- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
Birlikte deneyelim İncimafiyet olsun balım bu dukan birası nasıl bişey etkisi nasıl
Sabah çok güzelde akşam yine aç kalmışsın bal Aslımİyi Akşamlar Ballarım
Ne çok özledim
Bugün Ne Yedim ?
12.30 1 yumurta, 3 yk semizotu salatası, 3 yk yoğurtlu kırmızı biber salatası, bol yeşillik, 2 ceviz, 5 dut, 2 hurma
20.00 2 bardak ayran
2,5 litre su
( Ballarım, bugün kardeşimle arkadaşa kahvaltıya davetliydik. Eve geç döndük. O saatte yemek yiyemezdim o yüzden sadece ayran içtim.)
Geçmiş olsun CivcivimBaşım çatlıyo canim aksamdan beri yapamadim ya
Biriciğim, eve çok geç döndük. O saatte yiyemezdimSabah çok güzelde akşam yine aç kalmışsın bal AslımKesin yarına süper eksi geleceksin iyi tarafından bakalım
Acıkmamana sevindim balımBiriciğim, eve çok geç döndük. O saatte yiyemezdimöncesinde de yeme imkanım yoktu. Allah’a şükür ki acıkmadım
Bende Leylam . Geçen cuma şaşırtıcı bir eksi geldi, perşembe dahi yaklaşamadığım bir eksi . Daha sonra o eksiyi yakalamaya geçti bir haftam , yarın inşallah o eskiden de eksi geleceğimAcıkmamana sevindim balımyarın ki sonucunu merak ediyorum
Anladım canımmm saol bilgi için cok etkisi varsa deneyeyim dedimSag ol canim dukan birasi yesilcayi 3 bardak sicak suya demleyip üstüne maden suyu ve yarim limon suyu sıkıp gün icinde normal su icer gibi iciyosun.. kilo verdiriyo diyolar ama ben hicbi yiyecek içeceğin direkt kilo verdirdigine inanmiyorum.
Sadece ödem atsin diye iciyorum bagirsaklarimi da calistiriyo ondan iyi geliyo ama öyle aman aman etkisi de olmadi bana
Sen balım çok iyi gidiyorsun yarın eminim ki güzel eksiler seninle olacakBende Leylam . Geçen cuma şaşırtıcı bir eksi geldi, perşembe dahi yaklaşamadığım bir eksi . Daha sonra o eksiyi yakalamaya geçti bir haftam , yarın inşallah o eskiden de eksi geleceğim
Belki sende etki eder herkesin bünyesi farklı belki de çok aşırı çalıştırır rahatsız olursun belli olmaz bu işler İncimAnladım canımmm saol bilgi için cok etkisi varsa deneyeyim dedim
Olur deneyelim balımmm yarın soda aldırayım esimeBirlikte deneyelim İncim
Haklısın canım ayyu belki biraz hızlı gider su kilolarrBelki sende etki eder herkesin bünyesi farklı belki de çok aşırı çalıştırır rahatsız olursun belli olmaz bu işler İncim
Aslım seni tebrik ediyorum cok iyi gidiyorsun bu arada küsmüyüzBende Leylam . Geçen cuma şaşırtıcı bir eksi geldi, perşembe dahi yaklaşamadığım bir eksi . Daha sonra o eksiyi yakalamaya geçti bir haftam , yarın inşallah o eskiden de eksi geleceğim
Olur bence neden olmasın diğer demlemeli olan daha etkili ama bu bitince önce az alıp dene ki sonra dokunursa ziyan olmasın tabikiOlur deneyelim balımmm yarın soda aldırayım esimebende yumsak içimli yesil çay var o olur mu ki
Tamam canım öyle yapayımmOlur bence neden olmasın diğer demlemedi daha etkili ama bu bitince önce az alıp dene ki sonra dokunursa ziyan olmasın tabiki
Çok sevindim önce sonra tartı resmîni at bize kuzum senin performansına göre hep birlikte tekrar denerizTamam canım öyle yapayımmbu hafta 7 günlük bi liste bukdum onu yapacagım .paylaşabilirim kızlarda isterse uygum bulurlarsa deneyebilirler ben deneyecegim bakalım
Olur canımm ben bi deniyeyim etkili olursa oyle paylaşayım canlarında 1 haftası boşa gitmesinÇok sevindim önce sonra tartı resmîni at bize kuzum senin performansına göre hep birlikte tekrar deneriz
Eminim güzel listedir canımOlur canımm ben bi deniyeyim etkili olursa oyle paylaşayım canlarında 1 haftası boşa gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?