70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ballarımmm 🍯

İyi Geceler ❤️

bugün de sadece adım attım. Leslie ye başladım geri durdurdum, nedense içimden yapmak gelmedi. Onun yerine bol bol yerimde adım attım. Uzun zamandır plank duruşu yapmamıştım onu deneyim dedim, performansım düşmüş 🤦🏻‍♀️ 25 sn zor durabildim. Her gün yapmam gerekenlere ekledim plank i de. Siz neler yaptınız ? Ben bir de yeni bir Güney Kore dizisine başladım. Kardeşim gidince kendimi ona verdim. Vermemek için sık sık buraya da geldim ama 🤷‍♀️
BD5B817B-0168-44B2-955F-DB7240631C3A.jpeg

Ballarımmm 🍯

İyi Geceler ❤️

bugün de sadece adım attım. Leslie ye başladım geri durdurdum, nedense içimden yapmak gelmedi. Onun yerine bol bol yerimde adım attım. Uzun zamandır plank duruşu yapmamıştım onu deneyim dedim, performansım düşmüş 🤦🏻‍♀️ 25 sn zor durabildim. Her gün yapmam gerekenlere ekledim plank i de. Siz neler yaptınız ? Ben bir de yeni bir Güney Kore dizisine başladım. Kardeşim gidince kendimi ona verdim. Vermemek için sık sık buraya da geldim ama 🤷‍♀️
Eki Görüntüle 2783276
Voooov adimlara gel hele😍😍
İyi yapmışsın plank işini 🎯🎯
Ben kayda değer birşey yapmadım Aslım 🤗🤗
Yemek ,çay ,dizi 😁😁
Kaç sayfa yapmış onlar canım, biz 2026ya kalmadan rekor kırarız inşallah 😍

Allah bağışlasın canım, çok minnak oluyorlar 💓
İnşallah 🧿🧿
Sayfa değil de k diye geçiyor bizimki 2 k galiba onlar 45 k olmalı 😁😁

Sen , ben, o

başta sen gelir. Çünkü ben diye bir şey yok sen olmadıkça. Ve her ben, benliğini senle anlar. ❤️
Alkış diyorum buna 👏👏
Kizcelerim günaydın, 😍😍😍

dün kanal tedavisi yaptırdım, öğleden sonra ağrım çok oldu, uyudum. Akşam 8 de kalkmışım 🤭🤭🤭 hala hafiften sızlıyor ama nispeten iyiyim.
Yazmayı unutmusum, sporlarımı ekliyorum.

12.02 Leslie boosted Walk, 24 dk dan sonra Timur sayesinde devam edemedim.
Geçmiş olsun canım, inşallah daha iyisindir artık 😘
Masallah insallah hep boyle hocalarla karşılaş canim❤
Tezin basina oturmaya giderken beni de etiketle de ben de ders calismaya gideyim itici bi güc olsun bu aralar cok saldim🤦🏼‍♀️
Birkaç gün içinde başlarım canım teze, sana da yazarım 😘
Ballarım, kardeşim bugün gitti. Bir kaç gün daha kalma niyeti vardı ama kar haberleri gözünü korkutunca gitmek zorunda kaldı. Artık sizlerleyim 🥰❤️
Allah kavuştursun balım 😘
Olmaz bunun vebalini ben alamam sonra yarin arti gelirsin :KK12: :KK12:
Şeker komasına da girebilir gibi geldi bana 😂😂
Ballarımmm 🍯

İyi Geceler ❤️

Eki Görüntüle 2783276
Adımların çok güzel canım. Benim.bugun annemlerde son günümdü, öğlenden beri sarma sardım, kek, iki çeşit tatlı kurabiye, bir çeşit tuzlu kurabiye, 1 tepsi kalem böreği, 2 tepsi poğaça, Etimek tatlısı yaptım. Annem buzluğa atsın diye tüm bunlar, kendisi pek yapamıyor bu tarz şeyleri. Her şeyin sadece bir ısırık tadına baktım, acayip de yoruldum. Sabah da eve dönüş var artık çok şükür.
Voooov adimlara gel hele😍😍
İyi yapmışsın plank işini 🎯🎯
Ben kayda değer birşey yapmadım Aslım 🤗🤗
Yemek ,çay ,dizi 😁😁

İnşallah 🧿🧿
Sayfa değil de k diye geçiyor bizimki 2 k galiba onlar 45 k olmalı 😁😁
K her neyse bizden çok ilerde oldukları kesin 😂😂

Alkış diyorum buna 👏👏

Adımların çok güzel canım. Benim.bugun annemlerde son günümdü, öğlenden beri sarma sardım, kek, iki çeşit tatlı kurabiye, bir çeşit tuzlu kurabiye, 1 tepsi kalem böreği, 2 tepsi poğaça, Etimek tatlısı yaptım. Annem buzluğa atsın diye tüm bunlar, kendisi pek yapamıyor bu tarz şeyleri. Her şeyin sadece bir ısırık tadına baktım, acayip de yoruldum. Sabah da eve dönüş var artık çok şükür.

Hayırlı evlat 🤗
Maşallah 🧿
Ne güzel yapmışsın 😍

Sayfa sayısı na tam bakmadım istersen bakarım 😉
Ama sayfa ilerledikçe k da ilerliyor işte🤪
Kızlar gelmemle gitmem bir oldu biliyorum ama sabah erkenden kalkıp yola çıkacağız. Uyuyup dinlensem iyi olacak. Hepinizi çok öpüyorum iyi geceler 😘😘
Baya yorulmuşsun 🤗
Şimdiden iyi yolculuklar Songül um 😍
Sağ salim evine var inşallah 🧿

Haber et eve gidince merakta bırakma 💕

Ballarımmm 🍯

İyi Geceler ❤️

Eki Görüntüle 2783276
Aslim sporlar cok iyi öncelikle.
Ben de napiyim uslu uslu yesilcayim yudumlayip dizi izledim😂
Bu arada bi dizi tavsiye edeyim cookk begendim adi sinner.
Kızlar gelmemle gitmem bir oldu biliyorum ama sabah erkenden kalkıp yola çıkacağız. Uyuyup dinlensem iyi olacak. Hepinizi çok öpüyorum iyi geceler 😘😘
Hayirli yolculuklar canim varinca haber ver dikkatli gidin❤

Hayırlı evlat 🤗
Maşallah 🧿
Ne güzel yapmışsın 😍

Sayfa sayısı na tam bakmadım istersen bakarım 😉
Ama sayfa ilerledikçe k da ilerliyor işte🤪

Baya yorulmuşsun 🤗
Şimdiden iyi yolculuklar Songül um 😍
Sağ salim evine var inşallah 🧿

Haber et eve gidince merakta bırakma 💕
Sağol canım çıktık yola çok şükür, yarım saat falan oldu. Eve gidince de haber veririm inşallah.

K mesaj sayısı canım anladım ben. Bizim 3bin küsur olduğu için 4k gösteriyor. Demek ki onlar 44bin küsur yazmışlar 😍😍 maşallah onlara da.

Tamam canım haber vereceğim, hava güzel şimdilik buralarda. İnşallah hep böyle olur.
Günaydın kızlar :temizlik:
Günaydın balım 😘
Kontrol Tartısı:KK31:
Cumartesi: 68.6
Pazartesi: 68.4
Fark: 200 gr
Şu 68leri artık terk edelim mi civcivim 😂😂

Alkış diyorum buna 👏👏

Teşekkür ederim Songül Balım, ellerine sağlık ne güzel şeyler yapmışsın anneciğine. İyi yolculuklar balım, hayırlısıyla evinize varın, bizi habersiz bırakma e mi ? ❤️

Not aldım minnoşum, teşekkür ederim. ❤️

Back