- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kettle kaldır gitsin
Kahve makinem bozuldu
Kocam da babam gibi almıyor yenisini
Ha ha
Kimi adam almaz
Kimi alır hanım kıymet bilmez
Babam yazık almazdı
Annem kırk takla atardı
Almancı ya ne var ne yok getirmis
Bı daha da kadına bişey almadı
Benim hediye gibi genelde çoğu şey
Ekmek makinesi
Barbeku
Senin dediğinden vardı da oğlan herşeyi kırdığı gibi onu da kırdı sanki ya da biz kırdık
Biri kırdı da kim kırdı
Bence birinci sin canım
Songül ile ben ödem artık çünkü
Sen yağ yaktın cayır cayır![]()
o zaman ben de alayım onlardanBen kettle olmadan duramam valla, caydanlikta su ısıtmak işkence bence. Ben yapıp içtim valla balım, yemek de yemedim malesef.
Çay süzgeci gibi olanlar çok iyi canım, bizim evde birkaç tane var hatta. İçine istediğin bitkiyi dolduruyorsun mis gibi kullanışlı.
Boğazım iyi canım, pazartesi kontrol var inşallah ama ben araya başka hastalıklar soktumfenaydim iki gündür, çok şükür halimize
![]()
Balımya şimdiki gibi ucuz şeyler değildi ki o zaman beyaz eşya küçük mutfak aletleri çok pahalıydı. onun yerine alınacak çok daha iyi şeyler vardı bence de
zaten bizim mutfağımız 4 en fazla 5 metrekareydi. kadın nereye koysun onca aleti. iki kişi giremiyoduk mutfağa
o
o zaman ben de alayım onlardan![]()
Beni de deldi geçtienerji_kusagi balım
Hasretin bağrımı deldi
Ya kendimi yakacam
Ya İstanbul u
Sen seç neyi yakayım
Bir kibrite bakar![]()
Tamam tamam ben en iyisi Roma yı yakayımBeni de deldi geçtiÇiçeğim
İstanbul'u yakma Balımlar var
Kendini yakma sende gönlüm var
Tamam karar verdim beni yak
Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak![]()
Bi nazar duasi okumak lazim sana artikBen kettle olmadan duramam valla, caydanlikta su ısıtmak işkence bence. Ben yapıp içtim valla balım, yemek de yemedim malesef.
Çay süzgeci gibi olanlar çok iyi canım, bizim evde birkaç tane var hatta. İçine istediğin bitkiyi dolduruyorsun mis gibi kullanışlı.
Boğazım iyi canım, pazartesi kontrol var inşallah ama ben araya başka hastalıklar soktumfenaydim iki gündür, çok şükür halimize
![]()
Ha haEn iyisi itfaiye olup ikinizi de söndüreyim![]()
Eee bebişim üzüm üzüme baka baka kararırrrrHa ha
Aslım ya mekik mı oldun sen![]()
Aslım bitane yaEn iyisi itfaiye olup ikinizi de söndüreyim![]()
Hepiniz ayrı ayrı bir tanesiniz, en bal enerjim benimmmmAslım bitane ya![]()
Aman Aslım üzümlerEee bebişim üzüm üzüme baka baka kararırrrr![]()
Ben senin neyindim AslıHepiniz ayrı ayrı bir tanesiniz, en bal enerjim benimmmm![]()
![]()
Vuuuv çok kıskandımBallarrrr, bu arada ben plank duruşunda 35 saniyeyi buldum.![]()
Boynuz kulağı çoktan geçmiş hocamBallarrrr, bu arada ben plank duruşunda 35 saniyeyi buldum.![]()
❤ Can Aslım benimHepiniz ayrı ayrı bir tanesiniz, en bal enerjim benimmmm![]()
![]()
Boynuz kulağı çoktan geçmiş hocam
Ben 7 sn mı 10 mu ne![]()
Ben senin neyindim Aslı
Bugün demedin hiç![]()