- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
Çok haklısın minnoşum, bende de öyle, evi bile süpüremedimBugün de aksam oldu valla ne yaptim bilmiyorum evin icinde mekik dokumaktan gun nasil geciyo anlamiyorumresmen 24 saat yetmiyo valla.
Kizlar siz napiyosunuz
Cok güzel canimBallarım12.30 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 3zeytin, 3 biber, 1 tk bal, 2 dilim ayva
Bugün Ne Yedim?
17.30 6 yk kısır, 4 yk yoğurt
3 litre su
Afiyet olsun aslimÇok haklısın minnoşum, bende de öyle, evi bile süpüremedimçay içtik şimdi, mutfağı toplamaya kalkacağım, sonra oğlumun banyosu, uykusu vs vs derken hiç işler bitmez bizde
Aynen öyle minnoş hemşehrim benim, sevdiklerimiz yanımızda ya da karşımızda, yazışabiliyoruz onlarlaAfiyet olsun aslimöyle ne yapalim buna da şükür
Öyle tabi antep fıstığı kadar tatli sevdiklerimizle konuşuyoruzAynen öyle minnoş hemşehrim benim, sevdiklerimiz yanımızda ya da karşımızda, yazışabiliyoruz onlarla, sağlıklıyız daha ne olsun
Evet canım geç yattık, çünkü dün de geç kalkmıştık, kısır döngüye girdikOo bayagi uyumussun canim gec mi uyudun
Afiyet olsun kuzum, akşam yiyememiş olmana üzüldüm, yerine başka şeyler yedin mi.21 Şubat Menüm
Sabah 10.00 1 yumurtadan kasarli omlet 1 dilim peynir yarim muz cherry domates
Ara 12.00 filtre kahve+ yarim muz (zaten bayagi küçüktü) yarim kivi yarim elma
Akşam 17.30 1 kase çorba ceyrek tabak firinda sebze 2 kasik yogurt( sebzelere yagi cok az koymustum haslama gibi olmus begenmedim yiyemedim)
Spor; leslie 5 mil 20 dk
Su 1.5 litre arttiririm.
Yemeyelim kuzum, bu hafta çok güzel sonuç alalım inşallahBilmiyorum ki minnoşum ben yine kısır yaptımyanında da çocuklar için kek, kurabiye vs var ama tabi ki ben yiyemeyeceğim. Bak yemeceğim demiyorum yiyemeyeceğim diyorum
acaba sen de 5-6 kaşıklık bir şey yapsan mı? Sabaha daha çok var.
Hem diyet başa bela, hem de önünde bir şeyler yiyen olunca çok zorAyy bilemedim olmazsa yerim saglikli biseyler bulupDiyet de basa bela valla
Valla tatlım ben de bugün hiç ev işi falan yapmadım ama çocuğun ödevi, onla sohbet muhabbet ilgilenme, sonra onun ve benim banyomuz, akşam yemeği çay derken daha az önce bilgisayarı elime aldım, hala ders notlarımı hazırlayamadım. İlk önce kk ya bakayım dedim, inşallah yatmadan ilk haftanın notlarını hazırlarımBugün de aksam oldu valla ne yaptim bilmiyorum evin icinde mekik dokumaktan gun nasil geciyo anlamiyorumresmen 24 saat yetmiyo valla.
Kizlar siz napiyosunuz
Afiyet olsun kuzum, çok az ve öz yemişssinBallarım12.30 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 3zeytin, 3 biber, 1 tk bal, 2 dilim ayva
Bugün Ne Yedim?
17.30 6 yk kısır, 4 yk yoğurt
3 litre su
Kesinlikle bitmiyor canım, ruhen yoruluyorum artık.Çok haklısın minnoşum, bende de öyle, evi bile süpüremedimçay içtik şimdi, mutfağı toplamaya kalkacağım, sonra oğlumun banyosu, uykusu vs vs derken hiç işler bitmez bizde
Yok öyle zararlı şeyler balım, aman yoldan çıkmaÖyle tabi antep fıstığı kadar tatli sevdiklerimizle konuşuyoruz
Bu gece tek başıma esimi uyutup film partisi veresim varama gel gör ki abur cubursuz tadı çıkmaz
Mecbur uyucaz artik
Elma yedim songülüm ama iyi bi karar degildi anladimEvet canım geç yattık, çünkü dün de geç kalkmıştık, kısır döngüye girdik
Afiyet olsun kuzum, akşam yiyememiş olmana üzüldüm, yerine başka şeyler yedin mi.
Yemeyelim kuzum, bu hafta çok güzel sonuç alalım inşallah
Hem diyet başa bela, hem de önünde bir şeyler yiyen olunca çok zor
Valla tatlım ben de bugün hiç ev işi falan yapmadım ama çocuğun ödevi, onla sohbet muhabbet ilgilenme, sonra onun ve benim banyomuz, akşam yemeği çay derken daha az önce bilgisayarı elime aldım, hala ders notlarımı hazırlayamadım. İlk önce kk ya bakayım dedim, inşallah yatmadan ilk haftanın notlarını hazırlarım
Afiyet olsun kuzum, çok az ve öz yemişssin
Kesinlikle bitmiyor canım, ruhen yoruluyorum artık.
Ne zaman meyve yesem açlıktan ölecek gibi olurum, en kötüsünü seçmişssin balımElma yedim songülüm ama iyi bi karar degildi anladimyarin aksam yemegini cok saglam yicem
Şu an ruh halimi öyle güzel özetledin kiNe zaman meyve yesem açlıktan ölecek gibi olurum, en kötüsünü seçmişssin balım
Kıyamam kuzum yaa, sabah tartıda çok güzel bir rakam göreceğini düşünüp kendini tut, çok geç olmadan da yat uyu balım. Sanırım ben de öyle yaparım bugün.Şu an ruh halimi öyle güzel özetledin kigozumun önünden neler geciyo neler
Hımmmm....Karasal iklim tabikisi İç Anadolu
Elma yedim songülüm ama iyi bi karar degildi anladimyarin aksam yemegini cok saglam yicem
Hepimiz cevaplıyor muyuz balım, yoksa ben bunla uğraşamam diyip direkt Aydın yazabiliyor muyumHımmmm....
------------------------------------------------------------------
Enerji ile Coğrafi Özelliklerden Konum Tespit ve Tayini Programı'na Hoşgeldiniz
Bu şehir;
1-Türkiye'nin en büyük ilk 10 şehirleri arasında var mı?
2-Ovaları mı meşhur yoksa dağlık yapımı?
3-Geçimini en çok hayvancılık, tarım veya sanayiden mi karşılıyor?
4-En bilindik ve büyük göllere sahip mi?
5-İsmi ile nam yapmış hayvanları var mı?
6-Türkiye haritasının ortasından boylamasına bir dik çizgi çekince Batıya mı daha yakın doğuya mı?
7-Herhangi bir bölge ile sınırı var mı?
Var ise; aynı anda iki veya üç bölgeye de sınırı var mı?
(Not: Sınırı yoksa belirtiniz. İlgili Bölgeler: Doğu Anadolu,Akdeniz,Ege, Marmara ve Karadeniz'dir. Güneydoğu konu dışındadır)
8-Yeraltı ve yerüstünden çıkarılan meşhur madenleri ve mineralleri var mı? Var ise belirtiniz.
(Krom,demir,civa,linyit,lületaşı,tuz,kaya tuzu vs. Bor konu dışındadır.)
9-Meşhur akarsulardan Kızılırmak mı üzerinden geçiyor yoksa Sakarya mı?
(Delice ve Zamantı da konuya dahildir)
10- Enlem ve Boylam koordinatları daha önce belirlenebilmiş mi? Evet ise; saat,dakika ve derece cinsinden belirtiniz.
11- Negoo'nun gördüğü tilki ile senin oğlanın kovaladığı tilki arasında bir soybağı ilişkisi kurulabilir mi?
12- İsmi içinde 'şehir' kelimesi barındırıyor mu?
İlk programı ilkel tespit esaslarıyla bitirmiş bulunmaktayız. Gelecek programda elde edilen verilerle(?) yer tayinini ele alacağız
Saricivcivcikcik Bebişim bak senin için coğrafya çalışıyorum, Kpss de var mı bunlar
Sen bu kadar tatlı olmak zorunda mısınHımmmm....
Bu şehir;
6-Türkiye haritasının ortasından boylamasına bir dik çizgi çekince Batıya mı daha yakın doğuya mı?
(Not: Sınırı yoksa belirtiniz. İlgili Bölgeler: Doğu Anadolu,Akdeniz,Ege, Marmara ve Karadeniz'dir. Güneydoğu konu dışındadır)
8-Yeraltı ve yerüstünden çıkarılan meşhur madenleri ve mineralleri var mı? Var ise belirtiniz.
10- Enlem ve Boylam koordinatları daha önce belirlenebilmiş mi? Evet ise; saat,dakika ve derece cinsinden belirtiniz.
11- Negoo'nun gördüğü tilki ile senin oğlanın kovaladığı tilki arasında bir soybağı ilişkisi kurulabilir mi?
İlk programı ilkel tespit esaslarıyla bitirmiş bulunmaktayız. Gelecek programda elde edilen verilerle(?) yer tayinini ele alacağız
Saricivcivcikcik Bebişim bak senin için coğrafya çalışıyorum, Kpss de var mı bunlar
Bazıları da meyve yiyince beni tıkadı falan diyorlar, keşke bize de olsa aslım, korkumdan meyve yemiyorum valla
Keşke balım keşkeBazıları da meyve yiyince beni tıkadı falan diyorlar, keşke bize de olsa aslım, korkumdan meyve yemiyorum valla
Kpss de olmaz mi sayende cografya tekrari yaptim küçük çaplı olarakHımmmm....
Bu şehir;
Ayy ben de coook severim. Bi cuval ver durur durur yerim hic tikanmamBazıları da meyve yiyince beni tıkadı falan diyorlar, keşke bize de olsa aslım, korkumdan meyve yemiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?