Bu hafta rahatım evden çalışmıştım çok yoğun olmadı bazen zor işler oluyor laptopta yapması normal bilgisayara göre zor oluyor balım hata çıkınca çok zorlanıyorumYat balım
Hafta sonu da eve iş getirdin mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta rahatım evden çalışmıştım çok yoğun olmadı bazen zor işler oluyor laptopta yapması normal bilgisayara göre zor oluyor balım hata çıkınca çok zorlanıyorumYat balım
Hafta sonu da eve iş getirdin mı?
Sen diyete başlayalı baya bir verdin İncim daha da verirsin yeterki kararlı ol hiç bozmaSpor da yapınca kim durdurabilir ki seni
![]()
BalımBu hafta rahatım evden çalışmıştım çok yoğun olmadı bazen zor işler oluyor laptopta yapması normal bilgisayara göre zor oluyor balım hata çıkınca çok zorlanıyorum
Civcivim o dediğin çikolata etkisini bende yaşıyorum diyetteyken 1 kare bile yesem kilo vermem ya duruyor yada çok azalıyordu
Canim ben hicbi zaman ne cikolatayi ne hamur isini tamamen birakmadim. 12 kilo verdiğim dönem kahvaltımda kizartma da yedim haslanmis yumurta da..ama hic durmadi kilom(58e kadar). Nedeni dengelemem ve sporla fazlasiyla yakmamdi. Mesela kizartma yediysem de 1 2 kasik cok az yiyodum. Benim icin böylesi sürdürülebilir malum türkiyede yaşıyoruz bazlamasi kebabi baklavalari meshur sürekli kacamiyoruz bunlardanGider İncim mesala geçen hafta gözleme yemiştin ondan olabilir haftada bir yesen bile aynı etki oluyor civcivimle konuştuğumuz çikolata gibi kilo vermeyi engelliyor İncim sıfır kaçamak ilerlemek o nedenle bizim gibi olanlar için daha mantıklı hale geliyor![]()
Ben, Sen, OGünaydın fıstıklar ve fıstık olmak isteyenler
![]()
Hani paspasınGünaydın Ballarım Bademlerim![]()
Olmaz mı tavsan kani hem deBen, Sen, O
Biz, Siz, Onlar
Ellerine sağlık
Çay var mı çay Bebişim![]()
Afiyet olsun canim menü de adımlar da güzel❤13 Şubat Menüm
11:00
1 duble Türk Kahvesi
5 adet kuru kırmızı üzüm
13:00
2 yumurta, biraz karışık peynir, 1 yk tereyağ ile omlet
1 dilim yulaflı keten tohumlu ekmek
Maydanoz, domates
Ara
Yarım portakal
Yarım greyfurt
Çeyrek hurma
20:00
1 ızgara Uskumru
1 kase salata
Su 2 lt
Çaylar 6-7 fincan şekersiz
Spor: 7381 adım
Sen , ben, oBen, Sen, O
Biz, Siz, Onlar
Ellerine sağlık
Çay var mı çay Bebişim![]()
Buyrun benimGünaydın fıstıklar ve fıstık olmak isteyenler
![]()
Günaydın çiçeğimGünaydın Ballarım Bademlerim![]()
Bunlar ne güzel hem doyurucu hem keyifli bir menü13 Şubat Menüm
11:00
1 duble Türk Kahvesi
5 adet kuru kırmızı üzüm
13:00
2 yumurta, biraz karışık peynir, 1 yk tereyağ ile omlet
1 dilim yulaflı keten tohumlu ekmek
Maydanoz, domates
Ara
Yarım portakal
Yarım greyfurt
Çeyrek hurma
20:00
1 ızgara Uskumru
1 kase salata
Su 2 lt
Çaylar 6-7 fincan şekersiz
Spor: 7381 adım
VoooovSen , ben, o
başta sen gelir. Çünkü ben diye bir şey yok sen olmadıkça. Ve her ben, benliğini senle anlar.![]()
Gecmis olsun canim ❤ sporlarin cok güzelKizcelerim günaydın,
dün kanal tedavisi yaptırdım, öğleden sonra ağrım çok oldu, uyudum. Akşam 8 de kalkmışımhala hafiften sızlıyor ama nispeten iyiyim.
Yazmayı unutmusum, sporlarımı ekliyorum.
12.02 Leslie boosted Walk, 24 dk dan sonra Timur sayesinde devam edemedim.