- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Helal olsun aslimBallarım
İyi Akşamlar
Bugün Ne Yedim?
11.00 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, bol maydonoz
18.00 6 yk kısır, 4 yk yoğurt
2,5 litre su
( Burada pastalar, börekler havada uçuyor ama yemiyorum. yemeyeceğim. Gece geldiğimde geçmiş yaparım. ❤Hepinizi çok özledim)
Kuzum ben bugün tam kahvaltıdan önce tartilirim diye bekledim, kahvaltının yarısında tartilmadigim aklıma geldi. Mecburen yarın sabaha kaldı. hem şu liste işine de bir bakmış olurum, günceli oraya eklerim.Ben Negoo yu da ekledimya tabloya canım. Bir Songülüm eksik benim attığımda
Örnek olsun hepimizeYa cikar nisin gruptan rica etsem
Tevrik ederim canjm azmin gucu
Helal sana civcivimLeylam 44 dk leslie 5 mil ve 20 dk pilates yaptim geldim
Kahkaha attirdin yine banaYok anam yok sütun olmadiçılgın bi tablo oldu hayirli olsun bizim tablo doğurdu
Canim hep gul de varsin kahkaha at enistenin önündeKuzum ben bugün tam kahvaltıdan önce tartilirim diye bekledim, kahvaltının yarısında tartilmadigim aklıma geldi. Mecburen yarın sabaha kaldı. hem şu liste işine de bir bakmış olurum, günceli oraya eklerim.
Örnek olsun hepimize
Helal sana civcivim
Kahkaha attirdin yine bana
Karayip korsanları var tv de.Onu izle,pasaklarından iştahın kalmazCanim yine kurabiye istiyo ama yemicem su an direniyorum. Tarcinli sut yogurt biseyler yesem dedim de yok onu da istemiyo midem
O da agzinin tadini biliyo tabi
Maalesef be negom fenerin maci var tahmin edersin ki tv ipotekli durumda su anKarayip korsanları var tv de.Onu izle,pasaklarından iştahın kalmaz
Bende film açıcam eriniyorumMaalesef be negom fenerin maci var tahmin edersin ki tv ipotekli durumda su an
En güzeli vallaBende film açıcam eriniyorumbizde futbol izlenmez
Dagolasin canim benim insallah yaparsin bi ara bakarsin belki seversinAfiyet olsun canim menü cok güzel. Spor da harika
Şu tabatayi bikac kilo veriyim de ben de deniyim.
Biraz jilliana benziyo sanki
Olsun Boncuğum sabah aç tartılırsınKuzum ben bugün tam kahvaltıdan önce tartilirim diye bekledim, kahvaltının yarısında tartilmadigim aklıma geldi. Mecburen yarın sabaha kaldı. hem şu liste işine de bir bakmış olurum, günceli oraya eklerim.
Örnek olsun hepimize
Helal sana civcivim
Kahkaha attirdin yine bana
Afiyet olsun canım guzel menu ve spor
Aksam pilav yerine barbunya yiyebilirdin 5-6 kasik kadar
Spor icin sana yardimci birini mi bulsak
Yarin baslatalim o zaman canim duyuruyu yapayim
2020 nin son adim yarismasini kim kazanacak basligi ile
Guzel menu afiyet olsun canim
Guzel menu Afiyet olsun canim
Eline saglik canim cok ugrastin listelerle
Dogum gunu kutlu olsun nice saglikli yaslari olsun ❤❤
Afiyet olsun canim guzel menu
Arada getir sabahları tükkanı da silip süpürsün civcivim
Jet sosyete izlemiş miydin? Çinli kız, Çinli kız deyip duruyordu ya robota
Oluruz inşallah
Araya kendimi de iliştirdim
Olmıstur cnım inşallah�
Ballarrrrrrrr Yaş Boy Hedef 30 Ocak 06
Şubat13
Şubat20
Şubat27
ŞubatVerilen Yüzde sudem34 35 171 62 67.9 İnci-tepik 29 152 65 81.9
Ballarrrrrrrr Yaş Boy Hedef 30
Ocak06
Şubat13
Şubat20
Şubat27
ŞubatVerilen yüzde
Ballar
Tırnak işaretine dokunup bilgileri doldurup gönderin
Çok şükür daha iyiyim canım, ekrana çok bakınca gözüm yanmaya başlıyor sadece ama onun haricindeki şişlik morluk falan geçti.Canim hep gul de varsin kahkaha at enistenin önünde
Özledim seni nasil oldun daha iyi hissediyo musun bugün
Yeme kuzum yeme, benim de şu an canımın ne çektiğini bir bilsen, zor tutuyorum kendimi.Canim yine kurabiye istiyo ama yemicem su an direniyorum. Tarcinli sut yogurt biseyler yesem dedim de yok onu da istemiyo midem
O da agzinin tadini biliyo tabi
Pasaklar ancak senin iştahını kapatır negom, bizlere sökmezKarayip korsanları var tv de.Onu izle,pasaklarından iştahın kalmaz
Pazartesi belirleriz canım, 1 şubat güzel bir tarih olur. Ben yarın listeler de paylaşacağım, hangisini yapacağımıza karar verip pazartesi başlarız. Hatta pazartesi ölçü almayı da unutmayalım.Olsun Boncuğum sabah aç tartılırsın
Hedefleri yarın mı belirleriz?
Ballarrrrrrrr | Yaş | Boy | Hedef | 30 Ocak | 06 Şubat | 13 Şubat | 20 Şubat | 27 Şubat | Verilen Yüzde |
| 35 | 171 | 62 | 67.9 | |||||
| 36 | 160 | 55 | ||||||
| 160 | 50 | 50.3 | ||||||
| 159 | 55 | 66.0 | ||||||
| 157 | 55 | 69.3 | ||||||
| 160 | 55 | |||||||
| 152 | ||||||||
| 169 | 77.2 | |||||||
| 160 | ||||||||
@samdan | 160 | 58.2 | |||||||
| 164 | 57.3 | |||||||
BALIMLAR | Boyun | Göğüs | Bel | Karın | Kalça | Basen | Üst sağ bacak | Üst sol bacak | Sağ kol | Sol kol |
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
@samdan | ||||||||||
| ||||||||||
BALIMLAR | Boyun | Göğüs | Bel | Karın | Kalça | Basen | Üst sağ bacak | Üst sol bacak | Sağ kol | Sol kol |
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
@samdan | ||||||||||
| ||||||||||
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?