- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
Balım
Filtre kahve çok iyi.
Şekersiz sade Türk kahvesi de çok iyi
Ama sayısı çok sanki
Biraz daha mı araştırsak senin için
Kıyamadım şimdi sana
Vücuduma uyacak bir yöntem bulalım canım,cidden aç kalınca kötü oluyorum.Önceden böyle olmuyordum.O yüzden ıf e başlayamıyorum bir türlü.Ha ha
Sona kalan dona kalır
Sen bilirsin Negom tablo ekleme işini öğretirsen daha güzelini yaparız
Canım Negoo ya aşağıda yazdım sende öyle yap 3 sağlam öğün
Ayy çok tatlı ya
Sen de mekik görevi görmeye başladın yani
Ben sana demiştim boynuz kulak işini
Ara öğünleri birleştirip kalori yükseltmeyi mı denesek .
Şöyleki 3 sağlam ana öğün mesela 400 er kalorilik yada 500 er
Sen toparlan sana buluruz bir yol
Tatlıya meylim fazladır ama balım
Sen güzel diyorsan güzeldir alayım kesin
Hadi yine iyiyiz günahımıza ortak olduk
Artık bahane hazır
Dün yediklerimi görmüşsun zaten
Bende french pres de yapıyorum canımmakine hem yer kapliyo hem yıkaması sıkıntı olabilir gibi geldi bana:)
inşallah beğenirsin
İf i düzgün yaptığımda ,bir de canlı dersler 9-13 arasında olunca .Bende kahve dünyasının var ama hoşuma gitmiyor filtre kahve artık:/
Ha haGün uzun çünkü bize,çok mantıklı
Sağol canımTebrik ederim kızlar
Bende french pres de yapıyorum canımmakine hem yer kapliyo hem yıkaması sıkıntı olabilir gibi geldi bana:)
inşallah beğenirsin
Bende french pres de yapıyorum canım
Filtre kahve en iyi kahvelerden ama ben de alışamadim tadına evde tek kullanımlık paketlerden var a101 in Türk kahvesi öncelikli tercihimazaltcam sudem inşallah evde dediğiniz gibi bitki çayı içerim artık:)
Tamam canımVücuduma uyacak bir yöntem bulalım canım,cidden aç kalınca kötü oluyorum.Önceden böyle olmuyordum.O yüzden ıf e başlayamıyorum bir türlü.
Tablo işine bakarım canım müsait olunca
Tamam canim kesinlikle denixemmakine hem yer kapliyo hem yıkaması sıkıntı olabilir gibi geldi bana:)
inşallah beğenirsin
Ha hazaten elektrik faturalari çok geliyo negomkettle bile kullanmıyorum ben
Bende kullanmıyorum,gördün tezgah da kalabalık sevmiyorumzaten elektrik faturalari çok geliyo negomkettle bile kullanmıyorum ben
Negom kör topal bu kadar yapabildikAyrık otu gibi olmuşum tabloda
Az kalmış canımİnsallah canim 54 ten sonea korumaya gecicem zaten
Canım çok teşekkür ederim ama benimki birincilik sayılmaz bence, ilaçlar bitti şişlik gidiyor
Takılıyorum canımNegom kör topal bu kadar yapabildik
Az kalmış canım
Canım çok teşekkür ederim ama benimki birincilik sayılmaz bence, ilaçlar bitti şişlik gidiyor
Filtre kahve en iyi kahvelerden ama ben de alışamadim tadına evde tek kullanımlık paketlerden var a101 in Türk kahvesi öncelikli tercihim
O paketler öylece duruyor
Aromalı denedim yine onlardan ama aroma adında var tadında hiç yoktu
Tamam canım
Şubat ayı tablomuzda yardım isteriz
Negom sana tavsiyem if i 16/8 yada 14/10 penceresi yapman hem açlık süren az olur hem de metabolizman yavaşlamaz.
Çünkü verilecek kilon var ve acelen yok xste gün içi aktif bir hayatın var
Ha ha
Ben de kaldırdim kettle lari kalabalık ne gerek var
Tezgah üstü kalabalık sevmiyorum
Yumurta haşlama makinesi filan hep kaldırdım
Bende kullanmıyorum,gördün tezgah da kalabalık sevmiyorum
Distein maddesinden dolayı bende sevmiyorumben her türlü kahve severimhepsi çocuğum gibi Nescafe de çok severim ama zararlı diye içmiyorum onu pek. canım çekerse içiyorum arada.
türk kahvesi de severim ama işte sayıda sorun var benim
ben poşetli kullanmıyorum canım kaşıkla ölçüp kullanıyorum çay gibi. acaba onlar demlik poşet gibi mi? ben demlik poşet çay icemem mesela. çayla alakası olmuyo onun tadının
Benim Maşallahyumurta haşlama makinesi en sevdiğimdi yalnızbenimki kırılmıştı galiba plastik yeri:) caycim bozuldu. cayciyi da kettle bozuldu diye almıştık sadece elektrikli cezve var evde Sinbonun:)
cidden düşünemiyorum mesela hepsini aynı anda mutfaktaİstanbul'da bir mutfak kaç metre ki zaten
Ha ha
Ben de kaldırdim kettle lari kalabalık ne gerek var
Tezgah üstü kalabalık sevmiyorum
Yumurta haşlama makinesi filan hep kaldırdım
Kizlar ben de tezgahta kalabalik sevmiyorum ama kaldiramiyorum da çünkü yer yok bulamiyorumBende kullanmıyorum,gördün tezgah da kalabalık sevmiyorum
Valla ben de ayni seyi yazcaktim gidip bi kahve icelim sicak sicak oohh kokusu burnuma geldi.Kalkayim da bı kahve yapayım bu kadar muhabbetin üstünebenim haftada bir kez belki içiyorum ama canimi cektirdiniz
Distein maddesinden dolayı bende sevmiyorum
Kısırlık filan yapıyor çok zararli.
Hatta bu yüzden poşet bitki çayı alıyorum.
Kaynamış suya poşeti yırtıp döküp öyle içiyorum.
Poşeti içmemiş oluyorum
Benim Maşallahhepsi sağlam
Ama ben tembel
Onlar tozlanacak yer kaplayacak
Hatta ablama fritoz aldırdım .
Bir heves bana hediye aldı
Bir yada iki kez kullandım
Dolabı bekliyor
Kizlar ben de tezgahta kalabalik sevmiyorum ama kaldiramiyorum da çünkü yer yok bulamiyorumkettle ve kahve makinesi var simdilik
Valla ben de ayni seyi yazcaktim gidip bi kahve icelim sicak sicak oohh kokusu burnuma geldi.
Yemek yeme saati da gelmis gerci ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?