70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim de öncelikli hedefim 70
Şu an 76.6 yım Bu aralar havaların çok sıcak olmasından dolayı pek spor yapamıyorum.Tartıda kilolar gidiyo görünüyo ama ben vücudum sıkılaşsın istiyorum
Maşallah sana biraz daha gayret gorursun70 leri
gr gr gidiyor bende bu kg lar yarin tarti gunumm,14cu takimda yarisiyorum iyi motive ediyorlar gelmek istersen gel canim muhabbet sohbet destek var...

Merhaba arkadaslar 72 kilo olarak araniza benide alirmisiniz 3.takimdayim bende daha yeni basladim suanlik sadece yuruyus aktivitem.var calistigim icin eve gelince pert spor yapacak hal kalmiyor ama yediklerime dikkat ediyorum ve seker orucuna basladim 21 gunluk bakalim faydasini gorecekmiyim

Merhaba bende yeni duydum bununla ilgili bilgi rica edebilir miyim siz yazalı çok olmuş gittiniz mi nedir durum acaba

Şimdiki aklım olsa diye boşuna dememis ler arkadaşım fi tarihimin hatalarından di malesef...
Evt doğru zayiflatiyor verdiği şeylerin tamamı neredeyse sağlıklı bitki suları ,kürleri...
Yalnız verdiği beyaz bir sıvı hatta mayi ne olduğunu asla soylemiyor,çok araştırdım bulamadım kaç aktara sordum...
birde çok pahalı 15 gunde bir 200 + LAR
bıraktım 3 4 ay sonra kg almaya başladım
Ne varsa o beyaz suda ama korktum devam etmedim
Şimdi uzman yardımıyla zayifliyorum gayet memnunum

Bende varim eklermisiniz 78 kiloyum Boy 1.52

Merhaba herkese, burası biraz sessiz gözüküyor. Hazirandan beri gruba nişey yazmamışım tabi kiloları da geri almışım. Ne yapacağımı bilmiyorum ama 4 gündür tekrar diyete başladım. Çok çok kilo almışım. Diyet günlüğü gibi gene yediklerimi yazarım diye düşünüyorum buraya. İnşallah çok da sessiz değildir burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…