- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
İncim menün cok güzel ama sporun cook daha guzel gercekten harikasin hadi bakalim cumartesi bomba eksiler geliyoMenum ballarimm
Sabah 2 bardak su
Kahvalti 09.30
1 yesil biber
Salatalik 3 zeytin
2 catal sucuklu yumurta
1 dilim peynir
Ara turk kahvesi
Ogle 14.00
1 kase tavuk corbasi bol acili
Ara
Yarim elma 10 badem yesil cay
Aksam 19.30
5 tane firinda karnabahar koftesi
Yarim.kase yogurt
Spor
30 dk lesli boosted
23 dk bakin 3 de var lesli
5 dk egzersiz ama bittim
250 ip atlama
1.5 lt su soguktan icemiyorum yaa
Yatana kadar 1 lt yi zorliycam ama
Ayyyy enercim ne güzel birsürü bilgi var mesajinda ben bu mesaji favorilerime kaydedeyim alirken tekrar okurumBebişim Tchibo'nun kahvesini içiyordum önceden, o çok iyiydi.
Kahve dünyasını sevmemiştim hiç.
Şuan Bosnova'dan gelen bir kahve içiyorum, çok beğendim ama buralarda da bulunmuyor galiba. O da bitmek üzere
Onu bazen süzmüyorum bile, içince dibinde kalan telveden biraz yemek bile hoşuma gidiyor.
Geçenlerde şok ta Jacobs'un gördüm. Cesaret edip denemedim hiç.
100 gr 25.95 TL idi. Kilosu 260 geliyor ?
Birde sen yumuşak içim mi, orta sert mi, sert mi seviyorsun kahveyi?
Bi milyon değişik şekli varmış bu kahvenin de.
Adıyaman da olduğunu biliyorum,arkadaş vardı oralı.Hep hayalim hortum takıp yıkamakBoncuğum Bingöl'lülerin mi ne meşhur ev yıkamaları varmış, duydun mu hiç
Evin eşyaları ayda bir gibi bir köşeye yığıp evin içini falan bildiğin su işe yıkıyorlarmış.
Şaşırdım ilk duyduğumda ama çok mantıklı geliyor bazen
Yerler granit, seramik vs olacak çekeceksin hortumu, Allah ne verdiyse kökten temizlik
Bunu konu hakkındaNego m ne düşünüyor acaba
İnsallah balimm bende merak ediyorunİncim menün cok güzel ama sporun cook daha guzel gercekten harikasin hadi bakalim cumartesi bomba eksiler geliyo
Ayyyy enercim ne güzel birsürü bilgi var mesajinda ben bu mesaji favorilerime kaydedeyim alirken tekrar okurum
Valla kuzum sert mi yumusak mi seviyorum ben de bilmiyorum çünkü filtreyi ilk bu sene icmeye basladim o da bayagi cok almisiz yeni bitti colombian olan..
Sanirim hafifti benimki bayağıgerci ben kahveyi cok seviyorum belki de sert bana öyle geliyo
Bi ara findikli vanilyali da düşündüm bayagi övmusler yorumlarda ama. Sonra baktim zaten o sade olanlarin bile tadi farkliymis onlara kaydim sonra.
Bosna kahvesinin adi ne canım bu arada?
Tesekkur ettim söylediklerine bakiyim bu gece siparis vereyim
Tam hayal ettiğim gibi yazdın BalımAdıyaman da olduğunu biliyorum,arkadaş vardı oralı.Hep hayalim hortum takıp yıkamak
Bahçeli evde büyüdüğüm için,o bahçeyi yıkarken duyduğum huzur tarif edilemez
Evet bize de büyük sürpriz oldu.Nasıl yadaha yeni geldin İstanbul a
İstanbul buluşması yapacaktık hep birlikte
Hayırlısı olsun çiçeğim
Üzüldüm ne yalan söyleyeyim
Çok şanslısın balım bol bol avokado yersinOluyor canim ama ev sahibinin bİim balkondan topluyorlar zatenama annemlerin avakadi bahcesi var sıkinti yok yani1
Kolay gelsin AslımÇok şükür canım toplantı toplantı geziyorumİlk hafta bir geçse daha rahat edeceğim
Civcivim benim canımı bile çektirdinEn biriciginim dimi ama enn en
Sen de benim en fistigimsin yeşil yeşil hem dışın güzel hem için ayri ayri hic kötü özelliğin yok gibi adeta bi kabuksuz siirt fistigisin
Markete gidince bi fistik aliyim bu ara cok gözümün önüne geliyo
Bana hepsinin aroması yakın geliyor çok büyük farklar yok çok az farkediyor bana kalırsa türden çok marka önemli kahvede balımValla sorma enercim
Bu arada filtre kahve iceniniz var mi degisik denemek istiyorum ama. Colombian ictim. Endonezya mi biseyler biseyler var hepsinin tadi farkliymis
Bilen varsa tavsiye versin bana.
Samdan da benimkinden iciyomus ondan ona soramiyorum
Sağ ol canım henüz tam yoğunluğum bitmedi sende özlettin kendiniHamdolsun canım,sen nasılsın?
Ah teşekkür ederim canım,ne güzel bir mesaj böylebende mesajına çok sevindim
Telefonu azaltınca,mesaj yazmayı bırakınca epey düzeldi boynum:)
Sen nasılsın,işlerin yoğunluğu azaldı mı?
Ahh ekibe ne hacet ben tek gelirdim yardıma
Teşekkür ederim bal LeylamÇok şanslısın balım bol bol avokado yersin
Kolay gelsin AslımNerde hareket orada bereket diyelim biz
Civcivim benim canımı bile çektirdin
Bana hepsinin aroması yakın geliyor çok büyük farklar yok çok az farkediyor bana kalırsa türden çok marka önemli kahvede balım
Tam olarak bu oluyor Bebişim. Bunu içirdiklerimden beğenmeyen olmadıİncim menün cok güzel ama sporun cook daha guzel gercekten harikasin hadi bakalim cumartesi bomba eksiler geliyo
Ayyyy enercim ne güzel birsürü bilgi var mesajinda ben bu mesaji favorilerime kaydedeyim alirken tekrar okurum
Valla kuzum sert mi yumusak mi seviyorum ben de bilmiyorum çünkü filtreyi ilk bu sene icmeye basladim o da bayagi cok almisiz yeni bitti colombian olan..
Sanirim hafifti benimki bayağıgerci ben kahveyi cok seviyorum belki de sert bana öyle geliyo
Bi ara findikli vanilyali da düşündüm bayagi övmusler yorumlarda ama. Sonra baktim zaten o sade olanlarin bile tadi farkliymis onlara kaydim sonra.
Bosna kahvesinin adi ne canım bu arada?
Tesekkur ettim söylediklerine bakiyim bu gece siparis vereyim
Çok şanslısın balım bol bol avokado yersin
Kolay gelsin AslımNerde hareket orada bereket diyelim biz
Civcivim benim canımı bile çektirdin
Bana hepsinin aroması yakın geliyor çok büyük farklar yok çok az farkediyor bana kalırsa türden çok marka önemli kahvede balım
Kizlar siparis verdik demin. Latin amerika setinin deneme paketi her birinden yüzer gram var colombia brezilya costa rika falan filan.. deneyelim bakalim yorumlar cok iyiydi size de aktaririm tecrübelerimiTam olarak bu oluyor Bebişim. Bunu içirdiklerimden beğenmeyen olmadı
Yoğun tadı var ama rahatsız eden o acılık olmuyor
Bir ara Alman ve İsveç markalarını araştırabiliriz.Olumlu şeyler okumuştum.
Anladığım kadarıyla bu kahve işi de parfüm işi gibi bebişim. Kimisi var içerken ne şekilde bir kahve olduğunu hatta resmen başından geçen işlemleri, cinsini, karışımını, aromalarını vs sayabiliyor.
Nasıl bir nirvanaysa artık
Damak tadının gelişmesiyle ilgili galiba.
Daha oralara gelemedik biz, gayet amatörce çabalar işte
Kuşum bu arada bosna kahvesine ayrintili olmasa da baktim bulamadim sen de demissin zaten bulmasi zor diye..Tam olarak bu oluyor Bebişim. Bunu içirdiklerimden beğenmeyen olmadı
Yoğun tadı var ama rahatsız eden o acılık olmuyor
Bir ara Alman ve İsveç markalarını araştırabiliriz.Olumlu şeyler okumuştum.
Anladığım kadarıyla bu kahve işi de parfüm işi gibi bebişim. Kimisi var içerken ne şekilde bir kahve olduğunu hatta resmen başından geçen işlemleri, cinsini, karışımını, aromalarını vs sayabiliyor.
Nasıl bir nirvanaysa artık
Damak tadının gelişmesiyle ilgili galiba.
Daha oralara gelemedik biz, gayet amatörce çabalar işte
Olmazsa bulunabilir şeylere yönelelim BebeğimKuşum bu arada bosna kahvesine ayrintili olmasa da baktim bulamadim sen de demissin zaten bulmasi zor diye..
Ama bi daha bi arastircam. Sen begendiysen ben de begenirim muhtemelen diye düşünüyorum
BoncuğumÇok şükür kuzum geldik evimize, insanın evi gibisi yok
Balımİyi akşamlar ballarım
Menüm
Sabah 1 bardak su
Kahvaltı 10.00
1 yumurta haslanmıs
1 dilim peynir
1 etimek tussuz
Roka ve maydanoz
Ara 12.00
Türk khvesi
Ögle
1 çilek 10 baadem
Akşam 19.30
3 kasık kabak yemeği
2 kasık bulgur pilavı
Bol yesillikli salata
Spor
30 dk lesli
15 dk kırbaç
200 ip atlama
2.5 lt su
Güzelliğim ❤ cevap biraz erken oldu ama kar bugün bize veda etti sankienerji_kusagi canım enerjim güzel enerjim nerelerdesin sizin oralarda da çok kar var mı sen bana göre karşıdasın sanırım
Afiyet olsun Civcivim16 Şubat Menüm
Sabah 08.00 2 kasik haslanmis yumurta salatasi 2 cherry domates yarim biber yarim dilim ekmek 1 dilim peynir
Ara 09.30 sütlü kahve+ 4 tane islattigim kuru erik
Öğlen 12.30 1 kuru patlican 1 kuru biber dolması 2 kasik yogurt(bizim dolmalar bayagi kucuk oluyo 1 tatli kasigi kadar boyutu minicik yani iki tanesi 1 tane normal dolma bile etmez)
Ara 15.00 1 kasik meyve parcacikli yulaf 1 su bardagi süt karisimi
Akşam 17.30 4 kasik barbunya yemeği 1 kase salata
*Spor;
30 dk leslie 5 mil
150 ip atlama
15 dk pilates(bant ve cemberle)
*Su; 2 litre
Canımın içiBallar12.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 3 biber, 1 elma, 1 avuç beyaz leblebi
Bugün Ne Yedim?
15.30 2 dilim ayva
18.00 1 kase tarhana çorbası, 6 yk yeşil mercimek yemeği, 5 yk yoğurt, 2 gün kurusu kayısı
3 litre su
BalımBallarım menüm
Sbah 2 bardak su
Kahvaltı 09.00
Yarım simit
1 dilim peynir
Mantar 2 catal
Ara türk khvesi
Ögle 13.30
4 tane çiğ köfte marul
Ara yeşil çay
Akşam 19.00
2 tane küçük balık
Salata
Spor ypamadım annemdeydim
Su 1.5 lt
Yaaa kırbaç diyince aslında hep aklıma su filmlerde ki fantezİ kırbacı geliyor bide yAzarken ona gülüyorumadamın aoy ismi de töbe yrbbim
Tebrik ederim BebişimmmBen if gibi bisey yaptigim icin kilo verirken aksamlari hep acikirim canimyani aslinda güzel bisey bu sabah polar kiyafetlerimle tartilmama ragmen eksi gördum bile
Bi kere basardim yine basarcam
Ayy ben bu sarkiyi bilmiyorum kim söylüyo kız güzelmisTebrik ederim Bebişimmm
Sonunda beklediğim Civciv kararlılığı gelmişşş
Şuan açlık fena vurdu, aklımda sardığın sarmalar, geçenki trileçe, akşamki kuru dolmalar dönüyor
Aha bu sefer uygun şarkıyı da buldum
"Ne luzumu vardı yanlış yapmanın
Bir yemekle insan hiç doymaz canım
Sen sevmeyi bilmiyorsun deli deli
Ondan kaybediyorsun beni beni
Bu filmin sonu hüsran belli belli"
Bir kaza çıkmadan acil yatayım
Boncuğumneredeyse bir kez daha gidip gelene kadar duracaktı bu alıntılar
İyi ki geldin hoşgeldin tekrardan
Balımbu menün çok güzel, sporun çok güzel
Kırbaç deyince aklıma çok muziplikler geliyor
Güzelliğim ❤ cevap biraz erken oldu ama kar bugün bize veda etti sanki
Gayet güzel yağdı buraya.
Çocukların kardan adam yapmalarını izledim camdan, adamlar da olmasaydı yanlarına inip oynamayı bile düşündüm
Karşı dediğin neresi Balım, şuan Avrupa Yakasındayım. Sefaköy'ün bitişindeyim.
Afiyet olsun Civcivimmenünde sporunda senin gibi çok güzel
Çikileta göremiyorum bugünlerde
Anladımm, sen gözü karartın artık
Başarılar kararlı Bebişim
Canımın içiyeşilsever, yoğurtsever Balım, menün ve su çok güzel olmuş,afiyet şifa olsun
Leblebiyi ekmek yerine planlı mı düşünmüştün?
Balımbu menü benim olsundu Simit, balık, çiğ köfte, mantar...
Bayağı midem gurulduyor şuan açlıktan
Işık hızıyla yazıp yatmalıyım yoksa
Çok çok geçmiş olsun canımGunaydin ballarbugun müthis bir sırt agrisiyla uyandim kibirdayamiyorum
biricik şiirim, evet yine doğru düşünmüşsünBoncuğumneredeyse bir kez daha gidip gelene kadar duracaktı bu alıntılar
İyi ki geldin hoşgeldin tekrardan
Balımbu menün çok güzel, sporun çok güzel
Kırbaç deyince aklıma çok muziplikler geliyor
Güzelliğim ❤ cevap biraz erken oldu ama kar bugün bize veda etti sanki
Gayet güzel yağdı buraya.
Çocukların kardan adam yapmalarını izledim camdan, adamlar da olmasaydı yanlarına inip oynamayı bile düşündüm
Karşı dediğin neresi Balım, şuan Avrupa Yakasındayım. Sefaköy'ün bitişindeyim.
Afiyet olsun Civcivimmenünde sporunda senin gibi çok güzel
Çikileta göremiyorum bugünlerde
Anladımm, sen gözü karartın artık
Başarılar kararlı Bebişim
Canımın içiyeşilsever, yoğurtsever Balım, menün ve su çok güzel olmuş,afiyet şifa olsun
Leblebiyi ekmek yerine planlı mı düşünmüştün?
Balımbu menü benim olsundu Simit, balık, çiğ köfte, mantar...
Bayağı midem gurulduyor şuan açlıktan
Işık hızıyla yazıp yatmalıyım yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?