70 kilodan 60 kiloya indim bu süper bişey :)

flove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
130
37
53
Evet arkadaşlar ben Lise bittikten sonra ne oldu nasıl oldu anlamadım aslında düşününce hiç dikkat etmediğimi ve hareketsiz bi yaşamım olduğunu anlıyorum geçen sene mayıs ayında tartıya bi çıktım tam 70 kiloyum hiç bu kadar Kilo almamıştım şok oldum etrafımdaki herkes hep aynı kiloda olsam bile her görmelerinde aa çok Kilo atmışsın diyorlardı bende gülümsüyor takmıyormuş gibi yapıyordum ama Zayıflamayı deli gibi istiyordum neler yapmıyordum sirkeli sular beşi bi yerde çaylar elma diyetleri hiç bişey yememeler ama buna rağmen hemen Kilo veremiyordum sonra üzülüp birsürü şey yiyordum ve verdiklerimi de fazlasıyla geri alıyordum çok mutsuzdum diyeceksiniz bi On Kilo bu kadar mı mutsuz eder evet eder boyun 160 bile değilse ama sen 70 kiloysan üstelik daha 20 yaşındaysan eder.. Sonra tam bir yıl sonra yani bu yıl mayıs ayında 60 kiloya indim biraz geç oldu ama olsun sonuçta başardım :) nasıl mı oldu başta 70 kiloyu görünce kesin bi başlangıç yaptım zaten ilk 3 Kilo hızla gitti sonra o kadar hafiflediğimi hissettim ki bir iki Kilo daha verdim baktım artık kimse kilomu yüzüme çarpmıyo 63 Kilo oldum eski kıyafetlerin hepsi bol geliyordu yeni üstüme oturan kıyafetlerden giymeye başlayınca herkes aa ne kadar Zayıfladın ne yaptın böyle dedi çok sabrettim 63 ten sonra 60 a o kadar zor indimki en uzunu da bu sürdü artık herkes sen git gide zayıflıyosun ya böyle çok iyi oldun daha zayıflama diyenler bile oldu evet sonunda 10 Kilo verdim ve durdum diyeti de bıraktım ama hiç almadım geri çok şükür şu anda boyum lâ kilom çok normal duruyo herkes eskiden de güzeldin ama şimdi ayrı bi havan var diyo gerçekten de öyle şu An Ne giysem yakıştırarak giyiyorum ve kimse bana 60 kilosun demiyo en fazla 55 gözüktüğümü söylüyor galiba bu durumu kemikli olmama ve spor yaparak sıkı olmama borçluyum :) sevgilim de bu halimi çok beğeniyo sağolsun sen böyle çok iyisin daha zayıflama diyo ama ben yakında evlenmeyi düşünüyoruz biraz daha zayıflamak istiyorum pazartesi günü tekrar spora ve diyete başlayacağım soru sormak isteyen olursa memnuniyetle cevaplarım biraz uzun oldu ve yazım hatalarım olduysa kusuruma bakmayın :)

Canım oncelikle tebrik ederim seni bende kilo konusunda rahatsızım ama benim durum farklı ben 10 gün önce sezeryan doğum yaptım 85 kiloyla doguma gırdım evevgeldıkten 3 gun sonra tartıldım 78 kiloydum karnım sarkık yarın korse almayı dusunuyorum emzırdıgım ıcın de dıyet yapamıyorum dıyetısyene gıtmek ıcın de erken dıyolar nasıl yapacağım bilmiyorum

Teşekkür ederim :) canım ya çok sevindim anne olmana kimbilir ne kadar güzel bi duygudur :) gözünaydın Allah bebeğinin şansını bahtını bir ömür açık etsin hem sen neden üzülüyosunki şu anda bebeğini sağlıklı bi şekilde atmışsın eline şükret diyet yapamam die üzülme zaten bol bol su içersen sütün daha fazla olur sık sık emzirdikçe yediklerinede biraz dikkat edersen çok rahat Zayıflarsın ki

Yarın spora başlıyorum bu kadar ara vermek yeter şimdiki hedefim 55 Kilo :) şu kadar zamanda vereceğim diye sınır koymuyorum kendime haftada dört gün spor yapacağım günde en az bir buçuk litre su içeceğim spor yaptığım günler daha da çok olabilir günde iki şişe maden suyu en az iki s.b. Yeşil çay içeceğim benim belirli bir diyetim yok sadece günde iki öğün yiyeceğim ara öğün olarakta meyve yerim şimdilik yapacaklarım bu kadar aklıma geliyo inşallah başarırım :) bu yolda benimle yürümek isteyen olursa buyrun beraber verelim kilolarımızı :)

ben de 58 olmak istiyorum ayın başında başladım diyete (diyet de denmez ama ) 3 haftada 4 kilo verdim her hafta 2 kilo veriyorum fakat regl olduğum hafta kilo vermem durdu maalesef boyun 170 kilo şuan 66-67 arası hedef 58 vazgeçmeye de niyetim yok

Valla süper vermişsin eminim bu hızla 58 ide görürsün o boya fıstık gibi olursun :)

Bugün regl oldum ama yinede spora başladım üstümde bi şişkinlik vardı zaten tamda bugün olmam beni pes ettirmedi sabah tartıldım ve 61 kilo geldim olsun dedim bu hafta regl olsamda toparlayacağımı düşünüyorum haftaya pazartesi ye kadar hiç tartılmıyacağım :) ne yiyip içtiğimi de günün sonunda yazmayı planlıyorum çok azimliyim ve çok istiyorum 55 kiloya düşmeyi :)

160 boya 60 kilo çok.. yaşınız genç olduğu için sıkı olabilirsiniz ama ideal kilo 53-54 olmalı en az.. benim boyum 160, 31 yaşındayım ve doğum yaptım, 55 küsür kiloyum ve hedefim 51 olmak..

Evet regl maalesef şişkinlik yapıyo ve tatlı bi şeyler yemeden duramıyosun ama tam gaz devam... ben de bugün 1 saat kardio 1 saat pilates yaptım yarım saat de zumba şuan yorgunluktan ölüyorumm ben de sabah ılık suyla limon sıkıp içtim öğlen bir yumurtayla omlet biraz peynir 2 dilim buğday ekmeği ve 1 bardak şekersiz limonata içtim arada yarım paket form bisküvi yeşil çay meyveli yoğurt vs. yedim akşam da ton balıklı salata ama spor çook acıktırıyo ve spordan sonra bi şey yemem k maalesef ailem de sürekli yemek yemem için baskı yapıyo en sevdiğim yemekleri gözümün önüne yiyolarr Ama kararlıyım verilcek o kilolar en azından okul açılana kadar...

160 boya 60 kilo çok.. yaşınız genç olduğu için sıkı olabilirsiniz ama ideal kilo 53-54 olmalı en az.. benim boyum 160, 31 yaşındayım ve doğum yaptım, 55 küsür kiloyum ve hedefim 51 olmak..
Bende zaten devam ediyorum bu boya 50 kilo İdeal ama vücudum kemikli olduğundan en fazla 55 gösterdiğimi söylüyorlar benim kilom da biri normalde löp et gibi duruyor umarım sizde zayıflarsınız

Canım çok güzel spor yapmışsın ama kendine çok yüklenme sonra bıkabilirsin okullar açılana kadar 5 kilo daha versen yeter bence :) azmine hayranım bu arada

Bugün Fitnessa gittim tam 1.5 saat spor yaptım ayrıca gün içerisindede hareketliyim.. Yediklerim öğlen 1 de: 1 kase çorba, patlıcan yemeği, bir dilim ekmek, yemekten sonra 1 muz
Akşam 2 kase çorba, 1 dilim ekmek, salata yedim gün boyunca 2 lt su 2 tane sade sodamı içtim şekersiz türk kahveside çok severek içiyorum spordan önce daha fazla metabolizma yı çalıştırıyor şimdi de çayımı içiyorum daha birşey yemeyeceğim tabi :)

Canım çok güzel spor yapmışsın ama kendine çok yüklenme sonra bıkabilirsin okullar açılana kadar 5 kilo daha versen yeter bence :) azmine hayranım bu arada

Teşekkür ederim ama ben spor yapmayı çok seviyorum hele o zumda dansı bana o kadar eğlenceli geliyo ki zaman geçirmemi sağlıyo çünkü ben canı sıkılınca yemek yiyen insanlardanım 3 haftadır sürekli bunları yapıyorum daha bıkmadım inşallah da bıkmam aynen devamm

Sporun zaten inanılmaz etkisi oluyo canım sporunu yap tabi ama beslenmeni zayıf tutma

Bende zaten devam ediyorum bu boya 50 kilo İdeal ama vücudum kemikli olduğundan en fazla 55 gösterdiğimi söylüyorlar benim kilom da biri normalde löp et gibi duruyor umarım sizde zayıflarsınız
Zayıflıyorum neticede doğum öncesinde ve evlenirler 52 kiloydum.. Senin yaşındayken de öyleydim.. Sen de umarım kiloları geri almazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…