- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Ben de icemedim artik yarina kaldiafiyet olsun civcivim:) eşim aradı geliyorum dedi benim yemek sarktı maalesef. sen beni bekleme iç kahveni
Evet canim gordumEn son bdv ye yazarken görülmüş Civcivim
Kiz kahve iciyom ben de canimi istettiniz
İlk defa duyuyorum harika sözmüs sudem balimNamazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmazmış
Aşk icin ölmeli ask o zamaaaan aaskkkkBeni de deldi geçtiÇiçeğim
İstanbul'u yakma Balımlar var
Kendini yakma sende gönlüm var
Tamam karar verdim beni yak
Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak
Ben ben peki ben neyinim biraz anlatsanaŞansımmmmmmmm
benim tek ballarım sizsiniz sözVoooov
Yağlarım yandı kesin
Tamam İstanbul u yakmıycem sırf sen yakınsın oraya sıçramasın diye
Balbörek yok
Sadece balların var
Onları sevebilirsin sadece
Yangın Aydın a mı geldi tee
Yarış derken efendim
Çok abartmasak
Normal insan gibi yarışsak
Geçmesek kimseyi
O zaman niye yarışıyorsak
Çokmuş balım, sen onu haftalara böl benceŞubat sonu gibi yani
Keşke haftada verebilseydim 5.6 kg
65.500 - 5.600= 60 altı
O topa girmeyeceğimi o kadar iyi biliyor ki, bugün beni çıldırttı öğrenciler, valla ülkenin geleceğine içim yandı bugünYoruma dayalı soru hazırlıyorum
Çocukların yazacağı cevapları düşünemiyorum
Ben de toplamda 4.6 vermişim bugün hesapladım 72.6 ile baslamstim.(burda yokken kendi kendimeŞubat sonu gibi yani
Keşke haftada verebilseydim 5.6 kg
65.500 - 5.600= 60 altı
Melek miyizbenim tek ballarım sizsiniz söz
aşkolsun balım biz insan mıyız hem de normalindenmeleğiz biz melek
kimseyi geçmeyeceksek niye yarışıyoruz ki
bknz sözlük: yarış: genellikle kazanmak ereğiyle birbirini yenmeye çalışma.
Pıcak lazim mi 1 saat var arada lazimsa jetgiller gibi hayali cetime atlar gelirimÇokmuş balım, sen onu haftalara böl bence
O topa girmeyeceğimi o kadar iyi biliyor ki, bugün beni çıldırttı öğrenciler, valla ülkenin geleceğine içim yandı bugün
Kemal sunal ve halit akçatepenin bir filminde öyle bir repliği vardı yaa, kadına sen insan mısın falan diye yardırıyorlar sanki kötü bir şey diyecekmiş gibi, sonra da meleğe bağlıyorlar. Ama civcivim yaa açıklayınca komik gibi görünmediMelek miyiz
Noldu niye ücüncü boyuta gectik birden bisey mi kacirdim
Boncuk gözlerindenSenin o boncuğum diyen dillerini severim balım
Lazım valla tatlım, bugün bir yere ad ve soyadlarını kullanarak kayıt olmalarını istedim, adlarının sonuna tuhaf tuhaf kelimeler harfler ya da rakamlar ekleyerek kayıt oldular inanabiliyor musunPıcak lazim mi 1 saat var arada lazimsa jetgiller gibi hayali cetime atlar gelirim
Ne oldu niye yaktım
Mevzu planksa meydan okuyorumYandı buralar
Tüm hepiniz toplaşıp okuyun canım, ancak keser beniValla şaka maka okuyandan Allah razı olsun canım.
Dikkat et aslı balım kıvılcım sıçramasın sana da, pek yanık oldu buralar
Çok kıskandım sizleri ben de deniyciiğim, hatta hepimiz birbirimize meydan okuyalım, bakalım en çok kim durcak, bilirsiniz yarış deyince kendimi tutamam
Aayy valla bilmiyodum ondan anlamadim demekki ama olsun simdi de gayet komik bak gülüyorum hemen.Kemal sunal ve halit akçatepenin bir filminde öyle bir repliği vardı yaa, kadına sen insan mısın falan diye yardırıyorlar sanki kötü bir şey diyecekmiş gibi, sonra da meleğe bağlıyorlar. Ama civcivim yaa açıklayınca komik gibi görünmedi
Allahim yarabbimLazım valla tatlım, bugün bir yere ad ve soyadlarını kullanarak kayıt olmalarını istedim, adlarının sonuna tuhaf tuhaf kelimeler harfler ya da rakamlar ekleyerek kayıt oldular inanabiliyor musunParantez içinde örnek de vermiştim nolur nolmaz diye
İfşa olduk iste goruyo musun
Hey masallah daha yok mu bacım ?Evet plank sürem
Eki Görüntüle 2767789
Seni anlatacak kelimeler henüz TDK lügatına eklenmedi biricik civcivimBen de icemedim artik yarina kaldinasipte yoksa kahveyi bile içemiyorsun bacim
Evet canim gordum
kahve candir gerisi heyecandir
İlk defa duyuyorum harika sözmüs sudem balim
Aşk icin ölmeli ask o zamaaaan aaskkkkAllahiimm Allahiimmm kpss ye yuruyorummm Allahiimm kalemler illeeee derslerleee büyüyorummm
Ben ben peki ben neyinim biraz anlatsana
negoocuğum en yakın zamanda sana meydan okuyorum.Evet plank sürem
Eki Görüntüle 2767789
Çikolatanın hastasıyım,plankın ustasıyımİfşa olduk iste goruyo musun
Hey masallah daha yok mu bacım ?
Meydan okumanı kabul ediyorumSeni anlatacak kelimeler henüz TDK lügatına eklenmedi biricik civcivim
negoocuğum en yakın zamanda sana meydan okuyorum.Aha da okudum, ben ne okudum, neden okudum?
Seni anlatacak kelimeler henüz TDK lügatına eklenmedi biricik civcivim
Yollar duruşuna yokuşlar çıkışıma hastaÇikolatanın hastasıyım,plankın ustasıyım
Meydan okumana meydan okuyorum negomMevzu planksa meydan okuyorum
Restine rest, jestine jest negocumEvet plank sürem
Eki Görüntüle 2767789
Kuzum benim inandım güldüğüneAayy valla bilmiyodum ondan anlamadim demekki ama olsun simdi de gayet komik bak gülüyorum hemen.
Allahim yarabbimcekirgeler neden böyle yapiyorsunuz
Bana da oku balım, bak hemen yaptım ben, kimbilir belki yarın belki yarından da yakın diyerekSeni anlatacak kelimeler henüz TDK lügatına eklenmedi biricik civcivim
negoocuğum en yakın zamanda sana meydan okuyorum.Aha da okudum, ben ne okudum, neden okudum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?