70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İncim menün cok güzel ama sporun cook daha guzel gercekten harikasin hadi bakalim cumartesi bomba eksiler geliyo
Ayyyy enercim ne güzel birsürü bilgi var mesajinda ben bu mesaji favorilerime kaydedeyim alirken tekrar okurum
Valla kuzum sert mi yumusak mi seviyorum ben de bilmiyorum çünkü filtreyi ilk bu sene icmeye basladim o da bayagi cok almisiz yeni bitti colombian olan..
Sanirim hafifti benimki bayağı gerci ben kahveyi cok seviyorum belki de sert bana öyle geliyo
Bi ara findikli vanilyali da düşündüm bayagi övmusler yorumlarda ama. Sonra baktim zaten o sade olanlarin bile tadi farkliymis onlara kaydim sonra.

Bosna kahvesinin adi ne canım bu arada?

Tesekkur ettim söylediklerine bakiyim bu gece siparis vereyim

Adıyaman da olduğunu biliyorum,arkadaş vardı oralı.Hep hayalim hortum takıp yıkamak
Bahçeli evde büyüdüğüm için,o bahçeyi yıkarken duyduğum huzur tarif edilemez

İnsallah balimm bende merak ediyorun

Adıyaman da olduğunu biliyorum,arkadaş vardı oralı.Hep hayalim hortum takıp yıkamak
Bahçeli evde büyüdüğüm için,o bahçeyi yıkarken duyduğum huzur tarif edilemez
Tam hayal ettiğim gibi yazdın Balım
Aynı kafayı yaşıyoruz Negoo m

Nasıl ya daha yeni geldin İstanbul a
İstanbul buluşması yapacaktık hep birlikte

Hayırlısı olsun çiçeğim

Üzüldüm ne yalan söyleyeyim
Evet bize de büyük sürpriz oldu.
Bende üzülüyorum da benimki pek mutlu, İstanbul'u sevemedi maalesef(trafik)

Aminn balım, sağolasın

Oluyor canim ama ev sahibinin bİim balkondan topluyorlar zaten ama annemlerin avakadi bahcesi var sıkinti yok yani1
Çok şanslısın balım bol bol avokado yersin
Çok şükür canım toplantı toplantı geziyorum İlk hafta bir geçse daha rahat edeceğim
Kolay gelsin Aslım Nerde hareket orada bereket diyelim biz
Civcivim benim canımı bile çektirdin
Bana hepsinin aroması yakın geliyor çok büyük farklar yok çok az farkediyor bana kalırsa türden çok marka önemli kahvede balım

Sağ ol canım henüz tam yoğunluğum bitmedi sende özlettin kendini

Teşekkür ederim bal Leylam Bu akşam 2.sınıf öğretmenleriyle toplantı yaptık. Nasıl güzel, nasıl verimli bir toplantı oldu. İnsanın yaşı geçse de içindeki o öğretme aşkının geçmemesini görmek beni çok mutlu etti.

Tam olarak bu oluyor Bebişim. Bunu içirdiklerimden beğenmeyen olmadı
Yoğun tadı var ama rahatsız eden o acılık olmuyor
Bir ara Alman ve İsveç markalarını araştırabiliriz.Olumlu şeyler okumuştum.

Anladığım kadarıyla bu kahve işi de parfüm işi gibi bebişim. Kimisi var içerken ne şekilde bir kahve olduğunu hatta resmen başından geçen işlemleri, cinsini, karışımını, aromalarını vs sayabiliyor.
Nasıl bir nirvanaysa artık
Damak tadının gelişmesiyle ilgili galiba.
Daha oralara gelemedik biz, gayet amatörce çabalar işte

Eklentiler

• 20210217_201807.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 27

Kizlar siparis verdik demin. Latin amerika setinin deneme paketi her birinden yüzer gram var colombia brezilya costa rika falan filan.. deneyelim bakalim yorumlar cok iyiydi size de aktaririm tecrübelerimi

Kuşum bu arada bosna kahvesine ayrintili olmasa da baktim bulamadim sen de demissin zaten bulmasi zor diye..
Ama bi daha bi arastircam. Sen begendiysen ben de begenirim muhtemelen diye düşünüyorum

Kuşum bu arada bosna kahvesine ayrintili olmasa da baktim bulamadim sen de demissin zaten bulmasi zor diye..
Ama bi daha bi arastircam. Sen begendiysen ben de begenirim muhtemelen diye düşünüyorum
Olmazsa bulunabilir şeylere yönelelim Bebeğim
Bende alacağım yakında, bir araştırayım bakayım. Kim önce denerse yorumlarız.

Çok şükür kuzum geldik evimize, insanın evi gibisi yok
Boncuğum neredeyse bir kez daha gidip gelene kadar duracaktı bu alıntılar

İyi ki geldin hoşgeldin tekrardan
Balım bu menün çok güzel, sporun çok güzel
Kırbaç deyince aklıma çok muziplikler geliyor
enerji_kusagi canım enerjim güzel enerjim nerelerdesin sizin oralarda da çok kar var mı sen bana göre karşıdasın sanırım
Güzelliğim ❤ cevap biraz erken oldu ama kar bugün bize veda etti sanki
Gayet güzel yağdı buraya.
Çocukların kardan adam yapmalarını izledim camdan, adamlar da olmasaydı yanlarına inip oynamayı bile düşündüm

Karşı dediğin neresi Balım, şuan Avrupa Yakasındayım. Sefaköy'ün bitişindeyim.
Afiyet olsun Civcivim menünde sporunda senin gibi çok güzel
Çikileta göremiyorum bugünlerde
Anladımm, sen gözü karartın artık
Başarılar kararlı Bebişim
Canımın içi yeşilsever, yoğurtsever Balım, menün ve su çok güzel olmuş,afiyet şifa olsun
Leblebiyi ekmek yerine planlı mı düşünmüştün?
Balım bu menü benim olsundu Simit, balık, çiğ köfte, mantar...
Bayağı midem gurulduyor şuan açlıktan
Işık hızıyla yazıp yatmalıyım yoksa
Yaaa kırbaç diyince aslında hep aklıma su filmlerde ki fantezİ kırbacı geliyor bide yAzarken ona gülüyorum adamın aoy ismi de töbe yrbbim

Ben if gibi bisey yaptigim icin kilo verirken aksamlari hep acikirim canim yani aslinda güzel bisey bu sabah polar kiyafetlerimle tartilmama ragmen eksi gördum bile
Bi kere basardim yine basarcam
Tebrik ederim Bebişimmm
Sonunda beklediğim Civciv kararlılığı gelmişşş
Şuan açlık fena vurdu, aklımda sardığın sarmalar, geçenki trileçe, akşamki kuru dolmalar dönüyor
Aha bu sefer uygun şarkıyı da buldum

"Ne luzumu vardı yanlış yapmanın
Bir yemekle insan hiç doymaz canım
Sen sevmeyi bilmiyorsun deli deli
Ondan kaybediyorsun beni beni
Bu filmin sonu hüsran belli belli"

Bir kaza çıkmadan acil yatayım

Ayy ben bu sarkiyi bilmiyorum kim söylüyo kız güzelmis
Evet ben de bi kaza cikmadan yattim iyi oldu cok aciktim yine
Ya kiyamam idealimize ulasalim bi dilim trilece hediyem olsun sana kargoyla gönderirim

benimde

Gunaydin ballar bugun müthis bir sırt agrisiyla uyandim kibirdayamiyorum
Çok çok geçmiş olsun canım
biricik şiirim, evet yine doğru düşünmüşsün kahvaltıda ekmek tüketmediğim için kuruyemiş yediğim doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…