- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Gunaydin canimmGünaydın fıstık kızlar
Hey masallah incim ben daha bisey yapmadim grip gibi uyandim bugünGunaydin canlarim7 de kalktim butun evin isi bitti camasirlar yikandi , oglusun ogle yemegi hazir olmak uzere , bugun ne yenecegi planlandi , ölcu bildirimi alindi , gecmis yapildi ve geldimmmm
Evet canım Mersin balığı, galiba havyar üretimi o balıktan yapılıyor. Kum gridasini duymadım canım. Balığı genel olarak çok severim ama. Bugün akşam menüde de balık olacak inşallah.Boncuğum kısa süreli de olsa öğrenciliği tatmış oldunuz
Bende yazarken çok eğlendim.
O deniz canlısı Mersin balığı mı? Öyle bir şey vardı sanki?
Bir kere Mersin'e gitmiştik. Babam bize özel balık siparişi verdi. Adı Kum Gridası demişti. En güzeli de en uygunu da orada olur demişti.
Çok teşekkür ederim Balım, seni özel sınav yapayım pek hoşuma gitti
Kız minnoş kendime puan vermedimParti baslayamadan bitti balim esimden önce uyudumkitap okuyodum en son zaten bi baktım uyuyakalmisim
Vaayy songül hocam böyle kendimize 100 verebiliyo muyuz
Cevaplamis bide sinav kagidini okuyup 100 vermis o da güzel
Maşallah canım ne hamaratsin böyle. Senden ilham alıp hemen yerimden kalkıyorum ve pazar alışverişi yapmaya gidiyorumGunaydin canlarim7 de kalktim butun evin isi bitti camasirlar yikandi , oglusun ogle yemegi hazir olmak uzere , bugun ne yenecegi planlandi , ölcu bildirimi alindi , gecmis yapildi ve geldimmmm
Çok fazla artı değilsin canım ama bugünden itibaren dikkat et olur mu.Kontrol bildirimi
Cumartesi. 80.80
Bugün. 80.90
Fark +100 gr
Tamam kabul ediyorum dun biraz abartmis olabilirimama bayada yogun bir gundu bugun dengelerim ben onu
Aman canım hasta olma inşallah. Kahve yerine bitki çayları iç de hemen toparlan balımHey masallah incim ben daha bisey yapmadim grip gibi uyandim bugün
Kahvemi iciyorum titanik batarken keman calan amca gibi
Afiyet olsun enercimGünaydım ballarım
İncim sabah sabah bu ne hamaratlık
Daha benim afyonum patlamadı sanki
Tartın iyi fazla artı gelmemiş.
Civcivim afiyet olsun. Bende sütlü kahveyi sağlamca yapıp vermiş bulunmaktayım
Şimdi kendime hazırlıyorum.
Evet canim hunharca bitki cayi demleyip icmeliyimEvet canım Mersin balığı, galiba havyar üretimi o balıktan yapılıyor. Kum gridasini duymadım canım. Balığı genel olarak çok severim ama. Bugün akşam menüde de balık olacak inşallah.
Tamam balım sınavlarına her zaman hazırım
Kız minnoş kendime puan vermedimenerci balımın emeğine 100 verdim
Maşallah canım ne hamaratsin böyle. Senden ilham alıp hemen yerimden kalkıyorum ve pazar alışverişi yapmaya gidiyorum
Çok fazla artı değilsin canım ama bugünden itibaren dikkat et olur mu.
Aman canım hasta olma inşallah. Kahve yerine bitki çayları iç de hemen toparlan balım
Geçmiş olsun kuzum, inşallah akşama iyi olacaksınAfiyet olsun enercim
Evet canim hunharca bitki cayi demleyip icmeliyimTahminimce alerjik ama bas agrisi da var hafif bakalim insallah gecer hemen
Geçmiş olsun kuşumHey masallah incim ben daha bisey yapmadim grip gibi uyandim bugün
Saol balimmmEvet canım Mersin balığı, galiba havyar üretimi o balıktan yapılıyor. Kum gridasini duymadım canım. Balığı genel olarak çok severim ama. Bugün akşam menüde de balık olacak inşallah.
Tamam balım sınavlarına her zaman hazırım
Kız minnoş kendime puan vermedimenerci balımın emeğine 100 verdim
Maşallah canım ne hamaratsin böyle. Senden ilham alıp hemen yerimden kalkıyorum ve pazar alışverişi yapmaya gidiyorum
Çok fazla artı değilsin canım ama bugünden itibaren dikkat et olur mu.
Aman canım hasta olma inşallah. Kahve yerine bitki çayları iç de hemen toparlan balım
Ya hadta olma canimm dikkat ettHey masallah incim ben daha bisey yapmadim grip gibi uyandim bugün
Limonlu suyla barisamadim pek enercim ya. Suya katinca cok dokunuyo saniyorum ona da alerjim var bogazimi mahvediyo.Geçmiş olsun kuşum
Daha yeni okuduğumu anlıyorum
Az benimde öyle gibi bugünlerde. Alerjiyle alakalı olabilir. Sinüsleride çok etkiliyorya. Burun tıkanıklığı, kaşıntı, başağrısı gibi şeyler yapar. Suyu çok içelim bugün. Hatta arada limonlu su içelim.
İnşallah öyledir incim bilmiyorum kiYa hadta olma canimm dikkat ettuyju mahmurlugudur (dogru mu yazdim bolemedim ) belki.
Kolay gelsin BebişimmBen gideyim temizliğimi halledeyim.
Sonra ders spor derken akşam ederim zaten. Görüsürüz canlar
Balım dinlediğin şey müzikten farklı birşey mi? Tek bildiğim radyo tarzı yayınları da olabildiği. Birde ders gibi diyaloglu da olabildiği ama açıp bir kere dinlemiş değilim. Netten bir bakayım. Baktım.Kizlar bisey sorcam bu aralar podcastlere merak saldim. Gecen ilk kez dinledim temizlik yaparken iyi geldi.
Özellikle takip ettiginiz bildiğiniz sayfalar var mı bu tip?
Uzun zamandir duyuyodum ama hic acip dinlememiştim guzelmis.
İlk defa duydum kuzumKizlar bisey sorcam bu aralar podcastlere merak saldim. Gecen ilk kez dinledim temizlik yaparken iyi geldi.
Özellikle takip ettiginiz bildiğiniz sayfalar var mı bu tip?
Uzun zamandir duyuyodum ama hic acip dinlememiştim guzelmis.
kolay gelsin minnoşumBen gideyim temizliğimi halledeyim.
Sonra ders spor derken akşam ederim zaten. Görüsürüz canlar
gündem yoğunmuş şiirimKolay gelsin Bebişimm
Bende çayımı bitirince biraz temizlik, alışveriş, yürüyüş vs birazda ders çalışır gelirim.
1. Hayır değil.
2. Dağlık yapı
3. Tarım ve sanayi, biraz da turizm
4. Hayır sahip değil
5. Evet, ismiyle anılan bir deniz canlısı var
6. Doğuya daha yakın
12. Şehir kelimesi barındırmıyor.
Aradaki sorular çok profeşınıl geldi balım, kendi coğrafi bilgimle cevaplayamadim
Emeğine 100 puan
Soru direkt bana olmayınca çok da üzerine atlamış olmayayım dedim balım ama cevaplar senin kölen olsun
Allahımmm ne de çalışkanGunaydin canlarim7 de kalktim butun evin isi bitti camasirlar yikandi , oglusun ogle yemegi hazir olmak uzere , bugun ne yenecegi planlandi , ölcu bildirimi alindi , gecmis yapildi ve geldimmmm
Teşekkür ederim Neşem ❤ Çok aminn, birlikte rast gitsin inşaallahİlk defa duydum kuzum
kolay gelsin minnoşum
gündem yoğunmuş şiirimİşlerin hep rast gitsin biriciğim Kolay gelsin
Allahımmm ne de çalışkanben sadece yürüyüş ve kahvaltı yapabildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?