesi yani.
Buna göre az çok bilirsin, günlük eksiyle mi kapattın artıyla mı? Eksik varsa kilo veriyorsun Bebişim 😍
9 kalori yakmak, 1 gr yağ eritmek demek.
Yine harika bilgilerle geldin, şiirimmm. ❤️

Teşekkür ederim Canımın içi ❤

22 Şubat Pazartesi menüsü

12.30 kahvaltı
3 kaşık menemen, 7 siyah zeytin, 1.5 dilim beyaz peynir, tere ve maydanoz, 3 dilim ekmek, 3 ceviz, yarım kuru incir.

18.00 ara
Yarım muz.

19.15 akşam
Fırında sardalya, yeşil salata, 2 dilim ekmek.

20.00 ara
Çay yanı 3 kuru kayısı ile 10-12 civarı çiğ badem.

Su 3 lt olur.
Spor 7500 adım
Bitanem afiyet olsun, ekmek için sen gerekeni biliyorsun😜 Sporda iyi, bence bugünü dengede geçirdin 😍
Kizlar demin eşim ölçülerimi al incelmis miyim diye tutturdu onu ölcerken ufaktan kendimi de ölctüm bel ayni duruyo ama bacaklar ve göbek aman Yarabbi şok oldum:KK70:
Leslie candir gerisi heyecandir:KK8: Allah razi olsun o kadından:KK70:
Kuşum çok sevindim😍
Leslie bacı canımız ciğerimiz 😂
Enişte beyde incelmiş mi peki 😂
Teşekkür ederim minnoşum ❤️

Teşekkür ederim şiirimmm ❤️
Bugünlük bitti ama yoruldum.

teşekkür ederim Songül Balım, şimdilik sadece garajı hallettik. Ev yaza inşallah . ❤️😘

hayırlı olsun canım.

Afiyet olsun canım, gayet güzel 👏🏻❤️ akşam yemeği erken olduğu için sorun olacağını düşünmüyorum 😉

afiyet olsun Songül Balım ❤️
Bugün seni pek göremeyince yoğun galiba benim Canım dediydim ama garaj işi de bitmiş çok şükür. Güle güle kullanın Neşem😍
Ballarımmm
🍯
Bugün Ne Yedim ?

11.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, 3 biber

18.45 Balık ( fırında ) ve bol yeşil salata

3 litre su
Afiyet olsun, ne kadar hafif ve sağlıklı bir menü 😋😋
İnşallahhhh bir gün beraberrr,

dalından alıp yemek nasip olur şiiriimmm ❤️
İnşaallahhhh Neşem inşaallah ❤

Bitanem afiyet olsun, ekmek için sen gerekeni biliyorsun😜 Sporda iyi, bence bugünü dengede geçirdin 😍

Kuşum çok sevindim😍

Bugün seni pek göremeyince yoğun galiba benim Canım dediydim ama garaj işi de bitmiş çok şükür. Güle güle kullanın Neşem😍

Kayınpederim akşam yemeğine de kalınca daha bir koşturma geçti . Kabak almıştım ama kayınpederim balık seviyor diye gidip balık aldım.
çok şükür bitti canım. 🥰 sabah 10 da yine toplantım varmış. İl milli eğitim müdüremizle 🥰 inşallah yarın da çok geç saate kalmam gelmek için 🥰 çünkü çok özlüyorum. ❤️

Bence az çıkmış Bebişim. Senin 1500 altı çıkmaması lazım. Benim mesela 67-69 kg civarıyken az hareketli yaşam seçince 1600 küsürdü.

Senin diyetsiz günlük ihtiyacın yüksek çıkacak ki sen onu kısarak mesela 1000-1100-1200 kalorili beslenerek kalori açığı oluşturup depodaki yağından yakacaksın.

Misal;
Boy yaş kilona göre alman gereken 1600 ise; sen 1200 kalorili beslenirsen vücutta açık oluşur. Böylece eksik olan 400 kalori ihtiyacını vücudun yağlardan karşılar.

Günlük kalori dediğimiz, senin organlarının çalışması için her gün alınması gereken enerji miktarıdır.

Günlük kaloriyi hesaplarken sana hareket durumunu sormuştur. Çok hareketsiz, Az hareketli, Çok hateketli, Spor vs vs..

Atıyorum her gün spor yapıyorumu seçersen günlük alman gereken 1600 değilde 2200 çıkar gibi. Bu 2200e uyarsan kilon sabit kalır. Giren=çıkan dengesi yani.
Buna göre az çok bilirsin, günlük eksiyle mi kapattın artıyla mı? Eksik varsa kilo veriyorsun Bebişim 😍
9 kalori yakmak, 1 gr yağ eritmek demek.
Evet canim kalori acigi olayini biliyorum ama ben daha düşük olur diye düşünmüştüm yanlis düşünmüşüm ☺️💚

Kuşum çok sevindim😍

Eniste bey incelmez mi o benden fazla kacamak yapiyo valla ona rağmen hemen inceliyo. Sinir oluyorum:D erkeklerin kilo vermesi daha kolay oluyo ya.
Biz kadinlar her isimiz karmaşık:D

Kayınpederim akşam yemeğine de kalınca daha bir koşturma geçti . Kabak almıştım ama kayınpederim balık seviyor diye gidip balık aldım.
çok şükür bitti canım. 🥰 sabah 10 da yine toplantım varmış. İl milli eğitim müdüremizle 🥰 inşallah yarın da çok geç saate kalmam gelmek için 🥰 çünkü çok özlüyorum. ❤️
Maşaallah balım, kayınpederin senin gibi bir gelini olduğu için çok şanslı. O da iyi bir baba galiba ki seviyor diye gidip balık aldın 😍
Kolay gelsin Aslım, orada bayan öğretmenler oldukça başarılı gibi mi nedir acaba 😍
Çok uzaklaşma özleriz ❤

Maşaallah balım, kayınpederin senin gibi bir gelini olduğu için çok şanslı. O da iyi bir baba galiba ki seviyor diye gidip balık aldın 😍
Kolay gelsin Aslım, orada bayan öğretmenler oldukça başarılı gibi mi nedir acaba 😍
Çok uzaklaşma özleriz ❤
Teşekkür ederim canım şiirim . Evet çok mutlu oldu. Mutlu etmeyi seviyorum ❤️
Sanırım öyle biriciğim . Müdüremiz çok tatlı. Ben herkesi çok seviyorum ki ❤️ Ama arada bazıları var ki onları çokkkkk çokkkkkk çokkkk ama çokkkkk seviyorum. 😘

Kizlar pazartesi tartı bildirimi yapmamışım, her zamanki gibi artı geldim...

Cumartesi:63.95 kg
Pazartesi: 64.15 kg
Fark:+200 Gr

22 Şubat menüsü
Kahvaltı yok, 2 sade filtre kahve ve 1 küçük karton bardak sıcak cikolata

Öğlen yemeği: 13:00
1/2 kase sebzeli arpa şehriye çorbası
150 Gr kadar et döner
Çok az patates kızartması
4 YK kadar makarna
Bol yeşil salata

14:00 1 sade türk kahvesi

21:00 1 kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt
1 sade soda + 1 avuç çekirdek

2 lt ye yakın Su
6219 adım

Kizlar pazartesi tartı bildirimi yapmamışım, her zamanki gibi artı geldim...

Cumartesi:63.95 kg
Pazartesi: 64.15 kg
Fark:+200 Gr

22 Şubat menüsü
Kahvaltı yok, 2 sade filtre kahve ve 1 küçük karton bardak sıcak cikolata

Öğlen yemeği: 13:00
1/2 kase sebzeli arpa şehriye çorbası
150 Gr kadar et döner
Çok az patates kızartması
4 YK kadar makarna
Bol yeşil salata

14:00 1 sade türk kahvesi

21:00 1 kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt
1 sade soda + 1 avuç çekirdek

2 lt ye yakın Su
6219 adım
Okurken yoruldum balım ya, şimdi yazarkende yorulacam sanki, gözümde canlandırıyorum da az mı çok mu diye :D

Çok gibi duruyor ama aslında çok değil de, o akşam ki çekirdek ile kızartma olmasa daha iyi gibi, çok da değil gibi :D
Bir de sabah ki çikolata, öğlen ki makarna, kızartma falan :confused:
Afiyet olsun Bal Mühendisim 😋 Aslında hepsi azar azar, tek iken iyi ama hepsi birden totalde karbonhidratı toplamışsın. Sen yine bu menüde ince hesaplar mı yaptın bakim yoksa benim uykum geldi diye kafam mı basmadı :D

Yürüyüşünde çok iyi 😘

Ne kadar incelme var canım :nazar:

Kalmazsın bence canım, bir denge tutturursun diye düşünüyorum.

Afiyet olsun kuzum, menün yine çok güzel.

Balım afiyet olsun, yine çok mükemmel bir menü olmuş.

Ben de bir program indirmiştim canım, bana da o civarlarda göstermişti sanırım, hatta ben de fazla olduğunu düşünmüştüm ama bazı değerleri iyi girmek gerekiyor galiba.
İnsalllah canim ama yaparim yaa 💪

2 tane canim biri 6 yasinda kiz diger 2.5 yasinda erkek

Okurken yoruldum balım ya, şimdi yazarkende yorulacam sanki, gözümde canlandırıyorum da az mı çok mu diye :KK70:

Çok gibi duruyor ama aslında çok değil de, o akşam ki çekirdek ile kızartma olmasa daha iyi gibi, çok da değil gibi :KK70:
Bir de sabah ki çikolata, öğlen ki makarna, kızartma falan :confused:
Afiyet olsun Bal Mühendisim 😋 Aslında hepsi azar azar, tek iken iyi ama hepsi birden totalde karbonhidratı toplamışsın. Sen yine bu menüde ince hesaplar mı yaptın bakim yoksa benim uykum geldi diye kafam mı basmadı :KK70:

Yürüyüşünde çok iyi 😘
Enerjim günaydın 😍 bu sefer hesap yapmadım, önüme konanı yedim 🤭 öğlen çok acıkınca gözüm döndü cnm. Molaya eğer daha erken cikabilseydim makarnayı muhtemelen almazdım.

Back