- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
Kaç sayfa yapmış onlar canım, biz 2026ya kalmadan rekor kırarız inşallahBaktım şimdi 2015 de açılan sayfa en çok
2026 da da rekor bizim olur
Allah bağışlasın canım, çok minnak oluyorlarİyi geceler balım buarada benim yegenim de premtüre 6.5 aylık dogdu 1 kiloydu suan 1.5 yasında pamuğum
Voooov adimlara gel heleBallarımmm
İyi Geceler
bugün de sadece adım attım. Leslie ye başladım geri durdurdum, nedense içimden yapmak gelmedi. Onun yerine bol bol yerimde adım attım. Uzun zamandır plank duruşu yapmamıştım onu deneyim dedim, performansım düşmüş25 sn zor durabildim. Her gün yapmam gerekenlere ekledim plank i de. Siz neler yaptınız ? Ben bir de yeni bir Güney Kore dizisine başladım. Kardeşim gidince kendimi ona verdim. Vermemek için sık sık buraya da geldim ama
Eki Görüntüle 2783276
İnşallahKaç sayfa yapmış onlar canım, biz 2026ya kalmadan rekor kırarız inşallah
Allah bağışlasın canım, çok minnak oluyorlar
Alkış diyorum bunaSen , ben, o
başta sen gelir. Çünkü ben diye bir şey yok sen olmadıkça. Ve her ben, benliğini senle anlar.
Geçmiş olsun canım, inşallah daha iyisindir artıkKizcelerim günaydın,
dün kanal tedavisi yaptırdım, öğleden sonra ağrım çok oldu, uyudum. Akşam 8 de kalkmışımhala hafiften sızlıyor ama nispeten iyiyim.
Yazmayı unutmusum, sporlarımı ekliyorum.
12.02 Leslie boosted Walk, 24 dk dan sonra Timur sayesinde devam edemedim.
Birkaç gün içinde başlarım canım teze, sana da yazarımMasallah insallah hep boyle hocalarla karşılaş canim❤
Tezin basina oturmaya giderken beni de etiketle de ben de ders calismaya gideyim itici bi güc olsun bu aralar cok saldim
Allah kavuştursun balımBallarım, kardeşim bugün gitti. Bir kaç gün daha kalma niyeti vardı ama kar haberleri gözünü korkutunca gitmek zorunda kaldı. Artık sizlerleyim
Şeker komasına da girebilir gibi geldi banaOlmaz bunun vebalini ben alamam sonra yarin arti gelirsin
Adımların çok güzel canım. Benim.bugun annemlerde son günümdü, öğlenden beri sarma sardım, kek, iki çeşit tatlı kurabiye, bir çeşit tuzlu kurabiye, 1 tepsi kalem böreği, 2 tepsi poğaça, Etimek tatlısı yaptım. Annem buzluğa atsın diye tüm bunlar, kendisi pek yapamıyor bu tarz şeyleri. Her şeyin sadece bir ısırık tadına baktım, acayip de yoruldum. Sabah da eve dönüş var artık çok şükür.Ballarımmm
İyi Geceler
bugün de sadece adım attım. Leslie ye başladım geri durdurdum, nedense içimden yapmak gelmedi. Onun yerine bol bol yerimde adım attım. Uzun zamandır plank duruşu yapmamıştım onu deneyim dedim, performansım düşmüş25 sn zor durabildim. Her gün yapmam gerekenlere ekledim plank i de. Siz neler yaptınız ? Ben bir de yeni bir Güney Kore dizisine başladım. Kardeşim gidince kendimi ona verdim. Vermemek için sık sık buraya da geldim ama
Eki Görüntüle 2783276
K her neyse bizden çok ilerde oldukları kesinVoooov adimlara gel hele
İyi yapmışsın plank işini
Ben kayda değer birşey yapmadım Aslım
Yemek ,çay ,dizi
İnşallah
Sayfa değil de k diye geçiyor bizimki 2 k galiba onlar 45 k olmalı
Hayırlı evlatAlkış diyorum buna
Geçmiş olsun canım, inşallah daha iyisindir artık
Birkaç gün içinde başlarım canım teze, sana da yazarım
Allah kavuştursun balım
Şeker komasına da girebilir gibi geldi bana
Adımların çok güzel canım. Benim.bugun annemlerde son günümdü, öğlenden beri sarma sardım, kek, iki çeşit tatlı kurabiye, bir çeşit tuzlu kurabiye, 1 tepsi kalem böreği, 2 tepsi poğaça, Etimek tatlısı yaptım. Annem buzluğa atsın diye tüm bunlar, kendisi pek yapamıyor bu tarz şeyleri. Her şeyin sadece bir ısırık tadına baktım, acayip de yoruldum. Sabah da eve dönüş var artık çok şükür.
K her neyse bizden çok ilerde oldukları kesin
Baya yorulmuşsunKızlar gelmemle gitmem bir oldu biliyorum ama sabah erkenden kalkıp yola çıkacağız. Uyuyup dinlensem iyi olacak. Hepinizi çok öpüyorum iyi geceler
Aslim sporlar cok iyi öncelikle.Ballarımmm
İyi Geceler
Eki Görüntüle 2783276
Hayirli yolculuklar canim varinca haber ver dikkatli gidin❤Kızlar gelmemle gitmem bir oldu biliyorum ama sabah erkenden kalkıp yola çıkacağız. Uyuyup dinlensem iyi olacak. Hepinizi çok öpüyorum iyi geceler
Sağol canım çıktık yola çok şükür, yarım saat falan oldu. Eve gidince de haber veririm inşallah.Hayırlı evlat
Maşallah
Ne güzel yapmışsın
Sayfa sayısı na tam bakmadım istersen bakarım
Ama sayfa ilerledikçe k da ilerliyor işte
Baya yorulmuşsun
Şimdiden iyi yolculuklar Songül um
Sağ salim evine var inşallah
Haber et eve gidince merakta bırakma
Ne kadar suruyodu canim? İnsallah hemen varırsınızGünaydın ballarbiz yola çıktık yarım saat oldu. İnternet bazen kopuyor ama bakarım size arada.
Tamam canım haber vereceğim, hava güzel şimdilik buralarda. İnşallah hep böyle olur.Aslim sporlar cok iyi öncelikle.
Ben de napiyim uslu uslu yesilcayim yudumlayip dizi izledim
Bu arada bi dizi tavsiye edeyim cookk begendim adi sinner.
Hayirli yolculuklar canim varinca haber ver dikkatli gidin❤
Günaydın balımGünaydın kızlar
Şu 68leri artık terk edelim mi civcivimKontrol Tartısı
Cumartesi: 68.6
Pazartesi: 68.4
Fark: 200 gr
İnşallah canimTamam canım haber vereceğim, hava güzel şimdilik buralarda. İnşallah hep böyle olur.
Günaydın balım
Şu 68leri artık terk edelim mi civcivim
Teşekkür ederim Songül Balım, ellerine sağlık ne güzel şeyler yapmışsın anneciğine. İyi yolculuklar balım, hayırlısıyla evinize varın, bizi habersiz bırakma e mi ?Alkış diyorum buna
Geçmiş olsun canım, inşallah daha iyisindir artık
Birkaç gün içinde başlarım canım teze, sana da yazarım
Allah kavuştursun balım
Şeker komasına da girebilir gibi geldi bana
Adımların çok güzel canım. Benim.bugun annemlerde son günümdü, öğlenden beri sarma sardım, kek, iki çeşit tatlı kurabiye, bir çeşit tuzlu kurabiye, 1 tepsi kalem böreği, 2 tepsi poğaça, Etimek tatlısı yaptım. Annem buzluğa atsın diye tüm bunlar, kendisi pek yapamıyor bu tarz şeyleri. Her şeyin sadece bir ısırık tadına baktım, acayip de yoruldum. Sabah da eve dönüş var artık çok şükür.
K her neyse bizden çok ilerde oldukları kesin
Not aldım minnoşum, teşekkür ederim.Aslim sporlar cok iyi öncelikle.
Ben de napiyim uslu uslu yesilcayim yudumlayip dizi izledim
Bu arada bi dizi tavsiye edeyim cookk begendim adi sinner.
Hayirli yolculuklar canim varinca haber ver dikkatli gidin❤
Rica ederim canim❤Not aldım minnoşum, teşekkür ederim.
Minnoşum “oh my Venüs” izle. Hem bize çok uygun, hem de çok eğlenceliasliogretmen hemsehrim senin izledigin dizinin adi ne benim de aklımda olsun spor yaparken bakarim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?