- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Canim valla teli biraktim bulasik makinesini yerlestirdim cay ictim bikac soru çözdüm camasir katladim masallah yine bu saat ettim zaman su gibi akıyo.ne demek civciviminsan her gün farklı bişeye ihtiyaç duyuyo işte:)
ben derse başlıyorum sen naptın
Bebişim o felsefeyi demek ki çok olmuş biz keşfedeliKizlar simdi kisisel gelisim kısmında bi konu gördum sürekli meşgul kalarak mutlu olma diye. Kitabi da varmis hatta bu bi felsefeymis galiba. Tam bizlik değil mi ya. Gercekten öyle kafan vücudun ne kadar mesgulse o kadar mutlusun aslinda.
Bos durunca seytan üfürüyo sanki
Ha haBebişim o felsefeyi demek ki çok olmuş biz keşfedeli
Kuzum daha önce 69.8 den 57ye düşmüştüm. Zaten hayatimda ilk defa 70 leri gördum bu sene büyük şoktu benim içinSaricivcivcikcik
Sen kaç kilodan kaç kiloya düşmüştün daha önce?
Sürekli meşgul olmak için bol diyetisyen sayfası karıştırmak iyi fikir
Bı de spor sayfaları
BalımKuzum daha önce 69.8 den 57ye düşmüştüm. Zaten hayatimda ilk defa 70 leri gördum bu sene büyük şoktu benim için
O sayfaları hep karistiriyorum canım da kastettigim diyet konusunda değildigenel olarak mesgul olmak insani besleyen bisey demek istedim iyi hissettiriyo yani
Yarin 7de kalkcam sudem balımCivciv balım
Sen bu saate kalır mıydin
Kaçta kalkıyorsun sabah?
38 bile değildi kiyafetlerimin yarisi 36 yarisi 38di 36 da oluyoduBalım
57 de 38 beden iyiymiş
Vücut tipin ne senin?
Suan iciyolar ama ilerde pek kandirabilecegimi sanmiuorum fastfoodla falan tanisacak bakalim suan ictigi karBebekken ıspanak çorbası çok içti
Tarhananin içine enginar filan sağlıklı sebzelerden atıp blenderdan geçirmişligim çoktur
Gurmebebek diye bir site vardı ordan bebek bisküvileri ,peynir yapma, yoğurt yapma
Ücretsiz izindeydim baya uğraştım yani
Şimdi de söylene söylene yiyor
Simdi yaptim sporu bebisi yatirdim 30 dk tabata kabata onh da bitirdim iyi oldu. Ama bi incelme hissedemiyorum siskinlik var regl donemi sen naptin xanim calistin miTamam kuşum cook teşekkür ederim güzel önerilerin içinkaydettim mesajini insallah bakicam dediklerini okucam
Cok guzel menü canim afiyet olsun sporu yaptin mi yaptiysan o da güzel
Neden biz bittik dedi canimzor ki ne zor. Kolay büyümüyolar.
Yalnız ben de sanki 7 cocuk büyütüp evlendirmis unumu elemis elegimi asmış gibi konuştum
Ben de bir tek kendimi sanırımYarin 7de kalkcam sudem balım
Neden bu saate kaldığımla ilgili hiçbi fikrim yok inan
Demin hunharca bulasik makinesini yerlestirdim sabah omlet icin buzluktan biber cikarttim kahvaltiya hazırlık yaptim gece bile bogaz derdindeyim
Sonra uykum acildi galiba hareket edince. Ama yatsam uyurumbirazdan uyusam iyi olur hatta
Armut olsa kız o kiloda 36 nasıl olar38 bile değildi kiyafetlerimin yarisi 36 yarisi 38di 36 da oluyodu
Armut sanirim canim basenler var benim. Zayiflamaya baslayinca belim hizli ve cok incelir. Ama alt kisim
Azcik çalıştımSimdi yaptim sporu bebisi yatirdim 30 dk tabata kabata onh da bitirdim iyi oldu. Ama bi incelme hissedemiyorum siskinlik var regl donemi sen naptin xanim calistin mi
Ya varya tamamen alıştırmana bağlıSuan iciyolar ama ilerde pek kandirabilecegimi sanmiuorum fastfoodla falan tanisacak bakalim suan ictigi kar
Neden kiBen de bir tek kendimi sanırım
Bugün yemeden yarını düşünen
Seni duyunca çok sevindim
Yalnız değilmişim
Armut olsa kız o kiloda 36 nasıl olar
Vay be, bende hayatımda ilk defa 70leri gördüm 2020 de. Evlendikten bir kaç sene sonra 63 falan gördüğümde aklım çıkmıştı. Bir ver bir al.Kuzum daha önce 69.8 den 57ye düşmüştüm. Zaten hayatimda ilk defa 70 leri gördum bu sene büyük şoktu benim için
O sayfaları hep karistiriyorum canım da kastettigim diyet konusunda değildigenel olarak mesgul olmak insani besleyen bisey demek istedim iyi hissettiriyo yani
Canım senin memleket nereydi?Simdi yaptim sporu bebisi yatirdim 30 dk tabata kabata onh da bitirdim iyi oldu. Ama bi incelme hissedemiyorum siskinlik var regl donemi sen naptin xanim calistin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?