• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

5 Günlük Program Sonuçları

Katılım sağlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. 5 gün için harika sonuçlarla gelmişiz ❤️❤️❤️ Çok tebrik ederim 🥳🥳🥳🎊🎊🎊

1. sonngulen sonngulen 69,7/67,7/2,0/%2,8691 🥇🏆🏆🏆
2. sudem34 sudem34 68,4/66,6/1,8/%2,632 🥈🏆🏆🏆
3. inci-tepik inci-tepik 83,3/81,8/1,5/%1,801🥉🏆
4. kk birinci noteri kk birinci noteri 58,6/57,8/0,80/%1,365 🏅🏆
5. @Felicio 52,1/51,5/0,60/%1,151 🏆
6. enerji_kusagi enerji_kusagi 66,2/65,5/0,70/1,057 🏆
7. asliogretmen asliogretmen 78,40/77,60/0,80/1,020 🏆
8. Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik 68,6/68,0/0,60/0,875🏆
Tesekkür ederim balımmm 3.mü oldumm yanii😍

Ben bi arada aromali turk kahveleri var trrendyolda onlara takmistim aslinsa kahvenin asil arkadasi belli de onu birakali 2 yil oldu Allah ta baslaatmasin asil omla tadi cikiyk
onları da hiç denemedim :) bı denemek lazım:)
o dumanlı şeyi de denemedim hiç. inşallah bırakmak isteyen herkes bırakır 🙏🙏

Kizlar ben de tezgahta kalabalik sevmiyorum ama kaldiramiyorum da çünkü yer yok bulamiyorum :KK70: kettle ve kahve makinesi var simdilik 😁

Valla ben de ayni seyi yazcaktim gidip bi kahve icelim sicak sicak oohh kokusu burnuma geldi.
Yemek yeme saati da gelmis gerci ama🤭
Kettle kaldır gitsin😁
Kahve makinem bozuldu 😁
Kocam da babam gibi almıyor yenisini🤪
peki bu çay süzgeci gibi olan bitki çayı süzgeçleri var ya onlara bosaltsan içinden çıkıyo mu:)
ben de onlardan alayım diyordum.

fritoz annemin de vardı. lüzumsuz babam:KK70: her gördüğü mutfak aletini alırdı:KK70:

fritoz, Çok parçalı devasa mutfak robotu, mısır patlatma makinası, yumurta haşlama makinesi...

ne çıkarsa alır gelirdi:KK70: annem çok kızardı parayı boşuna harciyon diye
Ha ha 🤭
Kimi adam almaz😁
Kimi alır hanım kıymet bilmez 😁

Babam yazık almazdı 😁
Annem kırk takla atardı😁
Almancı ya ne var ne yok getirmis 😁
Bı daha da kadına bişey almadı 😁

Benim hediye gibi genelde çoğu şey 😁
Ekmek makinesi 😁
Barbeku😁

Senin dediğinden vardı da oğlan herşeyi kırdığı gibi onu da kırdı sanki ya da biz kırdık 😁
Biri kırdı da kim kırdı 🤪
Tesekkür ederim balımmm 3.mü oldumm yanii😍
Bence birinci sin canım 💕
Songül ile ben ödem artık çünkü 😁
Sen yağ yaktın cayır cayır 🔥🔥🔥🔥

Kizlar ben de tezgahta kalabalik sevmiyorum ama kaldiramiyorum da çünkü yer yok bulamiyorum :KK70: kettle ve kahve makinesi var simdilik 😁

Valla ben de ayni seyi yazcaktim gidip bi kahve icelim sicak sicak oohh kokusu burnuma geldi.
Yemek yeme saati da gelmis gerci ama🤭
Ben kettle olmadan duramam valla, caydanlikta su ısıtmak işkence bence. Ben yapıp içtim valla balım, yemek de yemedim malesef.
peki bu çay süzgeci gibi olan bitki çayı süzgeçleri var ya onlara bosaltsan içinden çıkıyo mu:)
ben de onlardan alayım diyordum.

fritoz annemin de vardı. lüzumsuz babam:KK70: her gördüğü mutfak aletini alırdı:KK70:

fritoz, Çok parçalı devasa mutfak robotu, mısır patlatma makinası, yumurta haşlama makinesi...

ne çıkarsa alır gelirdi:KK70: annem çok kızardı parayı boşuna harciyon diye
Çay süzgeci gibi olanlar çok iyi canım, bizim evde birkaç tane var hatta. İçine istediğin bitkiyi dolduruyorsun mis gibi kullanışlı.
Hadi gecmis olsun canim nasol oldu bogazlarin
Boğazım iyi canım, pazartesi kontrol var inşallah ama ben araya başka hastalıklar soktum 😂😂 fenaydim iki gündür, çok şükür halimize 🤩

Kettle kaldır gitsin😁
Kahve makinem bozuldu 😁
Kocam da babam gibi almıyor yenisini🤪

Ha ha 🤭
Kimi adam almaz😁
Kimi alır hanım kıymet bilmez 😁

Babam yazık almazdı 😁
Annem kırk takla atardı😁
Almancı ya ne var ne yok getirmis 😁
Bı daha da kadına bişey almadı 😁

Benim hediye gibi genelde çoğu şey 😁
Ekmek makinesi 😁
Barbeku😁

Senin dediğinden vardı da oğlan herşeyi kırdığı gibi onu da kırdı sanki ya da biz kırdık 😁
Biri kırdı da kim kırdı 🤪

Bence birinci sin canım 💕
Songül ile ben ödem artık çünkü 😁
Sen yağ yaktın cayır cayır 🔥🔥🔥🔥
yaaa saol canım ama 3.lükte bana yetrr :KK45:

Back