Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 5 aylık oldular ama 4 kabul ediliyorlar, prematüre oldukları için. Azra ve Berra kardeşlerSongül bebekler kaç aylık oldu?
İsimleri ne?
Benim de yeğenimin karısı hamilebüyük teyze olucam
Teyze anne yarısı ya hatta nene olucam sayılir![]()
İnsanın çok hoşuna gidiyorGeçen yeğenimle konuştuk teyze kız kilo vermek yaramış gençleşmissin diyo
Bekar gibi olmuşsun yüzün güzelleşmiş diyo
Tabi ben bir simar bir coş![]()
Pazartesi sabah yola çıkacağız inşallah canım.Songül eve Pazartesi mı döneceksin?
Ehliyet görüşmesi ne oldu?
Bir araya sıkıştırma dik onu da
Olsun güçlü kadınız koltuklara bütün karpuzlari yerleştirecez
Yilmak yok pes etmek yok![]()
400ün ilk mesajını kim yazacak acaba400.sayfaya az kalmış bu arada
389 olmuşuz![]()
Ayy iki kız kardeşin çok şanslıCanım 5 aylık oldular ama 4 kabul ediliyorlar, prematüre oldukları için. Azra ve Berra kardeşler
Senin büyük teyzelik gerçektenneneye daha çok var balım
İnsanın çok hoşuna gidiyor
Pazartesi sabah yola çıkacağız inşallah canım.
Ehliyet görüşmesini yapmıştım marttan önce boslugumuz yok demişlerdi. Bizim burda tek sürücü kursu var, pandemide ilçeye de gidemem minibüsle.
Valla her şeyi ertelerim canım artık, şu tez acil bitmeli. Size mi paylastirsam acaba yazma işini![]()
Rekor kırarız mı diyorsun400ün ilk mesajını kim yazacak acaba
Bu arada günlüklerde sayfa rekoru nedir ki çok merak ettim![]()
Anneyle abla iyiymiş maşallahAyy iki kız kardeşin çok şanslı
Fırsat bulup ikinciyi dogrurursak belki hayırlısıyla bize de nasip olur
Yeğenlerimin çocukları genelde kocaman kendimden 7 yaş büyük bile yeğenim var .
Annemle ablam yarış yapar gibi pes peşe dogurup durmuş
Tez ne kadar vaktini alır kaç ayda biter?
Sana enerjimizi yollariz
Kahveye abanip bir şekilde yetişir yeter ki kafan rahat olsun![]()
Nasıl bakılır bilmiyorum ama şansımı deneyeceğim, gelsin rekorlar.Rekor kırarız mı diyorsun
Bı James Bond olup bakmak lazım![]()
Evet esime de yapmamaya karar verdim demin de kararimi bildirdim yarin tavugun yanina pilav yok dedim o da memnun oldu tabi biz iki sisko oluncaAfiyet olsun canım menü harika
Eşine de yapma balım yemesin
Biz bir araya gelince çocuklara durun oturun demekten sohbet mümkün olmuyor, keyfiniz bol olsun balım
Afiyet olsun canım, çok güzel menü, balık muhteşem bir şeyo kadarcik helvayla öldüğünü anlamış mıdır sence
![]()
Paylastir bacım ama ben senin seviyene istesem de yetisememCanım 5 aylık oldular ama 4 kabul ediliyorlar, prematüre oldukları için. Azra ve Berra kardeşler
Ehliyet görüşmesini yapmıştım marttan önce boslugumuz yok demişlerdi. Bizim burda tek sürücü kursu var, pandemide ilçeye de gidemem minibüsle.
Valla her şeyi ertelerim canım artık, şu tez acil bitmeli. Size mi paylastirsam acaba yazma işini![]()
İyi gecelerCanlarım ben yatıyorum, hepinizi öpüyorum iyi geceler![]()
Süpersin pilav yememene çok saygı duydumTesekkürler balımaynen ayran da yapabilirsin bende eşimle cocuga ypıyprum pilav kendim yemiyorum ama
![]()
Bizden de selamlar Aslım kardeşineÇok şükür canım çok iyi geldi bana, çocuklar kendi halinde oynuyor biz kendi halimize . Bol bol sohbet, muhabbet, anılar . Aramızda 13 ay var. İki kardeşiz . Aslı ve NesliHep yanyanaydık.
Şimdi uzakta ama yine yanyana
Çok şükür
Teşekkür ederim bebeğim benimmm
Afiyet olsunBallarım
Bugün Ne Yedim ?
13.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 2 yeşil biber, 3 zeytin , 5 badem, 3 antep fıstığı
19.00 Fırında hamsi, bol yeşil salata ve küçücük bir lokmacık helva( tamamen balık için yaptım bunu, garip öldüğünü anlasın
)
Maşallah canım teyzeye her daim mis kokar şanslı teyze kuzularıKuzum araba işini halledememis olmanıza üzüldüm, vardır bunda da bir hayır diyelim
Spor konusunda biraz daha zamana ihtiyacım var, o zamanlar vaktim boldu çok güzel yapıyordum. Sen böyle dedikçe de ahh keşke diyorum içimden. Asıl sen benim idolumdun
Yıkadım pakladım balım, mis gibi koktular. Öyle güzel büyümüşler ki maşallah![]()
Süper spor CivcivimBugünü bos kapamaya gönlüm razı gelmedi en azindan yaptigim kacamaklari eritmek istedim.
Leslie fat burning videosu:18 dk
Leslie mega mil videosu: 12 dk
Toplamda 30 dk günlük sporumu yapmis oldum iyi oldu şişkinliğimi attim![]()
Sudem balım hatta bir filmde konusu vardı dayısından teyzesinden büyüktü yeğeniSongül bebekler kaç aylık oldu?
İsimleri ne?
Benim de yeğenimin karısı hamilebüyük teyze olucam
Teyze anne yarısı ya hatta nene olucam sayılir![]()
Ben yazarım paylaştırırsan balımCanım 5 aylık oldular ama 4 kabul ediliyorlar, prematüre oldukları için. Azra ve Berra kardeşler
Enerji balım ve Sudem balıma soralım kesin biliyordur onlar400ün ilk mesajını kim yazacak acaba
Bu arada günlüklerde sayfa rekoru nedir ki çok merak ettim![]()
Civcivim o dediğin çikolata etkisini bende yaşıyorum diyetteyken 1 kare bile yesem kilo vermem ya duruyor yada çok azalıyorduEvet ilk zamanlar ben de yaninda sekerli biseyler yiyerek bıraktımama sonra onlari da biraktim zor olsa da. İlk evlendigimizde aksam cayin yaninda biseyler yiye yiye kilo aldim zaten
Enercim bu hafta gerçekten cok umudum vardı 67yi görecegime dair çünkü cidden dikkat etmistimsporlarimi da yapmıştım.
Ama sadece dün gece 2 kare cikolatayla süt ictim tatli krizi tuttu. Sanirim onun yuzunden tüm haftanin emegi gittihepsi regl yüzünden ya tam adapte oldum ne güzel verecektim gozum döndü resmen
![]()
Baktım şimdi 2015 de açılan sayfa en çokSüpersin pilav yememene çok saygı duydum
Bizden de selamlar Aslım kardeşineKavuşmanıza çok sevindim
Afiyet olsun
Maşallah canım teyzeye her daim mis kokar şanslı teyze kuzuları
Süper spor Civcivim
Sudem balım hatta bir filmde konusu vardı dayısından teyzesinden büyüktü yeğenisende onlardandansın demek ki
annene ve ablana sağlık
en küçük çocuklarda olabiliyor öyle durumlar
Ben yazarım paylaştırırsan balımSatır satır okumuyordur vereceğin kişi değil mi
Enerji balım ve Sudem balıma soralım kesin biliyordur onlar![]()
Ben o zaman halime şükredeyimCivcivim o dediğin çikolata etkisini bende yaşıyorum diyetteyken 1 kare bile yesem kilo vermem ya duruyor yada çok azalıyordu
Kalp kalbe karşı enerjim bende çok mutlu oluyorum bana yazmadığın şeyleri bile okurken canım enerjim imzasını atmış diyorumGünaydın Güzellik❤
Seni gördükçe mutlu oluyorum
Sen ne tatlı insansın Leylam, çok teşekkür ederim
Düne göre daha dinçim. 1-2 güne rotaya girerim galiba.
Bence de rekor bizim olmalıBaktım şimdi 2015 de açılan sayfa en çok
2026 da da rekor bizim olur![]()
BallarBence de rekor bizim olmalı2015 çok geri tarihliymiş
![]()
Balım benim sen vücudunu çok iyi tanıyorsun benim hiç o kadar oynama olmuyor 200-300 gram arasında dönüp duruyorumBen o zaman halime şükredeyim
Pazartesi 70 cuma 68Sudem
![]()