• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İns ramazandan sonra daha aktif oluruz da bir an önce kg lardan kurtuluruz birbirimizi motive edelim bugun iftara yakin tartildim,cumartesi ki kg 77,3
Pazar 76,7kg ciktim ins bayrama 75kg gorurum.ramazanin basinda 78kg duydum yavas gr gr veriyorum buna şükür :)

en sağlıklısı yavaş ama kalıcı kilo vermek diye düşünüyorum. hızlıca verilen tüm kilolar hoop geri alınıyor. tecrübeyle sabit :KK45:

Kızlaaar gece uyanıp acıkma nöbetlerim tetikliyoooor. Akıl verin noluur. En büyük düşmanım benim :KK43:
Nasil yani gece uyanincami hanim simdi ramazandayiz sahur yapiliyorda acikmamak icin iki yumurta haşla ye yaninda iki dilim tam b.ekmegi yada cavdar ek. Zeytin peynir, ye kesinlikle acikmazsin hem seker seviyenide dengeler (ekmek)..
Soruyu tekrar tekarar okuyorum gece kalkincami gunduz acikma nobetlerinmi oluyo ne yiyip yemegini bilmiyorum ona gore yorum yapsak,

Nasil yani gece uyanincami hanim simdi ramazandayiz sahur yapiliyorda acikmamak icin iki yumurta haşla ye yaninda iki dilim tam b.ekmegi yada cavdar ek. Zeytin peynir, ye kesinlikle acikmazsin hem seker seviyenide dengeler (ekmek)..
Soruyu tekrar tekarar okuyorum gece kalkincami gunduz acikma nobetlerinmi oluyo ne yiyip yemegini bilmiyorum ona gore yorum yapsak,

:)))) aurora19 aurora19 canim yazilim hatasi olmus (hani) yazmistim (hanim) cikmis

:)))) aurora19 aurora19 canim yazilim hatasi olmus (hani) yazmistim (hanim) cikmis

Canım, Allah senin ve akabininde tüm oruç tutanların niyetlerini kabul etsin lakin ben oruç tutmuyorum. Gündüzleri normal beslenmeden sonra gece uyurken saat 3-4 gibi uyanıp acıkmış oluyorum.
Anlatmak istediğim ve sorunum buydu (:

Canım, Allah senin ve akabininde tüm oruç tutanların niyetlerini kabul etsin lakin ben oruç tutmuyorum. Gündüzleri normal beslenmeden sonra gece uyurken saat 3-4 gibi uyanıp acıkmış oluyorum.
Anlatmak istediğim ve sorunum buydu :-)
Ilık süt icebilirsin.ben o saatlerde açlıktan ölsem çiğneme gerektiren birşeyi ağzıma surmem.Sallama bitki çayı,Sıcak süt sana iyi gelebilir.Sicak içecekler ben de tokluk hissi olusturuyor

Merhabalar kızlar bu gruba da katılmak istyrum cuma grubundym zaten motive olmam gerekiyor sizlere kendimi tanıtayim
Boy 168 yaş 24
Başlangıç kg 86.6
Güncel 80.3
Hedefim 65
75kg ile hamile kaldım kızlar önce şu doğum kglarini veryim diyorum inş hep birlikte kg vercez bu arada doğuma 95kg ile girdim hamileyken çok kg aldım en büyük hatam buydu ne çok yazdım gunaydinlar herkese:halay:

Anlatmak istediğim ve sorunum buydu :-)
Çubuk tarçını suyun içine at suyunu iç canım Tok tutar toksinleri atar vede kan sekerini dengeler ani tatlı krizlerine iyi geliyor:KK9:

Eveet günaydın arkadaşlar...ben bu hafta pek dikkat edemedim.Tamam abur cubur pek yemedim ama yemeğe dikkat edemedim.Detoks u da tam yapamadım.Sabah karışım ictiysem öğlen börek yiyerek olayı sekteye ugrattim.gecen hafta 66.900 idi .Bu hafta 66.600
Kg almamisin canım güzel gidors

Back