- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Evet ilk zamanlar ben de yaninda sekerli biseyler yiyerek bıraktımBende şekersiz çay bırakalı 8-10 sene filan oldu galiba
Ama böylesi daha tehlikeli sanki çünkü yanına yeme alışkanlığı oluyor bu sefer
Artık kuruyemiş kuru meyve filan idare edicez
Enercim bu hafta gerçekten cok umudum vardı 67yi görecegime dair çünkü cidden dikkat etmistimBu alıntıyı önce almışım ama yazamamışım Aslımaz yemişsin fakat güzel şeyler yemişsin, protein ve vitamin ağırlıklı olmuş, çok sağlıklı diyecektim
Afiyet olsun balımNe kadar hafif bir gün geçirmişsin.
Boncuğumşükür iyiyim, sen nasılsın? Balım asıl araba için gittik ama ondan başka her işimizi hallettik. Telefonda anlaştığımız adam oraya gidince bir sürü filim fırıldak çevirdi. Arabayı bıraktığımız kişide onlarla bir olmuş gibi ne menfaat umdularsa birbirlerinden. Galiba fiyatı çok aşağı çekmeye çalıştılar Satmıyoruz vazgeçtik dedik. Arabayı da annemlerin parka çektik
Günaydın Tünaydın Bebişim
Ellerine sağlık erkenci Civcivim
Bal Leylam
Bu senin yerleşik kilon olacak sanki400 gr içinde aşağı yukarı dönüyorsun
Çiçeğim
Kilonla çok güzel oynuyorsun
Hem istediğini yiyip içmeyi biliyorsun, yağ vücuda yapışmadan da atmayı iyi biliyorsunO da büyük maharet
Vay be çok güzel adımlar atılmış
Aslı'm, Leyla'm , Sudem'im
Maşaallah size
Civcivim, Hayriyem❤
Günlük ortalama 5 bin adım atmışsınız bu çok iyiDemek uygun şartlar olsa neler yapacaksınız
Boncuğumsporda hep idolümdün
Spor listelerinde gözüm hep seni arıyor
Ne zaman sahalara dönüyorsun
Aminnn
Ne güzel yazmışsın Çiçeğim
Derece yapan Canlarımı çok tebrik ederim
Artıdan iyidir Bebişim❤ Sen yine de pek salmamaya bak. Bir an önce 68 den düşmeye çalış kendini iyi hissedince. Şurada Nisana ne kaldı
BalımBöceğim yarın bende yapayım bari bol sebzeli
Sebzelerde bitsin kaç gündür dolabı bekliyorlar
Hep gülsen mutluyken çok hoş oluyorsun
Hadi hayırlı olsun canım, inşallah bundan sonra güzel güzel gitsin.Eki Görüntüle 2782170 günaydın ballarım tartı bildirimim
Bu hftaya 82.05 olrk baslıyorum .
Hala vermeye devam ediyorsun canım tebrik ederim.
Tebrik ederim canım güzel eksi görmüşsün.Günaydın güzeller
Geçen hafta 66.3
Bugün 66.2
Fark -100 gram
Yüzde 0.150
Kamp sonucunda
Çarşamba başlangıç 67.3
Cumartesi bitiş 66.2
Fark -1.100 gram
Yüzde 1.634
Eki Görüntüle 2782173
asliogretmen @Felicio
Reglde artı gelmemek cok iyi canım.Kilo Bildirimim
Geçen hafta: 68.6
Bu hafta: Sabit
(Regl dönemi)
Yola gidip gelmene rağmen ekside olman çok güzel canım.Geçen Cumartesi 64.8
Bu Cumartesi 64.5
Fark -300
Bunada şükür, artıdan iyidir
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Geç yemene rağmen gayet iyisin canım.Kizlar hızlıca bildirimimi yapayım,
Güncel kilom 64,85 kg
Sabit gibi düşünebiliriz
Onlar yüzünden hemen kilo almazsın canım, regl yüzünden böylesin, birkaç güne eksiye geçeceksin, sakın üzme kendiniEvet ilk zamanlar ben de yaninda sekerli biseyler yiyerek bıraktımama sonra onlari da biraktim zor olsa da. İlk evlendigimizde aksam cayin yaninda biseyler yiye yiye kilo aldim zaten
Enercim bu hafta gerçekten cok umudum vardı 67yi görecegime dair çünkü cidden dikkat etmistimsporlarimi da yapmıştım.
Ama sadece dün gece 2 kare cikolatayla süt ictim tatli krizi tuttu. Sanirim onun yuzunden tüm haftanin emegi gittihepsi regl yüzünden ya tam adapte oldum ne güzel verecektim gozum döndü resmen
İnşallah canim ben de öyle düşünüyorum cunku gecen hafta ciddi efor sarfettim.Onlar yüzünden hemen kilo almazsın canım, regl yüzünden böylesin, birkaç güne eksiye geçeceksin, sakın üzme kendini
İnşallah balımHadi hayırlı olsun canım, inşallah bundan sonra güzel güzel gitsin.
Tebrik ederim canım güzel eksi görmüşsün.
Reglde artı gelmemek cok iyi canım.
Yola gidip gelmene rağmen ekside olman çok güzel canım.
Geç yemene rağmen gayet iyisin canım.
Üzülme kuzum regl şişkinliğidir o, haftaya daha iyi olacakEvet ilk zamanlar ben de yaninda sekerli biseyler yiyerek bıraktımama sonra onlari da biraktim zor olsa da. İlk evlendigimizde aksam cayin yaninda biseyler yiye yiye kilo aldim zaten
Enercim bu hafta gerçekten cok umudum vardı 67yi görecegime dair çünkü cidden dikkat etmistimsporlarimi da yapmıştım.
Ama sadece dün gece 2 kare cikolatayla süt ictim tatli krizi tuttu. Sanirim onun yuzunden tüm haftanin emegi gittihepsi regl yüzünden ya tam adapte oldum ne güzel verecektim gozum döndü resmen
teşekkür ederim bal SongülümHadi hayırlı olsun canım, inşallah bundan sonra güzel güzel gitsin.
Tebrik ederim canım güzel eksi görmüşsün.
Reglde artı gelmemek cok iyi canım.
Yola gidip gelmene rağmen ekside olman çok güzel canım.
Geç yemene rağmen gayet iyisin canım.
Üzülmüyorum aslım kilo bu alinir verilir ❤ insallah bi kere başardım yine basarcamÜzülme kuzum regl şişkinliğidir o, haftaya daha iyi olacakÜzülme, kıyamam
teşekkür ederim bal Songülüm
Vaavvvv menü de spor da yikiliyo incimİyi aksamlar canlar menüm
Sabah 2 bardak su
Kahvaltı 09.00
1 dilim peynir
3 yesil biber
Domates
Ceyrek pişi
Ara
Türk kahvesi
Öğle 13.30
2 kaşık bulgur pilav
Lahana salatası bok limonlu
Ara 1 portakal
Akşam
3 kaşık tavuk sote
Salata
3 kasık yogurt
Spor
5.000 adım az oldu ama bahcede çalıştık kazma kazdım spor yerine
100 ip atlama
Su 2.5 lt
Tesekkürler balımVaavvvv menü de spor da yikiliyo incimcok güzel
Ben de yarin tavuk kanat yapcam. Yanina senin gibi salata yogurt yiyim olmazsa. Belki esime pilav yaparim
Çok şükür canım çok iyi geldi bana, çocuklar kendi halinde oynuyor biz kendi halimize . Bol bol sohbet, muhabbet, anılar . Aramızda 13 ay var. İki kardeşiz . Aslı ve NesliÜzülmüyorum aslım kilo bu alinir verilir ❤ insallah bi kere başardım yine basarcam
Kardesinle nasil geciyo zamaninizözlem giderebildiniz mi
Kuzum araba işini halledememis olmanıza üzüldüm, vardır bunda da bir hayır diyelimBu alıntıyı önce almışım ama yazamamışım Aslımaz yemişsin fakat güzel şeyler yemişsin, protein ve vitamin ağırlıklı olmuş, çok sağlıklı diyecektim
Afiyet olsun balımNe kadar hafif bir gün geçirmişsin.
Boncuğumşükür iyiyim, sen nasılsın? Balım asıl araba için gittik ama ondan başka her işimizi hallettik. Telefonda anlaştığımız adam oraya gidince bir sürü filim fırıldak çevirdi. Arabayı bıraktığımız kişide onlarla bir olmuş gibi ne menfaat umdularsa birbirlerinden. Galiba fiyatı çok aşağı çekmeye çalıştılar Satmıyoruz vazgeçtik dedik. Arabayı da annemlerin parka çektik
Günaydın Tünaydın Bebişim
Ellerine sağlık erkenci Civcivim
Bal Leylam
Bu senin yerleşik kilon olacak sanki400 gr içinde aşağı yukarı dönüyorsun
Çiçeğim
Kilonla çok güzel oynuyorsun
Hem istediğini yiyip içmeyi biliyorsun, yağ vücuda yapışmadan da atmayı iyi biliyorsunO da büyük maharet
Vay be çok güzel adımlar atılmış
Aslı'm, Leyla'm , Sudem'im
Maşaallah size
Civcivim, Hayriyem❤
Günlük ortalama 5 bin adım atmışsınız bu çok iyiDemek uygun şartlar olsa neler yapacaksınız
Boncuğumsporda hep idolümdün
Spor listelerinde gözüm hep seni arıyor
Ne zaman sahalara dönüyorsun
Aminnn
Ne güzel yazmışsın Çiçeğim
Derece yapan Canlarımı çok tebrik ederim
Artıdan iyidir Bebişim❤ Sen yine de pek salmamaya bak. Bir an önce 68 den düşmeye çalış kendini iyi hissedince. Şurada Nisana ne kaldı
BalımBöceğim yarın bende yapayım bari bol sebzeli
Sebzelerde bitsin kaç gündür dolabı bekliyorlar
Hep gülsen mutluyken çok hoş oluyorsun
Yıkadım pakladım balım, mis gibi koktular. Öyle güzel büyümüşler ki maşallahİnşallah canim ben de öyle düşünüyorum cunku gecen hafta ciddi efor sarfettim.
Bakalim zaten regl zamani tartilmak icin dogru bi zaman degildirya. Bikac gün geçince eksiye gecerim insallah❤
İkizler napiyo hala ekşimiş peynir kokuyolar mi
Yaa bayagi arkadas gibisiniz siz cok yakinmis yaslariniz ne güzelÇok şükür canım çok iyi geldi bana, çocuklar kendi halinde oynuyor biz kendi halimize . Bol bol sohbet, muhabbet, anılar . Aramızda 13 ay var. İki kardeşiz . Aslı ve NesliHep yanyanaydık. Şimdi uzakta ama yine yanyana Çok şükür Teşekkür ederim bebeğim benimmm
Aslim menün cok guzel afiyet olsun o kadarcik helvadan hicbisey olmaz bu zamana kadar kacamaksiz gittin zaten afiyet bal seker olsunBallarım
Bugün Ne Yedim ?
13.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 2 yeşil biber, 3 zeytin , 5 badem, 3 antep fıstığı
19.00 Fırında hamsi, bol yeşil salata ve küçücük bir lokmacık helva( tamamen balık için yaptım bunu, garip öldüğünü anlasın )
evet minnoşum, çok şükür hiç arkadaş aramaya gerek kalmazdı küçükkende , her sırrımızı paylaşırız .Yaa bayagi arkadas gibisiniz siz cok yakinmis yaslariniz ne güzel
Aslim menün cok guzel afiyet olsun o kadarcik helvadan hicbisey olmaz bu zamana kadar kacamaksiz gittin zaten afiyet bal seker olsun
Maşallahhhhh civcivim, azmin daim olsunBugünü bos kapamaya gönlüm razı gelmedi en azindan yaptigim kacamaklari eritmek istedim.
Leslie fat burning videosu:18 dk
Leslie mega mil videosu: 12 dk
Toplamda 30 dk günlük sporumu yapmis oldum iyi oldu şişkinliğimi attim
Aminn aslımevet minnoşum, çok şükür hiç arkadaş aramaya gerek kalmazdı küçükkende , her sırrımızı paylaşırız .
Teşekkür ederim biriciğim
Maşallahhhhh civcivim, azmin daim olsun
Afiyet olsun canım menü harikaİyi aksamlar canlar menüm
Sabah 2 bardak su
Kahvaltı 09.00
1 dilim peynir
3 yesil biber
Domates
Ceyrek pişi
Ara
Türk kahvesi
Öğle 13.30
2 kaşık bulgur pilav
Lahana salatası bok limonlu
Ara 1 portakal
Akşam
3 kaşık tavuk sote
Salata
3 kasık yogurt
Spor
5.000 adım az oldu ama bahcede çalıştık kazma kazdım spor yerine
100 ip atlama
Su 2.5 lt
Eşine de yapma balım yemesinVaavvvv menü de spor da yikiliyo incimcok güzel
Ben de yarin tavuk kanat yapcam. Yanina senin gibi salata yogurt yiyim olmazsa. Belki esime pilav yaparim
Biz bir araya gelince çocuklara durun oturun demekten sohbet mümkün olmuyor, keyfiniz bol olsun balımÇok şükür canım çok iyi geldi bana, çocuklar kendi halinde oynuyor biz kendi halimize . Bol bol sohbet, muhabbet, anılar . Aramızda 13 ay var. İki kardeşiz . Aslı ve NesliHep yanyanaydık. Şimdi uzakta ama yine yanyana Çok şükür Teşekkür ederim bebeğim benimmm
Afiyet olsun canım, çok güzel menü, balık muhteşem bir şeyBallarım
Bugün Ne Yedim ?
13.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 2 yeşil biber, 3 zeytin , 5 badem, 3 antep fıstığı
19.00 Fırında hamsi, bol yeşil salata ve küçücük bir lokmacık helva( tamamen balık için yaptım bunu, garip öldüğünü anlasın )
Helal sana tatlım, çok iyi yapmışsınBugünü bos kapamaya gönlüm razı gelmedi en azindan yaptigim kacamaklari eritmek istedim.
Leslie fat burning videosu:18 dk
Leslie mega mil videosu: 12 dk
Toplamda 30 dk günlük sporumu yapmis oldum iyi oldu şişkinliğimi attim
Teşekkür ederim kuzumAfiyet olsun canım menü harika
Eşine de yapma balım yemesin
Biz bir araya gelince çocuklara durun oturun demekten sohbet mümkün olmuyor, keyfiniz bol olsun balım
Afiyet olsun canım, çok güzel menü, balık muhteşem bir şeyo kadarcik helvayla öldüğünü anlamış mıdır sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?