70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Eminim güzel listedir canım Birimizin yaşadığı tecrübeyi daha değerli yapanda bu umarım çok güzel eksiler görürsün
İnşallah canımm . Yaaa tekrardan kavusmak ne güzell. Bu hafta köy falanda yok galiba 3 hafta falan gitmiczzz kayınvalidem de yeter bu kadar zayıfladıgın 2. Torunu yap artık baskısı yapıyor hbire beslemeye calısıyor ondan da kurtuldum yanii

İnanma sen ona İncim Seni alıkoymasın onun derdi yeni torun sevmektir kesin ideal kilona kavuş önce balım

Ballarım geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim, annemde kronik hale gelmiş bir durum, ikizlere bakmak biraz daha kotulestirmis malesef.

Ben birkaç gün daha buralardayım sonra evime döneceğim inşallah

Leylam ben de sizi özlüyorum, elimden geldiğince uğruyorum balım, eve dönünce daha iyi olur

Aslım yarınki eksini merakla ve heyecanla bekliyorum kuzum

İncim sen de kayinvalidenin sözlerine hiç bakma canım, bazen insanlar hep tam tersi konuşmayı sever, azıcık kilo alsak aldın başını gittin derler, kilo versek yeter bu kadar derdin ne derler. Hedefe kadar durmak yok

Anneler işte canımm cok haklısın songülüm yani kiloluysan ah kızım biraz zayıflasan mı der şimdi de yeter bu kadar zayıflama ya da bugun ye yarın yaparsın diyor çözemedşm insnları ben kendimi dinliyorum artık kimse karısamaz yani

Kilom hala 68lerde, annem şimdi de tutturmuş sen diyet yapıyorsun diye bu tiroit rahatsızlığı oldu diyor güzel güzel anlatıyorum ne alakası var diye ama olmuyor, her fırsatta konu diyete geliyor. Hayır yani normalde benim kiloma laf eden biriydi

Ahh bu anneler
Günaydın Ballarım
Evime döndüm sonunda
Şuralara bir paspas atıp yatayım
Hoşgeldin canim ellerine saglik yorgun argin uğraşmasaydın

Günaydınnn Hayırlı Cumalar canlarımm
Hayirli cumalar caniimm
Bu arada yukarda yesilcayi sormussun alıntılar yine başını alip gitti
Benimki de yumusak icimli yesilcay. Poset cay kullanirsan 2 tane atiyosun icine canim❤
Ben normal tozla da poset cayla da açaili ananasli yesilcayla da hepsiyle denedim oluyo
Bide bence dene bana zaten hicbir sey kolay kolay etki etmez bagirsaklarim tembel biraz. Bunu icip tuvaletten cikamayanlar da var

Aaa dur yapayım ben bunu kesin açalili ananaslıda vr bende sırayla deneyeyim ben kayısılı da bile tuvaletten cıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…