70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Helal olsun aslim

Ben Negoo yu da ekledimya tabloya canım. Bir Songülüm eksik benim attığımda
Kuzum ben bugün tam kahvaltıdan önce tartilirim diye bekledim, kahvaltının yarısında tartilmadigim aklıma geldi. Mecburen yarın sabaha kaldı. hem şu liste işine de bir bakmış olurum, günceli oraya eklerim.
Ya cikar nisin gruptan rica etsem
Tevrik ederim canjm azmin gucu
Örnek olsun hepimize
Leylam 44 dk leslie 5 mil ve 20 dk pilates yaptim geldim
Helal sana civcivim
Yok anam yok sütun olmadi çılgın bi tablo oldu hayirli olsun bizim tablo doğurdu
Kahkaha attirdin yine bana

Canim hep gul de varsin kahkaha at enistenin önünde
Özledim seni nasil oldun daha iyi hissediyo musun bugün

Canim yine kurabiye istiyo ama yemicem su an direniyorum. Tarcinli sut yogurt biseyler yesem dedim de yok onu da istemiyo midem
O da agzinin tadini biliyo tabi
Karayip korsanları var tv de.Onu izle,pasaklarından iştahın kalmaz

Olsun Boncuğum sabah aç tartılırsın

Hedefleri yarın mı belirleriz?

Arada getir sabahları tükkanı da silip süpürsün civcivim

Jet sosyete izlemiş miydin? Çinli kız, Çinli kız deyip duruyordu ya robota

Oluruz inşallah
Araya kendimi de iliştirdim

Olmıstur cnım inşallah

İyi akşamlar menümm canlarım
Sabah 2 bardak su
Kahvaltı 10.30
1 dilim ekmek
Bol yeşillik
1 dilim peynir
5 zeytin
2 ceviz
3 bardak sekersiz cay

Ara 15.00
Sade türk kahvesi

Aksam 17.00
Tavuk döner
Salata
1 bardak ayran

Spor
10 dk zumba
10 dk egzersiz

Su 3 lt
Yeşil cay içerim yatmadan

Canim hep gul de varsin kahkaha at enistenin önünde
Özledim seni nasil oldun daha iyi hissediyo musun bugün
Çok şükür daha iyiyim canım, ekrana çok bakınca gözüm yanmaya başlıyor sadece ama onun haricindeki şişlik morluk falan geçti.
Canim yine kurabiye istiyo ama yemicem su an direniyorum. Tarcinli sut yogurt biseyler yesem dedim de yok onu da istemiyo midem
O da agzinin tadini biliyo tabi
Yeme kuzum yeme, benim de şu an canımın ne çektiğini bir bilsen, zor tutuyorum kendimi.
Karayip korsanları var tv de.Onu izle,pasaklarından iştahın kalmaz
Pasaklar ancak senin iştahını kapatır negom, bizlere sökmez
Olsun Boncuğum sabah aç tartılırsın

Hedefleri yarın mı belirleriz?
Pazartesi belirleriz canım, 1 şubat güzel bir tarih olur. Ben yarın listeler de paylaşacağım, hangisini yapacağımıza karar verip pazartesi başlarız. Hatta pazartesi ölçü almayı da unutmayalım.

Son düzenleme:
Yavrular, sudem balımın en son yaptığı tabloyu düzenledim, ek satırlar ve iki tane sütun ekledim. Tek tabloda halloldu. Bundan sonra tablo işi bende olsun, bilgisayardan yaptım, acayip kolay oldu. Eksik bilgileri yazın ben ekleyeyim. Pazartesi vücut ölçülerimizi de alıyoruz. Hastalıklardan burayı çok ihmal ettim ama şimdi geri dönme zamanı. Hepimizi son gaz zayıflamaya davet ediyorum, sizi çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…