Ohh pilavdan kurtulmussun bitanem çok sevindim.Evet esime de yapmamaya karar verdim demin de kararimi bildirdim yarin tavugun yanina pilav yok dedim o da memnun oldu tabi biz iki sisko olunca
Paylastir bacım ama ben senin seviyene istesem de yetisememyüksek lisansta tezimden aldim agzimin payini stresten kac kere acillik oldum hatirlamiyorum gerci benim hocam cok cileden cikariyodu beni de
Hic unutmuyorum savunmami 10 gün önceden hazirlayip gönderdim aksaklik cikmasin diye. Sen bi gün önce kontrol et bu olmamis de bana birsürü düzeltme ver. Bide moralimi bozdu sanki ben son güne biraktimsabaha kadar aglaya aglaya düzelttim uykusuz girdim savunmaya şiş gözlerle. Allahim yarabbim hep bana denk geliyo bu hocalar herhalde gecen de bi anı anlatmistim niye üzüyo bunlar beni bak efkarlandim yesilcay demliyim de içiyim bari
Senin de icini kararttm gibi oldu ama bence bu sana koymaz sen nelerini görmussundur songülüm bu hicbiseydir yaninda eminim
İkizlerde değilim canım, iki gün gittim oraya.İyi geceler
İkizler uyandırmadan azcik uyu
Kuzum hocam satır satır okumaz ama jüride 5 kişi olacaklar, elbet biri okur. Onu da geçtim intihal programı ile tarama yapılıyor. Şaka bir yana Benim için elinizden geleni yapacağınıza eminim canım, sizden tek beklentim bu süreçte manevi desteğiniz ve anlayışınız. Hemen bitirip kurtulayım.Süpersin pilav yememene çok saygı duydum
Bizden de selamlar Aslım kardeşineKavuşmanıza çok sevindim
Afiyet olsun
Maşallah canım teyzeye her daim mis kokar şanslı teyze kuzuları
Süper spor Civcivim
Sudem balım hatta bir filmde konusu vardı dayısından teyzesinden büyüktü yeğenisende onlardandansın demek ki annene ve ablana sağlık en küçük çocuklarda olabiliyor öyle durumlar
Ben yazarım paylaştırırsan balımSatır satır okumuyordur vereceğin kişi değil mi
Enerji balım ve Sudem balıma soralım kesin biliyordur onlar
Masallah insallah hep boyle hocalarla karşılaş canim❤Ohh pilavdan kurtulmussun bitanem çok sevindim.
Kuzum senin yüksek lisansta sorun hocandaydi, ne demek öyle seviye falan. Kadının bence delinin tekiydiçok şükür bitirdin de kurtuldun
Allah var benim lisans, yüksek lisans ve doktora tez hocalarımin hepsi şeker gibiydi, hiçbiri tek bir sorun bile yaratmadı bana. Hep motive edip desteklediler, bana her zaman sonsuz guvendiklerini falan belirttiler. Bu konuda çok şanslıydım, karşıma hep iyi insanlar çıkardı Allah.
İkizlerde değilim canım, iki gün gittim oraya.
Kuzum hocam satır satır okumaz ama jüride 5 kişi olacaklar, elbet biri okur. Onu da geçtim intihal programı ile tarama yapılıyor. Şaka bir yana Benim için elinizden geleni yapacağınıza eminim canım, sizden tek beklentim bu süreçte manevi desteğiniz ve anlayışınız. Hemen bitirip kurtulayım.
GünaydınKizcelerim günaydın,
dün kanal tedavisi yaptırdım, öğleden sonra ağrım çok oldu, uyudum. Akşam 8 de kalkmışımhala hafiften sızlıyor ama nispeten iyiyim.
Yazmayı unutmusum, sporlarımı ekliyorum.
12.02 Leslie boosted Walk, 24 dk dan sonra Timur sayesinde devam edemedim.
GünaydınGünaydın bal arıları
Geçmiş olsun HayrişimKizcelerim günaydın,
dün kanal tedavisi yaptırdım, öğleden sonra ağrım çok oldu, uyudum. Akşam 8 de kalkmışımhala hafiften sızlıyor ama nispeten iyiyim.
Yazmayı unutmusum, sporlarımı ekliyorum.
12.02 Leslie boosted Walk, 24 dk dan sonra Timur sayesinde devam edemedim.
İnşallah kara falan takilmadan hayirlisiyla varsın canımBallarım, kardeşim bugün gitti. Bir kaç gün daha kalma niyeti vardı ama kar haberleri gözünü korkutunca gitmek zorunda kaldı. Artık sizlerleyim
Çok şükür iki saatte vardı minnoşum benimİnşallah kara falan takilmadan hayirlisiyla varsın canım
Bak bakkkkk menülere bak14 Şubat Menüm
Sabah 09.45 1 haslanmis yumurta cherry domates yarim biber 1 dilim peynir
Ara 11.00 türk kahvesi+yarim kivi 2 badem
Öğlen 14.30 2 kasik meyve parcali yulaf 1 bardaktan az süt karisimi
Ara 15.30 yarim elma yarim portakal
Akşam 17.30 1 kase çorba 2 tavuk kanat 1 bardak ayran
Spor; Leslie boosted 30 dk+ 5 dk pilates+5200 adım(leslie icinde)
Su; 2 litre
Utandiriyosun hemsehrimBak bakkkkk menülere bakHay maşallahhhhh, nazar değmez inşallahhh
Ay annem ve anneannem de bize çok yaptırırdı bunuUtandiriyosun hemsehrim
Arkami kasidim tamam bisey olmaz artık
Cok güzel menü aslim afiyet olsunBallarımmmm
Bugün Ne Yedim ?
12.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 3 biber, 5 badem, 5 Antep fıstığı, 1 elma
15.00 küçük bir muz
17.30 8 yk ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt
Su, şuan 2 litre yatana kadar 3 litre olur.
Ya yirimmmmmCok güzel menü aslim afiyet olsun
Hemsehriler birbirini övüyo gibi oldu amagercekten guzel menu
Olmaz bunun vebalini ben alamam sonra yarin arti gelirsinYa yirimmmmmtatlı niyetine
Olmaz bunun vebalini ben alamam sonra yarin arti gelirsin
Afiyet olsun canim menü cok güzelİyi aksamlat ballarım gününüz nasıl gecti
Menüm
Sabah 1 bardak su
Kahvaltı 09.00
Omlet
1 yeşil bibr
1 diliim peynir
2 bardk çy şekersiz
Ögle14.00
2 çilek
1 dilim ekmek 1 parca peynir 2 dilim domates
Ara tütk kahvesi 10 tane badem
Akşam
3 tane fırın naget
Yarım cay bardagı portakal suyu
Spor
30 dk cardio ve zumba
7000 adım
Temizlik
Su 2 lt 3 olur
Aynen canım bu hafta baya hreketliydiAfiyet olsun canim menü cok güzelspor da cok iyi bayagi hareketli bi gün olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?