70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün kahvaltı 2 haşlanmış yumurta 1domates 1 kırmızı biber 1 ykaşığı labne öğlen 3 kaşık kavrulmuş kıyma büyük salata 2 ykaşığı yoğurt öğün arası yemiyorum bana yaramıyo hareket sadece evişi yaptım

Günaydın Dün akşam öğlenle aynı bu sabah 1 domates 1 biber 1 kaşık labne 2 haşlanmış yumurta 10 dilim sucuk
Öğlene salata 2 kaşık yoğurt 2 parça bonfile akşam da aynısı ara öğün yok

Burası benim diyet günlüğüme döndü neyse akşam salataya maydonoz ekledim forumda başka bi yerde okumuştum. Bu sabah 2 haş yumurta 1 domates 2 kapya biber 1 küp süzme peynir. Artık daha çok su içicem

Burası benim diyet günlüğüme döndü neyse akşam salataya maydonoz ekledim forumda başka bi yerde okumuştum. Bu sabah 2 haş yumurta 1 domates 2 kapya biber 1 küp süzme peynir. Artık daha çok su içicem

Burada nasıl bir grup olayı var anlamadım . Ben de zayıflamak istiyorum ama nasıl işliyor bu topic ? Gün içerisinde yediklerimizi mi yazıyoruz nasıl oluyor :)

Günaydın pek kimsenin yazdığı yok 8993 ben uyguladığım programı yazıyorum sonra sonuçları da yazıcam belki sonra başkaları da gelmeye başlar sen incelmek için neler yapıyosun?

Dün öğlen akşam aynı 2 küçük bonfile maydonozlu salata 10 kaşarlı mantar
Bugün sabah 2 haş yumurta 1 küp süzme peynir 1 domates 2 kapya biber

Dün öğlen akşam aynı 3 dilim hindi füme tepeleme yemek kaşığı labne 3 kapya biber az kaşar
Bugün için lahana çorbası diyeti yapıyorum sabah 3 haş yumurta 1 domates 1 biber 1 y kaşığı labne öğlen ve akşam sadece lahana çorbası içicem

Dün lahana çorbası diyetini yaptım
Sabah tartıldım 79 ama geçen hafta giyemediğim bir pantolonu giyebiliyorum
Bugün kahvalyıda 3 haş yumurta 1 domates 1 kapya biber 1 kaşık labne yedim

Dün öğlen bi tabak yoğurt üstüne tereyağda kavrulmuş domates rendesi döküp yedim
Akşamına da 3 orta boy havuç biraz yeşillik 1 kaşık labne 1 küp süzme peynir 2 haş yumurta yemiştim

Bugün sabah 3 haş yumurta 1 tabak yeşillik 1 havuç 1 kaşık labne
Öğlen 1 küp süzme peynir 2 yumurtadan omlet 1 havuç 1 parmak sucuk

Sabah 2 haş yumurta 2 salatalık 1 biber 1 küp süzme peynir
Öğlen fırın mantar küçük kase yeşil mercimek yemeği küçük salata az soya soslu tavuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…