70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Tesekkürler canım

Sudem balım tebrik ederim korumak vermek kadar zor bende verdim sayılmaz koruyorum daha çok
asliogretmen tebrik ederim son haftalarda çok iyi gidiyorsun

Balım benim sen vücudunu çok iyi tanıyorsun benim hiç o kadar oynama olmuyor 200-300 gram arasında dönüp duruyorum
Leyla belki de sen hep dengeli beslendiğin için opsiyon az

ben Kh var ve yok olarak yaptığım için

Bende ya hep ya hiç Kh az yiyip kenara çekilmiyorum o yüzden hafta içi tüketmeyince kafam da beynim de rahat

Sudem balım tebrik ederim korumak vermek kadar zor bende verdim sayılmaz koruyorum daha çok
asliogretmen tebrik ederim son haftalarda çok iyi gidiyorsun
Seninle haftada yüz gram hedefimiz vardı ben bir hesaplayım hemen sen korumaya 30 Kasım da 53.1 ile mi geçtin?

Öyle hatırlıyorum

Yürüyen tüm arkadaşlarımı tebrik ederim
asliogretmen seni ayakta alkışlıyorum süper performans

Leyla belki de sen hep dengeli beslendiğin için opsiyon az

ben Kh var ve yok olarak yaptığım için

Bende ya hep ya hiç Kh az yiyip kenara çekilmiyorum o yüzden hafta içi tüketmeyince kafam da beynim de rahat
Bende yiyorum bazen sadece dikkat etmeye çalışıyorum gayet güzel başarıyorsun önemli olan denge kurabilmemiz

Seninle haftada yüz gram hedefimiz vardı ben bir hesaplayım hemen sen korumaya 30 Kasım da 53.1 ile mi geçtin?

Öyle hatırlıyorum
Balım ben balık hafızalı bir akrebim İnan kaçla hatırlamıyorum ama öyle birşeylerdi kesin

Pilav makarna tatlılar hamurişi yemiyorum. Yahu yemiyorumda neden gitmiyor bu kilolar bende anlamadım. Ya bryaz ekmegi agzıma bile sürmüyorum.

Pilav makarna tatlılar hamurişi yemiyorum. Yahu yemiyorumda neden gitmiyor bu kilolar bende anlamadım. Ya bryaz ekmegi agzıma bile sürmüyorum.
Gider İncim mesala geçen hafta gözleme yemiştin ondan olabilir haftada bir yesen bile aynı etki oluyor civcivimle konuştuğumuz çikolata gibi kilo vermeyi engelliyor İncim sıfır kaçamak ilerlemek o nedenle bizim gibi olanlar için daha mantıklı hale geliyor

Çok mantıklı canımmm kilolarım beni bırakmak istemiyor gliba

Yürüyen tüm arkadaşlarımı tebrik ederim
asliogretmen seni ayakta alkışlıyorum süper performans
Balım
Havalar iyice ısınsın daha güzelini yapalım
100.000 yapamadık yasaklardi derken .
Bende yiyorum bazen sadece dikkat etmeye çalışıyorum gayet güzel başarıyorsun önemli olan denge kurabilmemiz
Birbirimize destek ola ola balım
İyi geceler balım buarada benim yegenim de premtüre 6.5 aylık dogdu 1 kiloydu suan 1.5 yasında pamuğum
Allah bağışlasin İnci Neyseki büyümüş baya.
Balım ben balık hafızalı bir akrebim İnan kaçla hatırlamıyorum ama öyle birşeylerdi kesin
Tamam hemen sistem Sudem bir hesap kitap yapsın
Teşekkür ederiz balım emeğine çok güzeldi keyifle attım şu yasaklar kalksın adımları uçuralım
tebrik ederim ilk üçtesin
Sağol balım

Çok şükür canımm aminnn hepimizin evladını bagıslasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…