70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İyi Akşamlar Ballarım

Ne çok özledim

Bugün Ne Yedim ?

12.30 1 yumurta, 3 yk semizotu salatası, 3 yk yoğurtlu kırmızı biber salatası, bol yeşillik, 2 ceviz, 5 dut, 2 hurma

20.00 2 bardak ayran

2,5 litre su

( Ballarım, bugün kardeşimle beraber arkadaşa kahvaltıya davetliydik. Eve geç döndük. O saatte yemek yiyemezdim o yüzden sadece ayran içtim. )

Sabah çok güzelde akşam yine aç kalmışsın bal Aslım Kesin yarına süper eksi geleceksin iyi tarafından bakalım

Acıkmamana sevindim balım yarın ki sonucunu merak ediyorum
Bende Leylam . Geçen cuma şaşırtıcı bir eksi geldi, perşembe dahi yaklaşamadığım bir eksi . Daha sonra o eksiyi yakalamaya geçti bir haftam , yarın inşallah o eskiden de eksi geleceğim

Anladım canımmm saol bilgi için cok etkisi varsa deneyeyim dedim

Bende Leylam . Geçen cuma şaşırtıcı bir eksi geldi, perşembe dahi yaklaşamadığım bir eksi . Daha sonra o eksiyi yakalamaya geçti bir haftam , yarın inşallah o eskiden de eksi geleceğim
Sen balım çok iyi gidiyorsun yarın eminim ki güzel eksiler seninle olacak

Aslım seni tebrik ediyorum cok iyi gidiyorsun bu arada küsmüyüz

Olur deneyelim balımmm yarın soda aldırayım esime bende yumsak içimli yesil çay var o olur mu ki
Olur bence neden olmasın diğer demlemeli olan daha etkili ama bu bitince önce az alıp dene ki sonra dokunursa ziyan olmasın tabiki

Olur bence neden olmasın diğer demlemedi daha etkili ama bu bitince önce az alıp dene ki sonra dokunursa ziyan olmasın tabiki
Tamam canım öyle yapayımm bu hafta 7 günlük bi liste bukdum onu yapacagım .paylaşabilirim kızlarda isterse uygum bulurlarsa deneyebilirler ben deneyecegim bakalım

Tamam canım öyle yapayımm bu hafta 7 günlük bi liste bukdum onu yapacagım .paylaşabilirim kızlarda isterse uygum bulurlarsa deneyebilirler ben deneyecegim bakalım
Çok sevindim önce sonra tartı resmîni at bize kuzum senin performansına göre hep birlikte tekrar deneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…