- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 158
- 33
Tesekkürler canımAfiyet olsun canım menü harika
Eşine de yapma balım yemesin
Biz bir araya gelince çocuklara durun oturun demekten sohbet mümkün olmuyor, keyfiniz bol olsun balım
Afiyet olsun canım, çok güzel menü, balık muhteşem bir şeyo kadarcik helvayla öldüğünü anlamış mıdır sence
Sudem balım tebrik ederim korumak vermek kadar zor bende verdim sayılmaz koruyorum daha çok
3 günde 4 kilo if kampı sonuçları
sudem34
asliogretmen
Felicio
Aslı'm benim gözümde birinci sen ve Leyla'm ideal kilonun altında bile yüz gram hedefi tutturuyor
Ben anca 4 gün yiyip 3 gün diyet yapıp glikojen depomu boşaltıyorum
İkinizi canı gönülden kutlarım
Leyla belki de sen hep dengeli beslendiğin için opsiyon azBalım benim sen vücudunu çok iyi tanıyorsun benim hiç o kadar oynama olmuyor 200-300 gram arasında dönüp duruyorum
Seninle haftada yüz gram hedefimiz vardı ben bir hesaplayım hemen sen korumaya 30 Kasım da 53.1 ile mi geçtin?Sudem balım tebrik ederim korumak vermek kadar zor bende verdim sayılmaz koruyorum daha çok
asliogretmen tebrik ederim son haftalarda çok iyi gidiyorsun
Yürüyen tüm arkadaşlarımı tebrik ederim
Yürüyen Güzeller 8 Şubat 9 Şubat 10 Şubat 11
Şubat12 Şubat Toplam Leyla 11.173 14.057 11.344 11.866 15.753 64.193 Aslı 20.044 14.021 15.329 10.251 9.767 69.412 Sudem 10.956 11.610 12.874 9.385 4.548 49.373 Civciv 3.300 15.000 yok 6.800 yok 25.100 Hayriye 8.247 2.592 6.994 7.718 25.551 Enerji 2.364 2.162 4.467 1.641 4.080 14.714
Bende yiyorum bazen sadece dikkat etmeye çalışıyorum gayet güzel başarıyorsun önemli olan denge kurabilmemizLeyla belki de sen hep dengeli beslendiğin için opsiyon az
ben Kh var ve yok olarak yaptığım için
Bende ya hep ya hiç Kh az yiyip kenara çekilmiyorumo yüzden hafta içi tüketmeyince kafam da beynim de rahat
Canlarım ben yatıyorum, hepinizi öpüyorum iyi geceler
Teşekkür ederim en kıymetlimSudem balım tebrik ederim korumak vermek kadar zor bende verdim sayılmaz koruyorum daha çok
asliogretmen tebrik ederim son haftalarda çok iyi gidiyorsun
Yaaa ama sen beni çok mutlu ediyorsun ki
Balım ben balık hafızalı bir akrebimSeninle haftada yüz gram hedefimiz vardı ben bir hesaplayım hemen sen korumaya 30 Kasım da 53.1 ile mi geçtin?
Öyle hatırlıyorum
Sende beni çok mutlu ediyorsun gurur duyuyorum seninleTeşekkür ederim en kıymetlimGüzel Leylam
Yaaa ama sen beni çok mutlu ediyorsun ki
Pilav makarna tatlılar hamurişi yemiyorum. Yahu yemiyorumda neden gitmiyor bu kilolar bende anlamadım. Ya bryaz ekmegi agzıma bile sürmüyorum.Süpersin pilav yememene çok saygı duydum
Bizden de selamlar Aslım kardeşineKavuşmanıza çok sevindim
Afiyet olsun
Maşallah canım teyzeye her daim mis kokar şanslı teyze kuzuları
Süper spor Civcivim
Sudem balım hatta bir filmde konusu vardı dayısından teyzesinden büyüktü yeğenisende onlardandansın demek ki annene ve ablana sağlık en küçük çocuklarda olabiliyor öyle durumlar
Ben yazarım paylaştırırsan balımSatır satır okumuyordur vereceğin kişi değil mi
Enerji balım ve Sudem balıma soralım kesin biliyordur onlar
Teşekkür ederiz balım emeğineWalk Challenge Sonuçları
asliogretmen
Felicio
sudem34
Yıldızlar gibi hep parlayin ballar
Işığınız hiç sönmesin
Enerjiniz daim olsun
Gider İncim mesala geçen hafta gözleme yemiştin ondan olabilir haftada bir yesen bile aynı etki oluyor civcivimle konuştuğumuz çikolata gibi kilo vermeyi engelliyor İncim sıfır kaçamak ilerlemek o nedenle bizim gibi olanlar için daha mantıklı hale geliyorPilav makarna tatlılar hamurişi yemiyorum. Yahu yemiyorumda neden gitmiyor bu kilolar bende anlamadım. Ya bryaz ekmegi agzıma bile sürmüyorum.
O kadar yolculuk ödem yapmıştır enerjim kesin haftaya çok güzel eksi geliyor sendenGeçen Cumartesi 64.8
Bu Cumartesi 64.5
Fark -300
Bunada şükür, artıdan iyidir
Çok mantıklı canımmmGider İncim mesala geçen hafta gözleme yemiştin ondan olabilir haftada bir yesen bile aynı etki oluyor civcivimle konuştuğumuz çikolata gibi kilo vermeyi engelliyor İncim sıfır kaçamak ilerlemek o nedenle bizim gibi olanlar için daha mantıklı hale geliyor
Balım
Birbirimize destek ola ola balımBende yiyorum bazen sadece dikkat etmeye çalışıyorum gayet güzel başarıyorsun önemli olan denge kurabilmemiz
Allah bağışlasin İnciİyi geceler balım buarada benim yegenim de premtüre 6.5 aylık dogdu 1 kiloydu suan 1.5 yasında pamuğum
Tamam hemen sistem Sudem bir hesap kitap yapsınBalım ben balık hafızalı bir akrebimİnan kaçla hatırlamıyorum ama öyle birşeylerdi kesin
Sağol balımTeşekkür ederiz balım emeğineçok güzeldi keyifle attım şu yasaklar kalksın adımları uçuralım
tebrik ederimilk üçtesin
Sen diyete başlayalı baya bir verdin İncim daha da verirsin yeterki kararlı ol hiç bozmaÇok mantıklı canımmmkilolarım beni bırakmak istemiyor gliba
Yat balımBallarım iyi geceler bende gidip biraz dinleneyimsabaha görüşmek üzere
Çok şükür canımm aminnn hepimizin evladını bagıslasınBalım
Havalar iyice ısınsın daha güzelini yapalım
100.000 yapamadık yasaklardi derken .
Birbirimize destek ola ola balım
Allah bağışlasin İnciNeyseki büyümüş baya.
Tamam hemen sistem Sudem bir hesap kitap yapsın
Sağol balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?