Ben armut tipli yımNeden kiöyleydi valla bayagi sıkılasmıştım. E zaten benim normal(zayif oldugum) kilom 50 55 arasi gidip gelirdi lisede. Yani 55te 36 giyiyodum. 57de de girdim onlarin icine. Zaten dedigim gibi bayağı sikilastim ben hayatimda o kadar düzenli spor yapmamistim eskiden 50 kiloda beğenmezdim vücudumu ama o dönem 57 de resmen şekillenmiştim sporun sayesinde.
Çiçeğim bende 60a kadar 'M' giyiyordum o kilolarda bile ama vücut sıkıydı hep.Ben de bir tek kendimi sanırım
Bugün yemeden yarını düşünen
Seni duyunca çok sevindim
Yalnız değilmişim
Armut olsa kız o kiloda 36 nasıl olar
BalımÇiçeğim bende 60a kadar 'M' giyiyordum o kilolarda bile ama vücut sıkıydı hep.
52-55te de 'S' giyiyordum.
Şimdi 'L' giyiyorum ama bazıları bol geliyor.
Kiloma da inanmıyorlar hiç ama tartı işte neyse onu gösteriyor.
Civcivin alt taraf benden az daha geniş sanki. Öyle anlıyorum.
Senin vücut tam armut o zaman balım 2 beden fark varsa.
Senin alt kilodan incelse bile sanırım leğen kemiğin geniş. Ondan da yüksek olabilir bedenin.Balım
42-44 giyiyordum şimdi bol geliyor bazıları belimden düşüyor.
Ama likralı kalıbı dar olan bir kot siyah im var normal oturuyor hala.
17 kilo az değil ama ben 40 filanim sanırım hala
Zaten hiç 34-36 oldum mu bilmiyorum
Her armut demek ki bir olmuyor.
Bekarken de yine hep basenliydim.
Kemiğim kalın canım.Senin alt kilodan incelse bile sanırım leğen kemiğin geniş. Ondan da yüksek olabilir bedenin.
Birde boyun da uzun bizden. Haliyle iskelet bizden büyük. Ortalama 13-15 cm fark var aramızda. Sadece yukarı doğru değil yana da fark vardır. Sanırım 38den aşağı da hiç olamayabilirsin. Üstünü pek bilemedim, omuzlar çok geniş değilse veya kıyafetine göre belki 36 da giyersin zayıfken
Arada bi yiyomus zaten sen omun ayarlamasini eminim gayet guzel yapmissindirYa varya tamamen alıştırmana bağlı
Ben iskender yemeğe götürdüm sürekli İskender ister
Amcası kumpir yemeye götürdu bir kez sürekli kumpir ister
Babaannesi pizza aldı buna pizza der
Şimdi Pandemi var diye ne isterse evde yapıyorum mecburen
Kiz napim cumartrsi hemen geliveriyo oglen kuafore gitmistim annem bizde hadi dedim gece yapimAzcik çalıştımgece falan demedin yaptin sporunu valla bravo
Ben altta 38 giyiyorum suan ama ust 36 ya kadar dusuyo.Balım
42-44 giyiyordum şimdi bol geliyor bazıları belimden düşüyor.
Ama likralı kalıbı dar olan bir kot siyah im var normal oturuyor hala.
17 kilo az değil ama ben 40 filanim sanırım hala
Zaten hiç 34-36 oldum mu bilmiyorum
Her armut demek ki bir olmuyor.
Bekarken de yine hep basenliydim.
Günaydın Balımm
Günaydın AslımmmmGünaydın
Ballarımmm
Hep o tabata yüzünden oldu bunlarBen altta 38 giyiyorum suan ama ust 36 ya kadar dusuyo.
Alt 42 ise ust 38-40 arasi gidip geliyo altim cok basenli popom buyuk bel ince
Walla olabilie zencilestik izleye izleyeHep o tabata yüzünden oldu bunlar
Bunlar ne güzel böyle
Sen de armutBen altta 38 giyiyorum suan ama ust 36 ya kadar dusuyo.
Alt 42 ise ust 38-40 arasi gidip geliyo altim cok basenli popom buyuk bel ince
Bak bugun dikise gitxem diye kotumu giydim gecen hafta hoca gelmemisti yani 2 hafta gecti aradan sokakta falan taytimi giyiyiyodum ve 38 bol geldi simdi 36 bedeni cikardim o biraz dar geldi ama biraz cok degil. Ama 38 de fazla bol geldi demwkki bedenim incwlmis benim suan boyum 166 3-4 ay evvel olcturdumBunlar ne güzel böyle
Sen de armut
En iyisi kum saati ile armutsanırım
Dikdörtgen de bel yok.
Elma da karşıdan foto da filan az kilo hemen belli oluyor.
Sen boyunun 9 kilo altında misin?
Ben daha o kadar altına inemedim eğer inmeyi becerirsem 38 giymek için çaba harcarim
Aynen enercim ya soru çözerken sıkılınca bari kahve yanina biseyler koyuyum diye masadan kalkip kendimi kandiriyodum hadi simdi kahveyle kurabiye yiyerek soru cozelim iyi gider diyeVay be, bende hayatımda ilk defa 70leri gördüm 2020 de. Evlendikten bir kaç sene sonra 63 falan gördüğümde aklım çıkmıştı. Bir ver bir al.
Tamamen bunalımdan aldım bu sefer.
Bence seninde öyle oldu bu sene. Tok olduğum halde bile yiyordum sıkıntıdan Oyalanmak isteği oluyordu
Sende hiç strese gelemiyorsun bebişim
Kuşum simdi anladim ben seni. Estagfrullah sen de gayet citirsin daha durBen armut tipli yım
Alt beden üst beden arasi 2 bedene yakın fark var balım
Hala alt taraf incecik değil
Vki mı biliyorsun boyumun da altındayım
Hatta 62 de olsam şüphe ediyorum
Yaş ilerledikçe kilo az da olsa ölçü aynı olmaz diyen de çok
Sen gençsin çıtır sin tabi
Hamilelik filan da geçmedi başından
Ben halis mulis armuttipliyim
Kum saati tipi olabilir misin balım?
Katilmak icin alinti yapmistim ve katildim yukardaSenin alt kilodan incelse bile sanırım leğen kemiğin geniş. Ondan da yüksek olabilir bedenin.
Birde boyun da uzun bizden. Haliyle iskelet bizden büyük. Ortalama 13-15 cm fark var aramızda. Sadece yukarı doğru değil yana da fark vardır. Sanırım 38den aşağı da hiç olamayabilirsin. Üstünü pek bilemedim, omuzlar çok geniş değilse veya kıyafetine göre belki 36 da giyersin zayıfken
Günaydınn balim
Günaydın balimGünaydın
Ballarımmm
Markaya kalıba modele göre de değişir aslındaBak bugun dikise gitxem diye kotumu giydim gecen hafta hoca gelmemisti yani 2 hafta gecti aradan sokakta falan taytimi giyiyiyodum ve 38 bol geldi simdi 36 bedeni cikardim o biraz dar geldi ama biraz cok degil. Ama 38 de fazla bol geldi demwkki bedenim incwlmis benim suan boyum 166 3-4 ay evvel olcturdum
Aynen ya minyonluk sadece boyla da olmuyorAynen enercim ya soru çözerken sıkılınca bari kahve yanina biseyler koyuyum diye masadan kalkip kendimi kandiriyodum hadi simdi kahveyle kurabiye yiyerek soru cozelim iyi gider diyee zaten hareketsizdim tum gun ustune yiyince..
Kuşum simdi anladim ben seni. Estagfrullah sen de gayet citirsin daha dur
Kum saati olabilir miyim bilmiyorum ama onda göğüsler de dam üstunde huneler olmuyo mubenim normal
Keske kum saati olsam cook begenirim bence cook cekici oluyorlar öyle kadinlar
Enerci balim cok güzel aciklamis. Bence boy ve iskeletten kaynakli. Ablamla aramizda bikac cm var onunla bile degisiklik gosteriyo bazi kiyafetlerimiz.
Mesela ben 170 boyundaki mankene hafif dokümlü duran s beden bisey aldigimda bana bildigin bi beden buyuk geliyo (zayifken yani). Minyonluktan kaynakli sanirim bu.
Armut vücut meselesi de şöyle aşırı aşırı kalin degil basenlerim bana göre kalin. Lisede bi hocam vardi mesela kadın bayagi kilo verdi üst kismi kalmadi yani incecik. ama kalem etek giyince alt kisim ben burdayım diyodu. O kadar değil benimki. Ama kalin mi kalin.
İnşallah biraz kilo vereyim de before after yaparim
Spor bayagi bayagi inceltiyo bacaklari hakkaten
Katilmak icin alinti yapmistim ve katildim yukarda
Günaydınn balim
Günaydın balim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?