İnşallah canımm . Yaaa tekrardan kavusmak ne güzell. Bu hafta köy falanda yok galiba 3 hafta falan gitmiczzzEminim güzel listedir canımBirimizin yaşadığı tecrübeyi daha değerli yapanda bu umarım çok güzel eksiler görürsün
İyi geceler balımm tatlı rüyalarrBenim biraz uykum geldi ben uyuyorum ballarım hepinize iyi geceler
İnanma sen ona İncimİnşallah canımm . Yaaa tekrardan kavusmak ne güzell. Bu hafta köy falanda yok galiba 3 hafta falan gitmiczzzkayınvalidem de yeter bu kadar zayıfladıgın 2. Torunu yap artık baskısı yapıyor hbire beslemeye calısıyor ondan da kurtuldum yanii
Aynen balımmİnanma sen ona İncimSeni alıkoymasın onun derdi yeni torun sevmektir kesin ideal kilona kavuş önce balım
Canım Leylam, en kıymetlimmmm, biriciğimSen balım çok iyi gidiyorsun yarın eminim ki güzel eksiler seninle olacak
teşekkür ederim canım, küs değilim tabi kiAslım seni tebrik ediyorum cok iyi gidiyorsun bu arada küsmüyüz
Canım Leylam, en kıymetlimmmm, biriciğim
teşekkür ederim canım, küs değilim tabi ki
Anneler işte canımmBallarım geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim, annemde kronik hale gelmiş bir durum, ikizlere bakmak biraz daha kotulestirmis malesef.
Ben birkaç gün daha buralardayım sonra evime döneceğim inşallah
Leylam ben de sizi özlüyorum, elimden geldiğince uğruyorum balım, eve dönünce daha iyi olur
Aslım yarınki eksini merakla ve heyecanla bekliyorum kuzum
İncim sen de kayinvalidenin sözlerine hiç bakma canım, bazen insanlar hep tam tersi konuşmayı sever, azıcık kilo alsak aldın başını gittin derler, kilo versek yeter bu kadar derdin ne derler. Hedefe kadar durmak yok
Kilom hala 68lerde, annem şimdi de tutturmuş sen diyet yapıyorsun diye bu tiroit rahatsızlığı oldu diyorAnneler işte canımmcok haklısın songülüm yani kiloluysan ah kızım biraz zayıflasan mı der şimdi de yeter bu kadar zayıflama ya da bugun ye yarın yaparsın diyor çözemedşm insnları ben kendimi dinliyorum artık kimse karısamaz yani
Ahh bu annelerKilom hala 68lerde, annem şimdi de tutturmuş sen diyet yapıyorsun diye bu tiroit rahatsızlığı oldu diyorgüzel güzel anlatıyorum ne alakası var diye ama olmuyor, her fırsatta konu diyete geliyor. Hayır yani normalde benim kiloma laf eden biriydi
Hoşgeldin canim ellerine saglik yorgun argin uğraşmasaydınGünaydın Ballarım
Evime döndüm sonunda
Şuralara bir paspas atıp yatayım
Günaydın balım hoşgeldinnGünaydın Ballarım
Evime döndüm sonunda
Şuralara bir paspas atıp yatayım
Güanydın canımmGünaydın kızlar
Hayirli cumalar caniimmGünaydınnn Hayırlı Cumalar canlarımm
Aaa dur yapayım ben bunu kesin açalili ananaslıda vr bendeHayirli cumalar caniimm
Bu arada yukarda yesilcayi sormussun alıntılar yine başını alip gitti
Benimki de yumusak icimli yesilcay. Poset cay kullanirsan 2 tane atiyosun icine canim❤
Ben normal tozla da poset cayla da açaili ananasli yesilcayla da hepsiyle denedim oluyo
Bide bence dene bana zaten hicbir sey kolay kolay etki etmez bagirsaklarim tembel biraz. Bunu icip tuvaletten cikamayanlar da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?