Kapistirak da neleri ???
Kapistirak da neleri ???
Verdiğim tümünü geri aldım bu arada :// an itibari ile 79.9
Ya düzeni bilgi veremem diye giremiyorum hep aktif olmak lazım ya :/kiloları yarıştıralım gel 5. Takıma
Yok bee günlük 5 msj akşaö bir menü spor versen bir sabah günaydın desen 2 3 de hal hatır sorsan bitti gittiYa düzeni bilgi veremem diye giremiyorum hep aktif olmak lazım ya :/
Ne kaldı geriyeYok bee günlük 5 msj akşaö bir menü spor versen bir sabah günaydın desen 2 3 de hal hatır sorsan bitti gitti
Bak şuan menü saati benim yediklerime bir bak kafayı yersinNe kaldı geriye
Bak şuan menü saati benim yediklerime bir bak kafayı yersin
5. TAKIMA YAZDIM
Bende 79 kiloyum boy 1.63 diyete yeni başladım katılmak istiyorumKK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
Bende aynı senın gıbıyım artık sabahları tartıya korkarak cıkıyorum 79 dan 72 ye kadar gerıledım ıkı 3 hafta dıkkat etmedım dıye 75-76 yı gordum ne kadar kolay alıyorumBu başlık hala güncel mi acaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum 72.1’i gördüm bu sabah boyum da uzun olmadığı için çok rahatsızım kilo aldığımı gördükçe daha da sinirlenip yiyorum kısır döngü haline geliyor böyle olunca asla veremiyorum kendime güvenim de azalıyor çok mutsuzum çok
Diyet gruplarına gelmek istersen motive için daha iyi olur :))Çok kilo aldım ama bırturlu dıyete başlayamıyorum sanırım desteğe ıhtıyacım var bende buraya katılayım dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?